Шофьори стигнаха почти до бой на жълтите павета

Водач на "Мерцедес" налиташе да се разправи с колега с джип - пречел му
15

Снимка: БулФото

Шофьори почти се сбиха на жълтите павета в София, предаде БулФото.

Водач на бял "Мерцедес" на няколко пъти изскачаше от колата си, за да се саморазправя с шофьор на джип, защото джипът му пречел да направи ляв завой на площад "Батенберг".

Изнеревеният водач на "Мерцедес"-а крещеше и ругаеше другия, докато подскачаше около джипа му.

Заради скандала се образува задръстване, а от други автомобили излизаха хора да усмиряват изнервения шофьор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
39
 
! Отговори
Gun преди 7 години
Ако разбирам правилно от снимките и двамата не са прави първия защото е в кръстовище където няма място ако не може да се изтегли от него а втория да се прави на велик там просто трябва да има реголировчик :)
7
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъпа кола?!? Мерц, ама комби. Комби, ама с багажник отгоре. Чудя се колко буркана побира на един курс до село?Поредната селска трагедия - хем зимнина иска да примъква, хем иска да кара "нещо по-така". Комичния резултат го виждате на снимките. Не можел да звие наляво, милия. Па пуснето го у лево, явно е посоката на новите му сексуални желания. Вероятно от малък си е мечтал за тоя ляв завой...
6
1
 
70
 
! Отговори
Пижо и Пенда преди 7 години
Хахаха, простотията си личи от километри нищо че е маскирана зад джипове и скъпи коли.Скоро чух коментар от чужденци колко е странно да се претендира за статус със скъпа кола. Просто не разбират но как да обясниш на Американци че да караш джип си много специялен хахахахаПростотия до шия!
5
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Одеве в село Пловдив един с G класа ми отне предимството като завиваше на ляво ( аз надясно на кръстовище ) след това реши , че аз съм нарушител и започна да ми се форсира и на няколко пъти аха да ме удари ... не искам да ме съдят , иначе вадя желязото от под седалката и е до там .
4
0
 
74
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Живея в скромен град и такива неща като задръствания се виждат само ако затворят някоя главна улица , но минало лято като пътувах през Европа видях километрични опашки в градове и по магистрали и видях на кое му се вика търпимост и услужливост - никъде не те оставят да стоиш до безкрай , дори й да си без предимство.
3
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джоба му може да е пълен , но главата като е празна кел файда...
2
0
 
92
 
! Отговори
Кривондел преди 7 години
Напълно съгласен. От друга страна - при задръстване, ако някой не пусне водачът без предимство, то водачът без предимство ще изгние там, където е. Важното е да има толерантност и колегиалност. Което не променя факта, че тия марки автомобили, за съжаление, освен символ на качество, станаха и символ на манталитет и култура.
1
0
 
102
 
! Отговори
Банчо преди 7 години
Супер нахалник. Много ги обичам такива - хем не спазва правилата, хем е нагъл и видиш ли ти трябва да му клекнеш. По Мария Луиза ги правят същите номера - ляв завой на забранено място или отнемане на предимство при ляв или обратен завой. Само не знам защо останалите шофьори ги толерират. Когато правите ляв завой вие чакате всички останали, освен ако със знак не е указано, че те са без предимство. Мерцедесът не е знак. Също не е знак и някоя по-новичка лизингова кола.