Ремонтират Софийския университет за 9 млн. лв.

Ремонтите трябва да бъдат извършени за 3 години
9
Ремонтират Софийския университет за 9 млн. лв.
Снимка: Булфото

Софийският университет "Климент Охридски" е обявил обществени поръчки за ремонт на стойност около 9 млн. лв.

Първата обявена процедура е за обзавеждане на учебните зали във Физическия факултет по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. Така звеното ще се обнови с 1242 комплекта нови столове и банки за преподавателите и студентите, бели магнитни дъски и др., съобщава "Монитор".

Втората обществена поръчка пък е за ремонт на сградата на корпус "Б" в кампус "Лозенец" на Софийския университет, където се намира Химическият факултет на висшето училище.

Ще се ремонтират още общежития, ще се реставрират сгради, собственост на висшето училище, както и обновление на базите на Софийския университет в район "Черноморие".

Срокът за получаване на офертите е до 27 февруари, като на следващия ден ще бъдат отворени в ректората. Ремонтите по обществените поръчки трябва да се извършат в срок от три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Ya6koo преди 7 години
Сега трябва да се види на кой шурата на кой баджанака с какво се занимава и какви китайски *** предлага че да падне лапаница. Иначе за всички заинтересовани, очаквайте само некачествени изпълнения с нискокачествени материали от неквалифицирани специалисти. 9млн делиш на 3 и получавате реалната инвестиция другото изтича в разни джобчета дюшечета и т.н. Видяхме вече как на тази емблематична сграда се сложи ПВЦ дограма , срам ама ...
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е! Особено във факултети, където се занимават с истинска наука, а не с празни приказки е недопустимо лабораториите да не са ремонтирани от десетилетия.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йеее най-сетне тоалетни и кранчета на мивките
2
2
 
6
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Много неопитен ще да е този, който ще усвоява парите - 3 години - , подобни суми Баце ги усвоява още докато си маже първата филия с мас.
1
2
 
6
 
! Отговори
д преди 7 години
Да сменят старите сървари ,че с новите апарати не може се лови интернет.