Вижте къде няма да има вода на 1 февруари в София

Ще се извършват ремонтни дейности
31 яну 2017 16:17, Василия Пейчева
1
Вижте къде няма да има вода на 1 февруари в София
Снимка: Софийска вода

На 1 февруари 2017 г. (сряда), във връзка с изместване на участък от съществуващ водопровод на ул. "Григорий Горбатенко" жк. "Младост" 1,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Григорий Горбатенко" №7, №3, №16, бл. 156, бл. 168, бл. 181; Пощестанска станция жк. "Младост"1, Подстанция на "Електротранспорт".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 156.

На 1 февруари 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Реката" с. Войняговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Спортист", ул. "Детелина", ул. "Стара планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Стара планина" ъгъла с ул. "Спортист". 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
3
 
! Отговори
ивчо преди 2 години
шшшш, това е с тсз вода ,дали интересува 6 милиона българи извън софия. Бг =\= Сф