Как спира жена с кола? Насред "Раковски" за цигари!

Напазарува си под устното неодобрение на шофьорите
1 фев 2017 09:07, Петя Славова
83

Снимка: Булфото

Безотговорна шофьорка паркира насред столичната улица "Г. С. Раковси".  Жената спря автомобила си в час пик по средата на платното пред магазинче за алкохол и цигари, напазарува си и потегли, видя "Булфото".

Изчакващите я водачи изказаха устно неодобрение, но тя реагира остро и ги остави да чакат, докато извърши покупките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Тутракан преди 7 години
До ДодоАми то затова София може да се нарече само клоака....а т.нар. кореняци софиянци са изчезващ вид и слава богу
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто няма контрол , в нормалните държави полицията идва до минути , без значение таксиметров автомобил ли си или куриер или си се сетил да си купиш цигари.
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не е длъжен да ви строи паркинги, никой.Само солени глоби трябват. Ще се возите с градския транспорт като на Апад, там не мислите да се правите на тарикати, нали ?!
67
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много Селинджър много нящо! И като да от Прованс, задължително са с комплекс за малоценност. Започва едно изпреварване, хитрини, промушване от дясно до крайно ляво. Показват колко се добри и как не им пука от знаците и катаджиите. А всъщност си показват, че са маймю,ни и, че са слезли от дърветата скоро.
66
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На абсолютно същото място(денонощния на ъгъла с Кирил и Методий ) мазен таксиметраджия беше спрял, за да чака клиенти.Исках да го заобиколя.Опита са да ме засече и излезе да ме бие с аргумента:Ти откъде накъде ще ми даваш мигач като съм спрял на аварийни бе?Ще чакаш!Мила родна картинка.
65
0
 
23
 
! Отговори
месара преди 7 години
ми на село на площадо мое да си сопреш къде си сакаш ! бе тва си е жена с навици !!!
64
0
 
20
 
! Отговори
шоферче преди 7 години
Виждат се поредица от нарушения - спиране пред пешеходна пътека, пречи на движението, неправилен престой (на повече от 1 м. от бордюра), неспазване на знак "забранено престой и паркиране". До тук - най-малко 200 лв глоби. Ушеф, къде си?пс. няма никакво значение, че е жена. Познавам жени, които ще вкарат в джоба си повечето мъже при успоредно паркиране, най-трудната маневра при натоварен трафик за млад шофьор
63
4
 
26
 
! Отговори
Lokti преди 7 години
Това е в цяла София! Контрола е силно занижен! ОСТАВКА НА ШВФА НА КАТ!!!
62
2
 
31
 
! Отговори
това е нищо преди 7 години
Най-големия хит който съм виждал е шофьорка спря на трамвайната спирка по "Стамболийски" и влезе в магазин да си избира чанта.
61
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** спират за цигари насред булеварди и магистрали и се избиват на пътищата. Най-любимото им е да газят хора по пешеходните пътеки и бурдюрите все едно им е компютърна игра. Аз много пъти съм го казвал: българина 500 години се е возил на магаре и още 100 години на трактори. Не е еволюирал да кара кола. Затова да не им взимат само книжките защото това няма да ги спре да ходят с колата за цигари! Да им вземат и колите на тези камикадзета!
60
0
 
28
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
според мен това си е доста отговорна шофьорка :) а още са по безотговорни полицайте защото ако познавате София зад снимащия винаги седят полицай обаче сега им е студенко и ...! позор за полицията - пореден!!!
59
4
 
53
 
! Отговори
баю преди 7 години
Не я псувайте жената бе тя така си е свикнала от село горно *** там си спира на сред мегданя и си пазарува от ХОРЕМАГА. Ама че сте и вие! Може да живее в град но душата й е селска. Селянката гражданка неможе да стане! Нищо против селяните щото мужду тях познавам много читави но има и издънки като тази.
58
1
 
47
 
! Отговори
От Прованса преди 7 години
Ми ний на селу така си паркирвами, бе!
57
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как свърши историята, че не разбрах какви са щетите за тази пръдла? Нали се е простила с огледало, чистачки, стопове, врата? Пръдня селска.
56
1
 
6
 
! Отговори
rm преди 7 години
59, не съм сигурен, че разпознаваш сарказъма когато го срещнеш.
55
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А в лошия социализам питам аз?Защо нямаше такива шофьориСега ко ми мрънкате и по зле ще ства
54
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до rmrm, като идеш в гората ще си спираш където искаш...като си в обществото ще се съобразяваш с другите.Има достатъчно преки, отбивки и т.н. където може да спреш, като имаш работа.надявам се, че 10-15 м не са проблем за теб или жената да походите ?
53
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената не е като човека,те и мъжете са същите просто хората не са хора вече а изчадияяяяя
52
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че тва е всеки божи ден ! Аз да се прибера до нас след работа, по пътя има минимум 3ма такива спрели на улицата отишли до магазина... какво се възмущавате ? тва е реалността!
51
30
 
12
 
! Отговори
rm преди 7 години
Нали има място да се мине - кеф ви в другата лента, кеф ви в насрещното, ако трябва и през друга улица ще минете.Всеки има право да спира както и където си иска, и да си свърши работа за 2-3-10 минути, какво толкова.Пак ви казвам - нали има откъде да се мине - ще чакате, ще се подреждате, за 20 минути все ще се мине. Важното е жената да си свърши каквато работа има.