Студ в клас – в 7 столични училища не се учи

Учениците да следят сайтовете на школата за информация
12 яну 2017 15:40,
9
Студ в клас – в 7 столични училища не се учи
Снимка: Архив, Булфото

Днес не се учи в седем училища в София заради ниски температури в класните стаи, съобщават от Регионалното управление на образованието в София.

Занятия няма в 52-ро Основно училище, в 22-ро Средно училище, в 127-мо Средно училище, в ПГИЧЕ "Св. Методий", в Американския колеж и в 134-то Средно училище - за учениците от трети до 11-и клас.

От Регионалното управление на образованието в София призовават учениците и родителите да следят електронните страници на училищата за актуална информация относно организацията на учебния процес в тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Хахаха мързели преди 7 години
Не се учи не защото е студено а защото ги мързи. Много по добре е учителите да отнесът още няколко дни ваканция и в това време да вземат заплата (макар и малка).Няма няма когато имаш желание, ако трябва ще играят физическа подготовка цял ден за да са сгряни ама не ...Мързела на българина започва да се предава и на подрастващото поколение и ни чакат много много тежки времена, кога ще го разберете не знам.
6
0
 
2
 
! Отговори
Весел детски спомен преди 7 години
Когато учех в 127-о училище, парното беше локално, имаше собствен котел. Бях в седми клас, когато този котел се повреди. Решиха въпроса по следния начин - преместиха ни в 41-о училище (на ул."Цар Самуил"), където учихме на три смени - от 7.00 ч. до 10.30 ч;от 10.45 ч. до 14.15 ч.;от 14.30 ч. до 18.00 ч.За да се постигне това, часовете бяха намалени, бяха с продължителност по 30 минути. Така изкарахме втория срок, който тогава беше от 13 януари до 31 март.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм, учил съм в две от тези седем училища, в едното завърших средно, а в другото основно образование и нямаше никакви проблеми, когато навън беше студ. Може би са направила "реформа" там или оптимизация, както се изразява фандъкова, знам ли....
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До родителАз също. В трети клас не е чак такъв зор за два дни. :)
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В заглавието пише 7, а са изброени 6...Или аз нещо не съм добре...
2
1
 
14
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Но за сметка на това в НС е топличко.На децата за какво им е да им е топло?Няма такава държава!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все сравнително елитни училища, явно добре управлявани