Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

На -17°C му направили забележка, че закъснява, а той...
12 яну 2017 11:00, Александър Попов
93
Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

Шофьор на автобус се държа като каруцарин и нападна с обиди пътничка по линия №59.

Грозните думи са записани и на видео, а сигналът до Dnes.bg бе изпратен от Васил Николов, председател на Инициативен комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево.

Какво се е случило?

Автобус 59 трябва да тръгне от автостанция Княжево в 8:52 часа на 11 януари, като градусите навън са минус 17. Хората мръзнат на спирката и не са пуснати в автобуса на топло, а шофьора си закусва. Докато похапне закъснява със седем минути от разписанието и тръгва в 8:59 часа.

Следва логичното недоволство на премръзналите пътници, но и шофьора не им остава длъжен. Първо навлиза в личния живот на една от пътничките и надменно задава въпрос как мъжа й я търпи.

След нейните отговори нараства и агресията му. Следват и заканите: "Ей, още един път ако се обадиш ще те сваля, ма", провиква се шофьорът. Перченето му продължава и със заплаха: "Знаеш ли как ще те треснем, ма, така ще те нахраним, че просто ще забравиш..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кавалерите да ходят да слугуват на жените... те после същите женоря ги наказват десеторно, за проявената глупост.В това отношение има справедливост на този свят.
46
1
 
17
 
! Отговори
Страцимир преди 7 години
Аз може ли да навляза в личния живот на хората, които пишат новините в този сайт и да ги попитам как и дали изобщо са завършили училище, дали знаят как се използват пълен и кратък член и като цяло дали знаят как да пишат грамотно?
45
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и й вика: Ама, пик.ло, я да не ми крещиш, че да не ти се стори тЕсно у България.И си викам на акъла това ли са софийските интелигентни граждани? Къде съм попаднал аз?
44
5
 
18
 
! Отговори
Зиг преди 7 години
До Анонимен 46: Тези приказки за равенството са си просто оправдание от твоя страна, задето си просто една *****. Да си мъж, не е просто въпрос на коледна украса между краката.
43
9
 
12
 
! Отговори
от гарата преди 7 години
Това само в София може да се случи, години наред им се внушаваше че всичко което имат им е даденост, сега са малко нервнички че ги карат да поработват, иначе "нема за леб"Град на тарикати и студени Софииски банички, никъде ги няма другаде..... че кой обича да яде студени банички
42
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И а автобуса колко мъже е имало, че са гледали като мишки? Пред клавиатурата е много лесно да си МЪЖ, нали?"РАВЕНСТВО драга.Ние не сме ви бодигардите, нито лична банка дето да ви дава парички, нито общи работници да ви вдигаме "тежко".Като искате РАВЕНСТВО (което подкрепям 100 процента), сте против всякакви кавалерства, джентълмени плащащи сметки и т.н.И като стана дума, искам да видя равенство/бройки в професиите кофражисти, боклукчии, работници на бетонен възел, авто-механици и т.н.
41
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия от Шоплука всички ли са шизофреници, че говорят за себе си в множествено число?А конкретно тоя екземпляр заслужава да бъде добре "нахранен"...
40
6
 
3
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Ае ко скачате сега на шофьора, нали така му е наредено от г-жа Кметицата!
39
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И а автобуса колко мъже е имало, че са гледали като мишки? Пред клавиатурата е много лесно да си МЪЖ, нали?
38
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 30Един шофьор по цял ден кара автобус и е нормално да получава 1000 лева. Просто е несправедливо заплащането на другите места. Ако е шофьор на такси няма чак такова голямо натоварване.Не мисля, че се намират лесно заместители на автобусните шофьори.При такситата лесно винаги може да се намерят много хора да работят.
37
15
 
21
 
! Отговори
водач преди 7 години
Браво на шофьора, устоявал е позициите си докрай!Проявата на решителност в думите му говори за висок професионализъм и изпълнен граждански дълг.Граждани,не спорете и не се заяждайте с водачите на автобуси!В мига когато хлопнат вратите си сядайте на задниците и не дрънкайте много за да може да стигнете живи и здрави там за където сте тръгнали!
36
13
 
6
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
не казвам че е прав, но и аз много мразя някой като говори празни приказки по телефова в градския транспорт. На всеки може да се случи да има разговор, но като почнат да ми дуднат на главата "и той кво.. " , "ама знаеш ли че днеска си направих маникюр", "ми нищо возя се в рейса и ми скучно ", "днекса спомняш ли си как двамата ... " ....
35
1
 
12
 
! Отговори
Malki chudessa преди 7 години
A az imam video na unikalnia shofior ot ivkoniunion ot 5 januari po liniata burgas - plovdiv, koito na tri pati spasi jivota na 55 patnici, kogato sreshu negovata lenta na patia letiaha po glavnia pat bg ulichni piloti izstebiteli pri nepravilno izprevarvane v dvijenie po dvulentov glaven pat.Bagodaria ti, choveche - ti spasi mene i ostanalite 54 choveka. Dano si namerish druga rabota! Ne te zaslujavat tesi!
34
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с други думи - не е попаднал на друг *** тоя и е имал огромен късмет, защото представи си тази жена да е с мъжа си- здрав едър българин и да го чуе това за жена си? Какво ли ще се случи с шофьора?
33
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз от случката не бих се изненадал. Нископлатен слуга държи тон на господарите си. Защото шофьорът е нищо друго, освен допотопен слуга на обществото. Ще бъде уволнен, не се притеснявайте. Не му се ядосвайте, достатъчно е наказан да е слуга на обществото и да рине дъното. Сега вече ще се разчуе простотията му и съвсем ще я закъса. Даже бих казал поучителна случка как един бoклок си намира майстора.
32
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 33. "Надежда всяка тука оставете". Щом героите на нацията са Динко и СлавитУ.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
33, Или щеше по-скоро да набие канчето на тоя дападжия ако му беше казал нещо от рода?Как мислиш?
30
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 28Искаше ми се Динко да е в автобуса- сега щяхме да четем че шофьор на автобус е пречу.кан от бой!че той Динко е същия каскет като шофьора бе. Щеше да върже пътничката със свински опашки.
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е така от много приказки и вземешq че се ожениш..А дали я е свалил и какво са правили после снимано ли е?D
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами затова българина гледа да има дори и стара кола, защото с обществения трънспорт остави високата цена и безобразни условия, но си заплашен от всеки психопат да те убие. А за *** наречени контрольори да не говориме