Пребиха младеж в "Овча купел", блъснал 3 коли

40-годишният побойник е разпитан за побоя
20 яну 2017 11:52,
39
Пребиха младеж в "Овча купел", блъснал 3 коли
Снимка: архив, Bulphoto

20-годишен младеж е бил пребит от 40-годишен мъж в столичния квартал "Овча купел", съобщи "Фокус".

Причината за побоя е, че преди това младежът е нанесъл материални щети на три паркирани автомобила.

От полицията уточниха, че 40-годишният мъж е собственик на един от трите автомобила.

Пострадалият е прегледан в болнично заведение и е освободен. Побойникът е разпитан в 4-о РПУ. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
... преди 7 години
Новините напоследък са:-20 годишен блъсна 3 коли-20 годишен се заби в табела на околовръстното-20 годишен пострада при катастрофаИ т.н.
20
2
 
6
 
! Отговори
Гост4 преди 7 години
Въпросните автомобили са паркирани неправилно на бул. Президент линкълн от разни провинциални лица които явно не отразяват правилата за движение в столицата. Нека си носят последствията за това. На всекого може да се случи да загуби контрол в подобни условия.
19
6
 
9
 
! Отговори
г-н Брутализъм преди 7 години
До Анонимен 23Ей умньо, какво е значението кой от къде е ? Ти ела ми блъсни колата и не дай си боже те видя пък ще ти чета вестник. Да не съм длъжен да имам пари и да ги хвърлям да я оправям всеки път, когато някой *** вземе, че я удари. Ще го правя труден за рисуване пък той да върви, където иска да реве, че са го евали.
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом блъскача е прегледан и освободен, значи едва ли е пребит, а е само малко понашляпан. Нищо не пише за основното - как блъскача е успял да блъсне трите паркирани коли? Пиян ли е бил? Дрогиран ли е бил? КАТ съставиха ли му акт за това, че е блъснал трите коли? Човекът дето го е понашляпал, колата трябва ли му ежедневно и има ли пари да я оправи след "геройството" на младежа? И т.н. и т.н., а това, което е в новината е безинтересно.
17
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали София се напълни със столичани в повече които са свикнали бабаитски да си решават проблемите, а не с акъл, та вече си е ежедневие
16
4
 
23
 
! Отговори
побойник преди 7 години
жа го бият ми като не мой да кара
15
1
 
13
 
! Отговори
Васил преди 7 години
Много добре казано! Адмирации!
14
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младежът се е правил на състезател - дрифтил е.Просто в този сайт не е написано.Собственикът го е видял от терасата,слязъл и го набил.Може би малко е прекалил,трябвало е два-три шамара да му обърше,но когато човек е афектиран,взема малко крайни решения.Така или иначе случката ще е урок за всички,за малкият рейсър(вече ще се замисля,преди да дрифти) и за собственика(първо да се замисля преди да бие здраво).
13
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уважаеми dnes.bg, защо пишете статията в стил "змия спаси мишка, като я изяде" ? Защо не напише заглавието правилно - "Младеж блъсна 3 паркирани коли в "Овча купел"? За да блъсне 3 коли, едва ли е карал с 20 км/ч, а ако беше карал с 20 км/ч, нямаше да блъсне колите и нямаше собственикът на едната да става "побойник". Считам, че е редно да систематизирате случките хронологично...
12
1
 
50
 
! Отговори
Crow преди 7 години
Случката се разиграла снощи минути преди 23.00 часа. Младият мъж се опитал зрелищно да натисне спирачка и да завърти колата си на паркинг. Тогава загубил контрол над возилото и ударил три паркирани автомобила.
11
6
 
9
 
! Отговори
Цървулан преди 7 години
Цървулки ценности.
10
52
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво общество говорим щом всеки селяндуур е над закона и раздава юмручно правосъдие както си иска.Младежа ако беше бяла държава да беше го гръмнал и така.Съдия ли е тоя ?Какъв е?
9
2
 
52
 
! Отговори
правораздавател преди 7 години
В държава в която законите не се спазват,се оцелява с един единствен закон- законът на джунглата,или казано накратко "око за око".
8
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не пише дали младежа е наказан??? А само, че си е получил справедливоста.
7
4
 
27
 
! Отговори
as преди 7 години
боят викате че възпитава а?
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ СЪМ ПРИСЪСТВАЛ НА ПОДОБНО НЕЩО :DНАЧИ ЕДИНЯ СПРЯ РЯЗКО И ДРУГИЯ ЗАД НЕГО ЩЕШЕ ДА СЕ НАЦЕПИ В НЕГО И СПРЯ НА МЕТЪР! ИЗЛЕЗНА ОТ КОЛАТА И КАКТО МУ БЕШЕ ОТВОРЕНО СТЪКЛОТО НА ПРЕДНИЯ АВТОМОБИЛ МУ УДАРИ ЕДНА ПЕСНИЦА И КАЗА ТИ ША НИ УБИЕШ БЕ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО :DГАДНА СИТУАЦИЯ ! НЕ ПОМНЯ ДАЛИ ТОЯ ОТ ВТОРАТА КОЛА СЕ ПРЕКРЪСТИ ИЛИ НЕ :D
5
42
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да коментирате толкова крайно като не знаете подробности. Може да е резултат от зимните пътни условия или нещо друго. Хайде сега да осакатим младежа, зашото ни е чукнал безценната ламарина. Дори да има вина, не е това начина.
4
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не го беше ступал сигурно малкият щеше да офейка и тримата с материални щети да пият по един студен лед.А тоя няма да им плати нищо, поне единият го е ступал. Още 2 пъти за всеки по веднъж.
3
5
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така. Следващия път лекето можеше да блъсне някое дете
2
4
 
83
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Браво . Cамо така с малките ***, дет се правят на майстори.