Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

На -17°C му направили забележка, че закъснява, а той...
12 яну 2017 11:00, Александър Попов
93
Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

Шофьор на автобус се държа като каруцарин и нападна с обиди пътничка по линия №59.

Грозните думи са записани и на видео, а сигналът до Dnes.bg бе изпратен от Васил Николов, председател на Инициативен комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево.

Какво се е случило?

Автобус 59 трябва да тръгне от автостанция Княжево в 8:52 часа на 11 януари, като градусите навън са минус 17. Хората мръзнат на спирката и не са пуснати в автобуса на топло, а шофьора си закусва. Докато похапне закъснява със седем минути от разписанието и тръгва в 8:59 часа.

Следва логичното недоволство на премръзналите пътници, но и шофьора не им остава длъжен. Първо навлиза в личния живот на една от пътничките и надменно задава въпрос как мъжа й я търпи.

След нейните отговори нараства и агресията му. Следват и заканите: "Ей, още един път ако се обадиш ще те сваля, ма", провиква се шофьорът. Перченето му продължава и със заплаха: "Знаеш ли как ще те треснем, ма, така ще те нахраним, че просто ще забравиш..."

14191 гледания   |  Още видео


93
Още от
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
Честит преди 10 месеца
Българското мъжленце се прави на мъжкар или на жени или на по слаби от него. Въобще българина си продава магариите единствено защото знае, че няма да има последици.
В Германия, на един дума не му казах ,просто извадих телефона и почнах да набирам за полиция. Ми оня се н.асра. Почна ми се извинява, да ми се моли, българи сме били и двамата и прочие.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами така е, така сме научени от деца. Така е от поколение на поколение. Никакво доверие към никого. А Германия не е България, недейте да я цитирате. И ги учат на други ценности хората. И е абсолютно неприемливо в тяхното общество некой си шофьор да се държи така селски.
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До от гарата

Ти, тъй като си от гарата, си един от тия, които десетки години наред нахлуваха от гарата да завладяват София и я превърнаха от столица в свинарник с диви ***, псуващи, храчещи, смърдящи, високомерни невежества, които не умеят и добър ден да кажат, хвърлят си боклука от балконите и от колите, пият и повръщеат по улиците, говорят мръсотии, пикаят по ъглите, абе изобщо десетки години София приемаше селендурите, които сега казват, че София е село. ДЗа, пълно с тях
64
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз се радвам че със всеки изминал ден става все по зле.Иначе народа няма да се опомни никога да ИЗРИГНЕ И ДА измете тия продажници който съсипаха Държавата морала и цености който имахме
63
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако бях шофьор на автобуса щях да направя същото даже и по зле.Станал съм в 04ч да карам софиянци газарите почти не дават предимство на авто усите засичат ги и минават пред тях защото са по бавни нямам къде да сптъ и да обядвам като хората а ще ям само банички немога да пикая и да пуша а искат от мен бабичките сметка и се возят с карти за12лв цяла година
62
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Цената се определя от разходите за изпълняване на услугатаи и заложената печалба. Автобусите и дизела не ги интересува колко взимаме в БГ. Всички реват, че услугите не са европейски, но искат да плащат български цени. В тази реалност няма как да стане.
61
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 71. Какво разбираш под нормална цена за Мутроландски заплати? Тук в Саарбрюкен цената на вътрешно градският транспорт е 3 евро. Но в задачата се пита каква е заплатата на гражданите? При средна заплата от 2 500 евро цената на билета няма как да е по евтина. Също така се гледа и обслужването с какви автобуси ви возят. Тук в Саарбрюкен освен Мерцедес И Ман които са по на 5 години по стари няма. Блестят от чистота и комфорт. Зимата отоплени лятото охладени. Кога ще стане това и при вас?
60
1
 
12
 
! Отговори
Горан преди 10 месеца
До Анонимен 71: Какво значи нормална цена? Съпоставете стандарта на живот в България със така наречената нормална цена в една държава, която няма нищо общо със стандарта на живот в България. Преди да се пишат подобни безсмислени коментари, е добре да се поспрем за малко и да се вгледаме в реалността. При така наречената ви нормална цена на билет, много голяма част от хората ще трябва да работят само за да ходят на работа и за нищо друго.
59
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Работя от 10 години в междуградският транспорт в Саарбрюкен и обслужвам Саарландска област. Това ако се случи тук този шофер не само ще бъде уволнен и няма да има право да упражнява професията си до краят на живота си а й ще плати обезщетение на жената за обида. Но тук има държава и не се казва МУТРОЛАНДИЯ!
58
0
 
10
 
! Отговори
Горан преди 10 месеца
До Анонимен 63: Приятел, ако само си представим всички българи въоръжени с пистолети, колко българи ще останат живи на територията на държавата? Ето и от вчера: Двама приятели и то възрастни хора на 50 и 55 години - пиянска свада, брадва, труп.
57
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 месеца
Градски автобус от село Мърчаево до Княжево...най-добре да се закрие тази линия и да се открие автобусна линия от Мърчаево до централна автогара, което е нормалната практика. В София не може да се оправи градския транспорт пък СКГТ поддържа некви извънградски линии...
56
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
***!

Убийте простака с мълчание и не падайте на нивото му.Който твърди,че жената заслужава подобно отношение значи още се намира в своето пещерно ниво на развитие.
55
48
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Жената трябва да се държи изкъсо. Това е заложено от природата и подсъзнателно дори самата жена има нужда мъжа да я командва. Затова ако третирате жената като равна, тя винаги ще намери някой "истински мъжага" вместо вас. Така че дръжте жените изкъсо
54
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За да се оправи държавата, трябва да се лее кръв, много кръв! Колкото и де е брутално, това е единственото решение. Представете си, че тук се носи свободно оръжие, да ли всеки ще се прави на голямата работа. Както е казал Ал Капоне, с добра дума и пистолет, ще стигнеш по далеч, от колкото само с добра дума!
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И колко евро плащат за тази услуга
52
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
58, ха познай защо не се отваря клипа? Звъннали са тук там някои хорица с положение за да отърват тоя бокклук. Връзкарство, бате.
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
57, Е, знам! По-се гордееш да си чо.банин като този шофьор!
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Клипа що не може да се отвори ?
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен

За това се радвам Че не съм Сърбин..... и нямам нищо общо с тях
48
0
 
16
 
! Отговори
Кой преди 10 месеца
Пълно е с комплексари навсякъде! Особено много са сред хората с" високо" социално и икономическо положение.