Транспортът се движи нормално в зимна София

190 души са потърсили подслон в кризисните центрове
15 яну 2017 08:49, Петя Славова
13
Транспортът се движи нормално в зимна София
Снимка: архив, Булфото

Градският транспорт в София се движи нормално за зимни условия. Изпълняват се всички маршрути по линиите.

През изминалата нощ екипите на снегопочистващите фирми са обработили със смеси против заледяване опасни и стръмни участъци по улиците, по които се движи градския транспорт и улици с обществена значимост, съобщиха от Столичната община.

Обработени със смеси против заледяване са Южната дъга и Самоковско шосе, както и общинските пътища в районите "Нови Искър", "Кремиковци", "Панчарево", "Витоша" и "Банкя".

Екипите са извършили избутване на снежна маса и опесъчаване в пътищата в природен парк Витоша – Драгалевци -Алеко и Бояна -Златни мостове.

В кризисните центрове за настаняване на бездомни хора са потърсили подслон 190 човека. От Столичната община призовават пешеходците и шофьорите да са внимателни при придвижването си в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едни нормални хора ще мислят, че българските новини са вицове, но като махнеш смешното живеем в АД
10
0
 
2
 
! Отговори
Apzt преди 7 години
Ot bruxelle 1 ne se vijda hich :-) - koi kak kade kolko koga s kakvo tovari snejnite masi ot trotoarite i ulichnite platna?! ....Hich ne se vijda i kade koga koi kak kolko s kakvo raztovarva snejno-kalnite masi ot ulichnite i trotoarnite zapasni kolichestva na golata svetla mladichka sofiika?! Hich ne se vijda koi kak koga kolko kade kape mie svetlata okaliana sofiika s topla ili studena mineralna voda i sapun ot kustendil ili ot varshec?!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, само от време на време има някой автобус за бутане, ама иначе всичко е на 6. И даже и разписанието спазват, само с 40 минути закъснение.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 93031Абе той транспорта се движи нормално ама пешеходците не :) всички вървим в колона по един и чакаме слънцето да свърши работата на общината.
7
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора стига с тази София ве има и други градове или те не са важни? Света не се върти около Шопландия хайде моля ви се...
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ползва градски транспорт днес. Тия бедни хора имат минимум по 2 коли.С едната ходи на работа жената, с другата мъжът.Детето да не му падне прашинка на главата и не го карат с кола на училище.Само пенсионерите ползват градски транспорт.
5
1
 
12
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
до 5 Най-големите *** останаха в ГЕРБ начело с тиквата ,плевела и стрина ти Цецка ,ако изобщо ти е удобно да си спомниш.
4
15
 
4
 
! Отговори
до -4 преди 7 години
КОМУНЯГОООО Я МАРШ ДА СИ ВЗЕМЕШ КАНЧЕТАТА И ХОП В СТОЛА ЗА СУПИЧКА, МАНДЖИЧКА И МАЛЕБИ.....КАКТО СИ СВИКНАЛ ГОТОВАНЕЦ , С ГОТОВАНЦИТЕ. ИЛИ НАИ- ДОБРЕ-МАРШ В 'МАСКВЕ", ВАТЕНКА, С КАСКЕТ ИЗТИМАРЕН
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес явно поне преспите са замръзнали, та може да се правиш на алпинист по тях, че вчера трябваше да се гмуркаме в кишавите локви по спирките. Това ли е "нормално"?
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да буташ автобус за 1,6лв!? Безценно!
1
1
 
23
 
! Отговори
93031 преди 7 години
Горната статия и снимката , твърдят точно обратното.