Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

На -17°C му направили забележка, че закъснява, а той...
12 яну 2017 11:00, Александър Попов
93
Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

Шофьор на автобус се държа като каруцарин и нападна с обиди пътничка по линия №59.

Грозните думи са записани и на видео, а сигналът до Dnes.bg бе изпратен от Васил Николов, председател на Инициативен комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево.

Какво се е случило?

Автобус 59 трябва да тръгне от автостанция Княжево в 8:52 часа на 11 януари, като градусите навън са минус 17. Хората мръзнат на спирката и не са пуснати в автобуса на топло, а шофьора си закусва. Докато похапне закъснява със седем минути от разписанието и тръгва в 8:59 часа.

Следва логичното недоволство на премръзналите пътници, но и шофьора не им остава длъжен. Първо навлиза в личния живот на една от пътничките и надменно задава въпрос как мъжа й я търпи.

След нейните отговори нараства и агресията му. Следват и заканите: "Ей, още един път ако се обадиш ще те сваля, ма", провиква се шофьорът. Перченето му продължава и със заплаха: "Знаеш ли как ще те треснем, ма, така ще те нахраним, че просто ще забравиш..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Честит преди 7 години
Българското мъжленце се прави на мъжкар или на жени или на по слаби от него. Въобще българина си продава магариите единствено защото знае, че няма да има последици. В Германия, на един дума не му казах ,просто извадих телефона и почнах да набирам за полиция. Ми оня се н.асра. Почна ми се извинява, да ми се моли, българи сме били и двамата и прочие.
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами така е, така сме научени от деца. Така е от поколение на поколение. Никакво доверие към никого. А Германия не е България, недейте да я цитирате. И ги учат на други ценности хората. И е абсолютно неприемливо в тяхното общество некой си шофьор да се държи така селски.
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До от гаратаТи, тъй като си от гарата, си един от тия, които десетки години наред нахлуваха от гарата да завладяват София и я превърнаха от столица в свинарник с диви ***, псуващи, храчещи, смърдящи, високомерни невежества, които не умеят и добър ден да кажат, хвърлят си *** от балконите и от колите, пият и повръщеат по улиците, говорят мръсотии, пикаят по ъглите, абе изобщо десетки години София приемаше селендурите, които сега казват, че София е село. ДЗа, пълно с тях
64
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се радвам че със всеки изминал ден става все по зле.Иначе народа няма да се опомни никога да ИЗРИГНЕ И ДА измете тия продажници който съсипаха Държавата морала и цености който имахме
63
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бях шофьор на автобуса щях да направя същото даже и по зле.Станал съм в 04ч да карам софиянци газарите почти не дават предимство на авто усите засичат ги и минават пред тях защото са по бавни нямам къде да сптъ и да обядвам като хората а ще ям само банички немога да пикая и да пуша а искат от мен бабичките сметка и се возят с карти за12лв цяла година
62
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цената се определя от разходите за изпълняване на услугатаи и заложената печалба. Автобусите и дизела не ги интересува колко взимаме в БГ. Всички реват, че услугите не са европейски, но искат да плащат български цени. В тази реалност няма как да стане.
61
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 71. Какво разбираш под нормална цена за Мутроландски заплати? Тук в Саарбрюкен цената на вътрешно градският транспорт е 3 евро. Но в задачата се пита каква е заплатата на гражданите? При средна заплата от 2 500 евро цената на билета няма как да е по евтина. Също така се гледа и обслужването с какви автобуси ви возят. Тук в Саарбрюкен освен Мерцедес И Ман които са по на 5 години по стари няма. Блестят от чистота и комфорт. Зимата отоплени лятото охладени. Кога ще стане това и при вас?
60
2
 
12
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До Анонимен 71: Какво значи нормална цена? Съпоставете стандарта на живот в България със така наречената нормална цена в една държава, която няма нищо общо със стандарта на живот в България. Преди да се пишат подобни безсмислени коментари, е добре да се поспрем за малко и да се вгледаме в реалността. При така наречената ви нормална цена на билет, много голяма част от хората ще трябва да работят само за да ходят на работа и за нищо друго.
59
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работя от 10 години в междуградският транспорт в Саарбрюкен и обслужвам Саарландска област. Това ако се случи тук този шофер не само ще бъде уволнен и няма да има право да упражнява професията си до краят на живота си а й ще плати обезщетение на жената за обида. Но тук има държава и не се казва МУТРОЛАНДИЯ!
58
1
 
10
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До Анонимен 63: Приятел, ако само си представим всички българи въоръжени с пистолети, колко българи ще останат живи на територията на държавата? Ето и от вчера: Двама приятели и то възрастни хора на 50 и 55 години - пиянска свада, брадва, труп.
57
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
Градски автобус от село Мърчаево до Княжево...най-добре да се закрие тази линия и да се открие автобусна линия от Мърчаево до централна автогара, което е нормалната практика. В София не може да се оправи градския транспорт пък СКГТ поддържа некви извънградски линии...
56
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***!Убийте простака с мълчание и не падайте на нивото му.Който твърди,че жената заслужава подобно отношение значи още се намира в своето пещерно ниво на развитие.
55
49
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената трябва да се държи изкъсо. Това е заложено от природата и подсъзнателно дори самата жена има нужда мъжа да я командва. Затова ако третирате жената като равна, тя винаги ще намери някой "истински мъжага" вместо вас. Така че дръжте жените изкъсо
54
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да се оправи държавата, трябва да се лее кръв, много кръв! Колкото и де е брутално, това е единственото решение. Представете си, че тук се носи свободно оръжие, да ли всеки ще се прави на голямата работа. Както е казал Ал Капоне, с добра дума и пистолет, ще стигнеш по далеч, от колкото само с добра дума!
53
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И колко евро плащат за тази услуга
52
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
58, ха познай защо не се отваря клипа? Звъннали са тук там някои хорица с положение за да отърват тоя ***. Връзкарство, бате.
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
57, Е, знам! По-се гордееш да си чо.банин като този шофьор!
50
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клипа що не може да се отвори ?
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗа това се радвам Че не съм Сърбин..... и нямам нищо общо с тях
48
1
 
16
 
! Отговори
Кой преди 7 години
Пълно е с комплексари навсякъде! Особено много са сред хората с" високо" социално и икономическо положение.