Униформени бият младеж в клип. МВР-шефът нареди проверка

Видеото е заснето от случаен шофьор край НДК
Обновена: 30 яну 2017 06:19 | 29 яну 2017 16:58, Веселина Йорданова
98
Униформени бият младеж в клип. МВР-шефът нареди проверка
Кадър: Facebook

Клип, на който униформени се държат грубо с младеж, разбуни социалните мрежи.

Почти веднага след това служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов разпореди на главния секретар на МВР извършването на незабавна проверка във връзка с видеозаписа. На него се вижда мъж, облечен в униформа, да упражнява насилие, там са и негови колеги.

В рамките на проверката ще се изясняват всички факти и обстоятелства около случая.

Видеото е заснето от шофьор, станал случаен свидетел на инцидента. Жената, която го публикува в профила си в социалната мрежа, свали много бързо клипа, както и текста към него, който гласеше:

"Точен час на действието - 13:45 ч. Точно местоположение на действието - пред Макдоналдс - НДК (пред Моста на влюбените)... Светна зелено и се наложи да тръгна, но малтретирането на момчето продължи още по-брутално...

Моля споделяте, белким някой шеф си познае подчинените и ги понакаже, обяснявайки им, че дори да е откраднало нещо, момчето не трябва да бъде малтретирано! Да спрем операция "мъж"!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са охранители сот ,не са полицаи
20
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато едно време чичко милиционер налагаше разни баклуци имаше ред. Днес превърнаха полицията разни незнайници, обявили се за демократични защитници, в беззъба и пасивна, в безполезна. Бъчи им разгони фамилията, съвсем разнебити МВР. Когато имаме нужда от полицията те се крият и ме взимат отношение. Пазят се да не бъдат обвинени в агресия. А когато срещу тях се подхожда се агресия, те да стоят и гледат ли? Или да ги набият и да не се защитават? Хайде стига лигавщини!
19
3
 
13
 
! Отговори
за 18 преди 7 години
Баси мистерията полицаите имат патрулка патрулката има номер защо не подава жалба. От продажба на наркотици не му е останало време да им види номера.
18
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 23Много си прав мой човек, защото точно така трябвада се постъпва с тези гамени и наркомани около НДК-то.Защо и аз не съм бил там за да му ударя няколко шута . . .
17
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадците и наркодилърите от ГЕРБ си отидоха и държавата макар и бавно започва да се пробужда. При Дон Тиква никой не спазваше законите на Република България. Спазваше се само мафиотската му воля. И всички лакеи на трапезата около него трепереха.
16
4
 
7
 
! Отговори
Малкия отмъстител преди 7 години
Ми шъ бий я! Ко да праи
15
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги бият.Само боя ги оправя тия хаймани около ндк-то.
14
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следващия път г-жата която е снимала с телефончето от топлата си кола,да ми каже дали ще и е приятно ако някой такъв дилър продаде нещо на родата и - син дъщеря племенник.
13
8
 
16
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Ако е наркопласьор или крадец нека се бие, до кога ще се лансират в медиите и разни измислени фондациики такова п.. ко поведение у нас българите.Крадат ни мамят ни лъжат ни и ние какво правим обръщаме другата буза.Тези полицаи заслужават награда, а не укор.Всеки си носи кръста и си носи отговорността за това което прави.Събодете се хора престанете с тази толерантност към всичко и всички. Защото те няма да имат и имат милост към вас!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Хайде бе, нека лекето подаде оплакване в полицията, защо не подава ?" Баси мистерията, що ли не подава оплакване в полицията, когато то е насочена срещу човек от въпросната институция ? *** и лекето, не знае ли, че полицията в България изобщо не е хомогенна структура, оказваща подкрепа (най-вече) на собствените си кадри ?
11
4
 
14
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Големия проблем е,че полицаите не бият който е за бой,а когото могат да набият.....А такива за бой(че и направо трепане) е пълно!Ама тях ги бранят Хелзинкските и прочее комитети,а обикновените работещи хора няма кой да ги защити.
10
4
 
12
 
! Отговори
Гонзо преди 7 години
Каквото и да е направил така ли трябва да действа полиция спрямо задържано лице. А в КАТ каква коррупция е надали го има и в Африка
9
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наркопласьорче ?Около НДК е пълно с такива. ГЕРБаджийте умишлено не ги закачаха, защото се отчитаха лично на Тиквун.
8
7
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
*** КУКИ АКО БЪДАТ НАКАЗВАНИ СВОЕВРЕМЕННО ЗА РАЗПАСАНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ПРЕДИ ИЗЦЕПКИТЕ СИ, НО ПОШОТО Е ЧЕ ШЕФОВЕТЕ ИМ И ТЕ СА НА ТЯХНОТО НИВО.
7
8
 
9
 
! Отговори
абе кви преди 7 години
Проверки. Дисциплинарно уволнение и съд както става в едни държави. И този случай няма нищо общо с комунисти или популисти или пък демократи. Стига вече с тази песен. Комунизъм и демокрация е нямало и няма и да има....
6
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никакава диктатура няма при оказване на съпротива при арест в САЩ могат да ти теглят куршума на място. Но когато е у нас или в Русия веднага диктатура, а *** пипни един полицай с пръст в САЩ просто пробвай.
5
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От КАТ да си свършат работата докато карала снимала няма ли там някакви забрани, а.
4
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази банда копанари и диви колибари, завзеха властта с преврат 44 година. Избиха интелигенцията на страната, за да може загубен милю да се прави на велик. Затова и на снимка да го видиш, изпукай му два,все има защо.
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде бе, нека лекето подаде оплакване в полицията, защо не подава ?Може да е наркоман правил се на интересен всичко може да ,е къде е момчето защо се крие ? Вместо да търсим престъпниците търдим полицаите скпани хора във скапана държава качила виеото да трупа лайкове и да раздава правосъдие без да знае нищо.
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Томно тъй дори да е откраднало трябва да го почерпят с баница и боза, а защо да не спрем акция да се правим на интересни във сурат тефтера.