Снегорините в София не спряли цяла нощ - ринат, пръскат...

Столичният градски транспорт се движи без проблеми
20 яну 2017 07:44, Александър Попов
16
Снегорините в София не спряли цяла нощ - ринат, пръскат...
Снимка: Булфото, архив

През нощта в София са извършени обработки с разпръскване на смеси срещу заледяване във връзка с ниските температури и валежи от сняг, съобщиха от Столичната община.

Снегорините са минали по всички улици и булеварди, по които се движи градският транспорт, опасни и стръмни пътни участъци.
Към момента продължават обработки на основни улици в районите и частично на вътрешно-квартални улици. На терен са 74 снегопочистващи машини.

В парк Витоша са опесъчени пътищата "Драгалевци – Алеко" и "Бояна – Златни мостове".

Градският транспорт към момента се движи навсякъде по обичайните си маршрути.

В общинските кризисни центрове са потърсили подслон 206, останали без дом хора. Гражданите могат да подават сигнали за нуждаещи се на телефон 112.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
renka преди 1 година
Какво става в тая държава бе... Защо това, че някой си върши работата за която е нает и му се плаща трябва да е новина и голяма гордост.
12
1
 
2
 
! Отговори
пепе преди 1 година
До Кирил Софийски

Кирил Софийски от жк Дружба?? И плюе по провинцията.
Хахахах
Егати вица
11
1
 
4
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 1 година
До inatut № 8
Явно си прав ! От както вие дойдохте тук , ние комай трябва да ходим на село !
Просто манталитета ви ви следва и надви нашия . Белким ние занесем на село градския манталитет. Тои тук е безвъзвратно погубен във морето на неософянци които ни почистват столицата!
10
0
 
4
 
! Отговори
Така е преди 1 година
Да обикалят и ръсят.
Ръсят колкото да се каже че ръсят (явно няма норматив колко да се ръси)
Аз като чистя пред входа ръся доста повече от снегорин на улицата. Нищо чудно че пред входа издържа 2 дни без лед а на улицата - 15 минити.
9
3
 
9
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Много от снегорините само обикалят улиците и нищо не правят, но по GPS-а им са минали и чистили, а ние плащаме за това нечистене. Всъщност фандъкова краде от нашите пари и ги дава за неизчистени улици и тротоари. По моя път към мястото където работя има приблизително 60-70 метра тротоари, които трябва да ги чисти общината. Нито метър от тях не е изчистен.
8
11
 
6
 
! Отговори
inatut преди 1 година
До Кирил Софийски

Заминавай на село. Там снегът се чисти сам, но през март. Улиците се мият, но от дъждовете. А метрото го гледаш само по интернетУ
7
0
 
9
 
! Отговори
Пьотр Паунович преди 1 година
Пишете за други градове...Кюстендил е затрупан и никой не си мърда пръста втори ден...
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В СОФИЯ Е ТАКА!А ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Я ПОГЛЕЖДА
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България не е само София,във останалата част на страната държавата я няма,изпари се.
4
3
 
23
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 1 година
Живея в София ,Дружба. От 27 години насам улицата пред блока ми не се почиства от снега през зимата и не се мие през лятото. Но данъци ми се събират редовно всяка година ! Какво става ?!?! Аз за какво плащам ?!?! Някои да рие и да пръска от време на време където му хрумне ли ?!
3
4
 
20
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 1 година
Много точно заглавие " Ринат ,пръскат цяла нощ " . Е да де ама ние плащаме а фирмите ни взимат пари като за снегопочистване, не за риене и пръскане!Ама не е луд тоя който яде баницата ! А дейноста е много ясна- роторна гнегопочистваща машина чисти до асфалт и след него голям камион контеинер в които се товари и извозва снега. Другото както виждаме е риене и пръскане.
2
2
 
22
 
! Отговори
Не разбрах, преди 1 година
трябва да ръкопляскаме на всеки, че си върши работата? Нали затова му плащат! Ако пък чак толкова много иска да му ръкопляскаме, да си върне заплатата! Работата на снегорините е да обикалят когато вали сняг, в майските нощи ще си почиват!
1
5
 
22
 
! Отговори
Елена Гилбърт преди 1 година
Поредната лъжа на Йорданка Фандъкова.Парите за снегопочистване потъват в джоба и и нищо не се чисти.Понеже хората няма как да ни отидат на работа,Пирогов пак ще се напълни с пострадали.