Униформени бият младеж в клип. МВР-шефът нареди проверка

Видеото е заснето от случаен шофьор край НДК
Обновена: 30 яну 2017 06:19 | 29 яну 2017 16:58, Веселина Йорданова
98
Униформени бият младеж в клип. МВР-шефът нареди проверка
Кадър: Facebook

Клип, на който униформени се държат грубо с младеж, разбуни социалните мрежи.

Почти веднага след това служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов разпореди на главния секретар на МВР извършването на незабавна проверка във връзка с видеозаписа. На него се вижда мъж, облечен в униформа, да упражнява насилие, там са и негови колеги.

В рамките на проверката ще се изясняват всички факти и обстоятелства около случая.

Видеото е заснето от шофьор, станал случаен свидетел на инцидента. Жената, която го публикува в профила си в социалната мрежа, свали много бързо клипа, както и текста към него, който гласеше:

"Точен час на действието - 13:45 ч. Точно местоположение на действието - пред Макдоналдс - НДК (пред Моста на влюбените)... Светна зелено и се наложи да тръгна, но малтретирането на момчето продължи още по-брутално...

Моля споделяте, белким някой шеф си познае подчинените и ги понакаже, обяснявайки им, че дори да е откраднало нещо, момчето не трябва да бъде малтретирано! Да спрем операция "мъж"!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
18
 
! Отговори
Антон Макаренко преди 7 години
Малко са го били!
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По време на дивокрация наркоманизираните са на власт и не трябва да бъдат извеждани от кафенетата, където спят и правят свинщините си.
39
2
 
18
 
! Отговори
Охранителят- София преди 7 години
Въпреки ,че се опитват субекти,да толерират, престъпници , неадекватни и дрогирани ,се.л.и.н.д.ж.ъ.р.и ,ние офицялно професионалните охранители,няма да спрем да озаптяваме индивиди независимо кои са и какви са ,които тормозят хората! Осъждаме хора,които толерират анархия и пишат против нас и полицията в подобни случки и инциденти!.
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той народа и друго е казал, че който не храни собствената си полиция, храни чужда.... а, да и като те погнат *** през нощта, не викай полицията, която мразиш, бъди мъж и ги отупай сам.
37
2
 
9
 
! Отговори
РККА преди 7 години
,,Дори и да е откраднало не трябва да го бият,,..????ами ако е откраднало от теб,а кога ще могат и да стрелят.....
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа е казал "на простия му дай власт и му гледай сеира".
35
4
 
6
 
! Отговори
Суека преди 7 години
То и затова куките са готови да станат МУТРИ и обратното МУТРИТЕ куки те са си лика прилика и по телосложение и по мозък ! А и постоянно намират корумпе куки (престъпници) демек я дилъри , я граничари , я някакви други *** дето са пуснали чадър над техните хора бандити !
34
8
 
6
 
! Отговори
а1 преди 7 години
Всяко общество и държава се крепи на своето законодателство и законодателни органи!Всеки Гражданин, както и Правоохранителните Органи имат Права и Задължения,във всяко едно от изброените общества:- демокрация- монархияили - диктатураВсяко нарушение на Закона от гражданите или правоохранителните органи, в което и да е от по- горе изброените общества се наказва от Закона!!!псПолицаите в случая нарушават Закона превишавайки дадените им от Закона права!и трябва да понесат наказание!
33
4
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Требвало е ревльото да го шамаросат още докато е малък! Сега е късно!
32
4
 
12
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
На каква възраст е младежа? Ако имаше казарма щеше поведението му да е друго, и нямаше да огласява ефира с рева като бебе!
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"О-хоооо, чорапи ли плетем...?"Малко са го съветвали, такъв трябваше да го гримират, да му вземат бялото и кинтите .Слабо момчета, слабооооо... Още трябва.
30
1
 
17
 
! Отговори
fdvd sf преди 7 години
Ако наистина битият е наркопласьор - добре е да се пусне пак клипчето някъде и да се гледа - капка радост в очите на изтормозените българи. Не могат да върнат умрелите по негова вина, но някой и друг потрошен кокал може би ще му напомнят за ада който го чака.
29
1
 
7
 
! Отговори
NIP преди 7 години
От "161" ли са охранителчетата?
28
4
 
10
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Тва не са ченгета , а кърски пъдари.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за пласьорите има чудесно наказание - пускат го, ако изяде или изшмърка всичко, което намерят в него. да видим другия път къде се намира, ако оцелее. ама с тези побоища от униформени само си плачем за европейски съд, всичко излиза от нашия джоб.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
селска държава със селски тарикати. на наркодилърите мястото им е в затвора и там има кой да ги бие и не само. това не е работа на полицията обаче - у нас те бият задържани, а не знаят къде се намират когато им посегне някой от тъмно виолетовите. единствено насилие срещу полицай е оправдание за сила, и то даже са ни твърде меки правилата, направо трябва да ги окафезват за дълги години тези, които посегнат на служебно лице. но същото наказание и за полицаите, които бият вече арестувани.
25
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са частни охранители от ДЕЛТА-М, фирмата която охранява Заведението за бързо хранене в подлеза. Извикани са от служители да изхвърлят наркопласьора Дидо, който е предлагал дрога на постетителите на заведението.
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Е да де повечето сотаджии са бивши полицаи.Няма разлика и едните и другите са коплекасари,много срещу един.През 90-е имах среща от близо с един милиционер,сам бе колегите му,по нататък не ми се разказва,само ще ти кажа че не беше много смел.
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е дребен наркопласьор. Срещал съм го много пъти. Живея точно срещу кръстовището. Постоянно се навърта там и предлага дрога на учениците от 22-ро.
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига манипулации - това не са полицаи, а СОТ-аджии, частни охранители. Вижда се доста добре.