Снегоядът настъпва: Температурите днес до 8°!

Денят започва с мъгли, после обаче ще стане слънчево
2 фев 2017 08:37,
16
Снегоядът настъпва: Температурите днес до 8°!
Снимка: Reuters, архив

Днес преди пладне в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност. В следобедните часове видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно по поречието на Дунав.

Това съобщи дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН) пред Фокус.

Над източните и планинските райони през целия ден ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността, средна и висока, ще се увеличи. Затоплянето ще продължи и максималните температурите ще са предимно между 3° и 8°, в районите с трайна мъгла около и малко под 0°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максимални температури на въздуха: 5° - 7°. Температурата на морската вода е 2°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, главно над западните райони. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра – около 5°, на 2000 метра – около 0°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
31
 
! Отговори
Foz преди 7 години
Snimkata prepisali,...ama teksta ne prepisali...:-) bulgaristan shamani...
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 9: не се заяждай че ееей ся ще ти намерят алинея по нещо си в което ти си длъжен да си чистиш пътя пред теб щото бил твой ;)Същото като с тротоарите пред къщите - не са твои ама ти си длъжен :)Но да, общината с тези по топли дни ще си отдъхне, край с "бедствието" сняг за сега.
5
0
 
33
 
! Отговори
УжасТ преди 7 години
Сами ли си измисляте заглавията или сте неели някой бавен да ви подсказва? Брутално зле сте! Не се заяждам. Това е истината.
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не яжте жълтият сняг!!!!
3
1
 
38
 
! Отговори
Гражданин на София преди 7 години
Ей значи кога ще го дочакаме тоя снегояд не знам, че ми писна да ги гледам тия заледени тротоари. Вчера го чакахме, днеска пак го чакаме дано до края на февруари да дойде, че да има какво да почисти тия пусти тротоари, защото на СО хич не и пука за нейните граждани !
2
1
 
42
 
! Отговори
Стефко Костадинов преди 7 години
Температурите вчера скачаха до 8 градуса , днес настъпват до 8 градуса , при условие , че минималните са същите !Явно вчера са се уморили от скачане и днес кротко си настъпват .*о на народонаселението от т. нар. медии не спира нито за миг !
1
0
 
42
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Ясно е защо социолозите ръсят неверни неща.Въпросът е защо и метеоролозиъе го правят????Отвън е -8,че и -10,какъв снегояд?