София си търси: Водолаз, шофьори, полицаи

Ще се наемат и пожарникари, жандармеристи...
Обновена: 25 яну 2017 16:52 | 25 яну 2017 14:30,
23
София си търси: Водолаз, шофьори, полицаи
Снимка: архив Булфото

София търси 100 полицаи, съобщиха от СДВР. За целта е обявен конкурс, за който ще се подават документи от 23 януари до 9 февруари.

Те се приемат от 09 до 16 часа в сградата на СДВР, намираща се в София, на ул. Антим I №5, съобщава "24 часа".

От обявлението става ясно, че се търсят 57 старши полицаи, още 5, които ще са и шофьори на патрулки, а други десет ще са на мотори. 28 пък ще се влеят в редиците на Пътна полиция. Други 50 души отиват в столичната жандармерия.

София ще назначава и нови пожарникари. Те ще са общо 6, търсят се и по един спасител и един водолаз.

Всички одобрени кандидати ще преминат през специално обучение, пише в обявата на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Honor преди 7 години
Мисля да отида и да попълня документите. Образованието ми по историята и физическата ми подготовка в спорт близък до полицейското джудо, предлага позитиви в много малко сфери на работа. Не взимам предвид онези 20 заплати, защото съм вложил над 50 подобни в развитие, в тъй наречената наука. Да завършиш с отличие и да придобиеш степен в БГ, не носи нищо освен да караш 3 г. по закон само на 4 часов работен ден (малко стаж). Ще попълня документите - това е все пак шанс за подобни будали, като мен!
15
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 7 години
До KosiЩе вади хора от водата
14
0
 
0
 
! Отговори
бъди преди 7 години
Ха ха че кой откачен ще отиде да им бачка за 620 лева начална заплата
13
0
 
3
 
! Отговори
Kosi преди 7 години
Kakvo shte pravi vodolaza?
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВ Максуда също има кадри
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде ги търсите бе? Те по дърветата не растът. Едно време за всички професии си имаше училища и се подготвяха кадри които като завършеха се разпределяха по задължителен договор. Но тогава имаше народ а сега какво има? Марули със свински глави. Всички кадърни умни и образовани се изселиха от мутроландия. Сега набирайте кадри от маалите на столипиново факултето банишора там има мнооого кадърни кадри!!!!!
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мога да ви светна какво ще правят водолазите, ще търсят трупове в Янтра и Дунав.
9
2
 
16
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Надайте се скоро ще реват с пълен глас ,че няма хора и за един наряд да събират пенсионерите само да не са с памперси и да ги пращат да обикалят.
8
3
 
19
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Сещам се за един пожарникар,дето ще се освободи в скоро време,могат да го назначат още другата седмица.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСИЧКО Е ЗАРАДИ 20 ЗАПЛАТИ И РУШВЕТИТЕ
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До какъв абсурд стига вече България, дори и шуробаджанащината не решава проблема с липсата на кадри и незаетите места в администрацията. Връзкарчетата не стигат за да допълнят държавните бройки. Кадърните и съвестни хора ги изтървахте, а сега търсите "кадри" сред голямата част незаслуважаващо да заема такива отговорни позиции. Не си представям след 5 години как ще се запълват бройките.
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Положението било отчайващо -първо нямало кандидати ,второ дори и тези които са се явили не ставали за нищо -нито култура ,нито образование нито сериозно отношение .Вчерашни хлапаци ,които си мислят ,че от утре някой ще им даде сто-палка и ще почнат да заработват втора ,че и трета заплата ...на психо тестовете психолога такива ги надушва като куче салам и и посочва вратата.Но и от МВР са виновни -с такива мизерни заплати -млади и кадърни хора няма как да привлекат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
6
 
39
 
! Отговори
Чукча преди 7 години
Подал съм си документи а пътна полиция. Стискайте плаци, че имам три мезонета да изплащам!
3
10
 
20
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
На вниманието на служебния МВР господин министре няма ли да Ви е неудобно да поемете такова ведомство с най голям бюджет и численост спрямо населението да търсите допълнително хора за назначение.Като казвам допълнително без даимам впредвид отлива не желаещи поради това че с различен статут изпълняват една и съща дейност с различно заплащане.Ще се назначат допълнително пенсионери а в също време има в момента не малко пенсионери които земат длъжнстите на заплата и пенсия.ПратИ първо тях на БТГ.
2
5
 
28
 
! Отговори
bg преди 7 години
Нещо не сте разбрали!Не са 60 000 ,а са 14 000 полицаи всичко останало до 37 000 са пожарникари,ДАНС, 112,КАТ,жандармерия,гранична полиция,администрация,МТСО,криминална и др.Така,че не сме с най-много полиция на глава население защото 5000 са само населените места у нас.За това и в малките села няма полиция!
1
5
 
43
 
! Отговори
мда преди 7 години
Шофьори, водолази, щото парашутисти колкото искаш.