250 глоби за собственици, непочистили пред имотите си

Съставени са и три акта на юридически лица
11 яну 2017 19:03,
11
250 глоби за собственици, непочистили пред имотите си
Снимка: Архив, Булфото

До настоящия момент са глобени 250 собственици, които не са почистили прилежащите територии към имотите си, съобщиха от Столичната община.

Съставени са и три акта на юридически лица.

Екипи на Столичния инспекторат извършват проверки за непочистени прилежащи площи на търговски обекти, административни и офис сгради и други, за които всички собственици и ползватели имат задължение да почистват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Pipi преди 7 години
Ела ме глоби и аз ще те глобя за непочистени тротоари,хората по улиците ходят срам нямате .Абе хора правата не си знаете повраща ми се като гледам какво пишат само.Колко приети в пирогов има с изпочупени крака и колко от тях съдиха общината за непочистени тротоари.
6
0
 
0
 
! Отговори
Biletkasa 199 преди 7 години
Narodnia teater, narodnoto biblioteka, narodnoto opera, narodnoto galerie stipka hich ne e izchisten snega, barched zasto ne si izchistish pametnicite?!
5
4
 
6
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Голяма част от блоковете са бърху общинска земя с отстъпено право на строеж. Това създава юридически хаос. От друга страна... Паркингите пред блоковете не са собственост на блока(кооперацията). Общината не ги чисти. Как да мотивираш някой да чисти нещо което не му принадлежи и не може да ползва когато му е нужно?
4
4
 
11
 
! Отговори
Гъзибар Гъзибаров преди 7 години
До bravoДостатъчно пари се прибират като данъци и разни такси,така че общината да се погрижи за почистването.Нема да чистя никакъв тротоар.
3
4
 
9
 
! Отговори
bravo преди 7 години
Всеки човек трябва да вземе лопата и изчисти тротоара пред жилището, в което живее. Преди години, когато нямаше толкова мързеливци дошли да живеят в София, беше така, Ако ви е срам да чистите или сте болни, платете на някой да ви почисти. Глобите трябва да са по-големи и незабавни.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тъпоВ европа хората ринат снега пред домовете си. Така би трябвало да бъде и тук. В софия обаче тротоарите масово не са почистени.ПпАко някой комшия ти е вдигнал скандал за това, можеш да му кажеш да върви на май...Работещите хора чистят сутрин или вечер. Най добре да има графици. Отделен е въпроса, че има и доста хора, които не работят.
1
2
 
21
 
! Отговори
Тъпо преди 7 години
Абе тротоарите не са ли общинска собственост и не трябва ли общината да ги чисти!Когато беше първия снеговалеж сутринта станах и изчистих след това отидох на работа вечерта като се прибрах ми вдигнаха скандал че не е изчистено и ще ни глобят, ами дами и господа няма как да си взема отпуск, за да чистя пред блока. Плащаме данъци общината да чисти, след като сутринта е изчистено но с пордължаващ снеговалеж през деня как да изчистя!