Близък поглед: "Простреляният" автобус №76

Вижте кадри от автобуса, по който снощи бе стреляно
Обновена: 17 яну 2017 15:03 | 17 яну 2017 14:52,
10

Снимка: Булфото

Снощи неизвестни откриха стрелба по автобус в столицата. До момента няма задържани, полицията води разследване. Образувано е производство срещу неизвестен извършител.

Според шофьора, който е управлявал автобуса, се е чул оглушителен шум малко след 20 часа и прозорецът буквално се е смлял. Той първо спрял автобуса, за да провери дали има пострадали пътници.

Още по темата

По думите му стрелците са били повече от двама: "Не е бил един, а са били трима човека. Двама са били с по-голямо калибрена пушка, а третият е бил с по-малка, защото на задното стъкло едната сачма чупи стъклото, а втората само прави дупка. И са били в двора на техникума, защото ако са били на тротоара, ако са били на спирката на техникума, аз да съм ги видял".

На свой ред Слав Монов, който е изпълнителен директор на Столичния автотранспорт, обяви че при стрелбата са счупени две стъкла – срещу първа и трета врата.

По думите му това не е първият път на стрелба срещу автобус на градския транспорт. Извършителите на предишните хулигански прояви обаче не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е "хулиганска проява", а терористичен акт. Това, че по щастлива случайност не се е стигнало до жертви, не го превръща в нещо друго.
4
6
 
11
 
! Отговори
5 преди 7 години
Това се отнася за Калинките от ГРОБ (като теб). Нормалните хора ще са много по-добре. Твоят идол Тиквун Паша крадеше повече от Луканов и Костов взети заедно.
3
4
 
17
 
! Отговори
Бизнес нюха на Данче преди 7 години
Фандъкова е наредила да се организират развлечения на хората, за да привлече клиенти. След безбожното вдигане на цената на билетчето, клиентите са намалели наполовина. Естествено, пияниците и клошари са си пак там, а ромските ни "приятели" отново пътуват без пари.
2
2
 
14
 
! Отговори
Толкова преди 7 години
време мислех че е сАчма,пък то било сЪчма ...
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ще става след като МВР и Столичната община от години прикриват този проблем. Най-често по автобусите и другите превозни средства се хвърлят камъни и снежни топки, но и стрелбата по тях не е изключение.