Как спира жена с кола? Насред "Раковски" за цигари!

Напазарува си под устното неодобрение на шофьорите
1 фев 2017 09:07, Петя Славова
83

Снимка: Булфото

Безотговорна шофьорка паркира насред столичната улица "Г. С. Раковси".  Жената спря автомобила си в час пик по средата на платното пред магазинче за алкохол и цигари, напазарува си и потегли, видя "Булфото".

Изчакващите я водачи изказаха устно неодобрение, но тя реагира остро и ги остави да чакат, докато извърши покупките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
днес ще и мине номера, утре някой ще и прибере огледалата, в други ден ще и сцепят кратуната. Случва се човек да сгреши и да му простят, друго е да си си *** по рождение.
49
0
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
До niakoi 52Щеше да пише пак същото т.е. псувни и закани.
48
16
 
24
 
! Отговори
niakoi преди 7 години
Жена спряла и веднага проблем.а ако беше спрял черен джип какво щяхте да пишите???
47
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нигЕр-скиор и жена-шофьор НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!
46
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***-скиор и жена-шофьор НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!!
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такова нещо ром не би си позволил !
44
2
 
22
 
! Отговори
Уци преди 7 години
Няма габарити няма аварийки...тая се е правила на интересна 100%
43
3
 
7
 
! Отговори
Край преди 7 години
Вижте в тубата - руското младежко движение - Стоп хам. Кат си е го знаем но в България няма общетвена нетърпимост към нарушенията на закона - ние си мислим че така може -90% вече казах го мислят.
42
14
 
6
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Политическата коректност изисква да я изчакат вежливо без да коментират неодобрително. Тя все пак е ЖЕНА. Но Българите не могат да разберат това. Ако беше в Русия, хората щяха вежливо да изчакат, можеше някой кавалер да и помогне да отвори вратата.
41
2
 
29
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 7 години
ВСЕКИ ДЕН САМ СВИДЕТЕЛ НА ТАКИВА МЛАДИ ЖЕНИ. ЩЕ НИ ИЗБИЯТ. НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ.
40
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е във всички нас. В криворазбраната толерантност. Аз сега ще го пусна този да направи нарушение защото утре на мене може да ми се наложи. Аз сега няма да му направя забележка на този за неправилното паркиране защото утре аз също трябва да спра така на забраненото. Същото е и с тарикатите дето се предреждат на светофарите и от крайна лява лента завиват на дясно. Но нали има толерантни шофьори - пукат ги. Като има тарикат в насрещното в еднопосочна улица - препречваш му пътя и чакаш.
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
арабска работа, то в пустинята се спира дет падне.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Проблемът е КАТИ не само
37
2
 
31
 
! Отговори
Край преди 7 години
90% от населението са убедени че аварииките отменят закона за движение по пътищата. Също и че когато "няма къде" може да се паркира на тротоар.Не съм сигурен че българите могат да организират държава - това са едни от тестовете.
36
0
 
27
 
! Отговори
Проблемът е КАТ преди 7 години
Май не сте наясно, че правилата се спазват само там, където има контрол за спазването им, а в България от 27 години няма контрол за движението и паркирането и съответно правилата масово не се спазват. По какво се различава тази спряла в нарушение на няколко текста от закона, от някой който шофира примерно с 60-70 км/час в населено място при ограничение 50 км/час? На практика по нищо, а май всички шофьори непрекъснато превишават разрешената скорост.
35
1
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Смесвате две неща - все по-лошата организация на движението и паркирането в София, с липсата на контрол за същото. Първото е "заслуга" на кметовете на София: Фандъкова, Борисов, Мафиянски и Янчулев, а второто е "заслуга" на неработещия КАТ. Странно защо доста хора не го виждат и насочват гнева си към шофьорите, а не към истинските виновници за хаоса при движението в София, а и не само в София.
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахаха нито е първата, нито е последната. Абе хора вие сериозно ли приемате това за новина и ако да, днес.бг, излагате се! Какво ги топли цяла България, че няква жена е отишла да си купи цигари?! Че КАТ са бунаци и не си вършат работата, всички единодушно са съгласни, обаче да превръщате ТОВА в новина..
33
3
 
14
 
! Отговори
1 преди 7 години
тази спокойно може да си скъса книжката, както и инструктура дипломата. Заради купени книжки, като тази и книжки изкарани на един светофар, не може да се кара нормално по улиците!
32
4
 
26
 
! Отговори
123 преди 7 години
Трябва ДА БЪДЕ забранено спирането на аварийни, светлини по всякакъв повод, освен авария на МПС-то! Глобата за спиране на аварийни да е драстична, пр. 500лв.+ Тъй като няма, разбира се неограничен брой патрулки, освен тях, костатациите за това, да са от камерите на КАТ-Пътна полиция, и да се приемат,като доказатеслтва!При това положение, резултатите ще са мълниеносни и трафикът (в София), ще се облекчи с 50%, ежедневно (в идеалния център - със сигурност) !!!
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карла Рахал???Коя...?