Заловиха избягалия таксиджия след ПТП-то в "Люлин"

Водачът е на 26 години, предстои да му отнемат книжката
17 яну 2017 17:00,
32
Заловиха избягалия таксиджия след ПТП-то в "Люлин"
Снимка: архив Булфото

Полицията арестува таксиметровия шофьор, който блъсна майка с дете в столичния квартал "Люлин" и избяга.

Още по темата

Водачът е 26-годишен мъж от София. Младият мъж е направил пълни самопризнания, съобщи Нова тв.

Предстои да му бъде отнета шофьорката книжка, както и да му бъде наложена глоба.

Шофьорът има 19 акта, повечето от които са за шофиране с превишена скорост, съобщи МВР.

Както Dnes.bg по-рано писа, таксиметровият водач блъсна майка с 3-годишното й дете, докато се опитали да пресекат улицата.

Инцидентът станал до бл. 513 в столичния квартал "Люлин". След случилото се шофьорът избяга, а майката подаде сигнал на телефон 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Сс преди 7 години
За какви работодатели говорите. Така ли не разбрахте че при такситата няма шефове и подчинени. Като нямаш собствено такси давам ти кола и ми плащаш НАЕМ. Кой къде и за колко го возиш не ме интересува. Няма малки няма големи фирми всички са на НАЕМ.
27
0
 
6
 
! Отговори
Ром нощна смяна преди 7 години
Съвсем реално може да се каже, че 90% от таксиметраджиите в Сф. са римляни, а 90% от тях са с висящи дела. Факт!Остава въпроса: що за хора са работодателите им?!?И изобщо, защо няма регулатор в тази държава, който да определя правилата и изискванията за упражняването на тази професия?!В цивилизованите държави цедката е много жестока, в БГ цялата *** е таксиметър...
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как " голяма таксиметрова компания" ще позволи на някой с 19 акта да я представлява? Как ще блъснеш човек два пъти? Разрешават на хора във видимо неадекватно състояние да се подиграват с живота на хората! Нулев контрол от страна на институциите!
25
4
 
0
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
До24ти- да може да си прав и да е така! Даже се надявам да си прав и колегата шофьор да не излезе бъзливец! Дано ако тезата ти е вярна ,човекът се оправи,но ако не да яде дървото за действията си! Браво много си прозорлив 24ти! Поздрав от мен!
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Охранителят-СофияА дали е точно така както тая ги представя нещата. Може и да е спрял, ама тая *** понеже е виновна и е запушил набързо остата и тя сега за да си отмъсти измисля драми.
23
1
 
15
 
! Отговори
19 акта преди 7 години
Този има само 19 акта да знаете, представям си какъв супермен е на пътя за който няма правила, ограничения и знаци. Тикнете го в панделата малко за профилактика
22
2
 
4
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
До 21ви- Аха ,а защо този Овен бяга след случката със задния ход? То така,като даваш назад без да гледаш се ,че ти влезне нещо :)
21
8
 
6
 
! Отговори
аха преди 7 години
А какво ще е наказанието за тая овца където се разхожда по пътното платно при положение че навсичкото отгоре вижда че има движещ се и то на заден ход автомобил. Колко трябва да си *** да видиш че по улицата се движи кола и то назаден и да се метнеш да пресичаш и то с дете.
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗападноевропеецНе нещастните случай в България са ежедневие от 27 години насам, когато решихме, че евроценностите са "истински" и модерни!
19
0
 
6
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Евалата 5-ти! Май трябва малко и народното правосъдие да се включи! :)
18
0
 
20
 
! Отговори
Христо преди 7 години
И какво като му вземат книжката????Ще кара без книжка като половината бакшиши по улиците.....
17
6
 
1
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
16 ти ,ти пък си избиваш комплексираната личност с обиди към хораа.. Можеш да поправиш! Няма лошо! Злобар си ти! Чао ! Желая ти успех със злобеенето ! Ха ха!
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше западноеврогеей, вероятно щеше да знаеш, че в България от президента не зависи практически нищо.Президента не управлява каквото и да било, само има право на вето,назначава няколко висши престъпници и възлага мандат за формиране на правителство.Управлението се осъществява изцяло от изпълнителната власт-премиер, министерски съвет и министри.Защо вие, неграмотни и некомпетентни елементари изобщо имате правото да се изказвате публично? Мястото ви е в калта..Това важи ли и за сегашния?
15
4
 
3
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Е те за това почнаха на такситата да им свалят стъклата с бум бум ,па макар и въздушни(малиии с такъв си тренирам-голяма мания е)! Нямам нищо против жълтите,но колегите им да извиняват,защото повечето таксисти са доста нагли в шофирането ,пък са изградили и личноста си от наглост! За по черничките пък таксисти " неам думи убави" :)
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
19 Акта ??? Тук в сащ с 3 акта и ще караш колело докато си жив а ако скорста е с 30км над позволената арест .
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато не променят законите нищо няма да стане! Защо тези мишки карат по всички правила, когато отидат в Германия или Гърция? Защото за глобата за превишена скорост ще работят 1 година, за да я платят, защото ако превишат скоростта с много нагоре от нормата им конфискуват колата в полза на държавата и остават без книжка цял живот. А ако убият някой задължително лежат, няма условни за убийство. Какво пречи и тук да е така?
12
3
 
16
 
! Отговори
Румен преди 7 години
Западналевроеецо ген.Радев още не е встъпил в длъжност. На власт все още са БХ и Меката китка.
11
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорът има 19 акта, повечето от които са за шофиране с превишена скорост, съобщи МВРМного зле тази държавица, много, убиваш и те пускат да си ходиш.
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗападноевропеецАко не беше западноеврогеей, вероятно щеше да знаеш, че в България от президента не зависи практически нищо. Президента не управлява каквото и да било, само има право на вето, назначава няколко висши престъпници и възлага мандат за формиране на правителство. Управлението се осъществява изцяло от изпълнителната власт - премиер, министерски съвет и министри.Защо вие, неграмотни и некомпетентни елементари изобщо имате правото да се изказвате публично? Мястото ви е в калта.
9
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
19 акта (гаранция неплатени), блъска жена и дете, бяга от мястото и само му вземат книжката...А медалът кога ще му дадат?