Джигитът с джипа от "Ботевградско": Пие, псува, бие

Агресивният шофьор е задържан – с богато криминално досие е
Обновена: 7 фев 2017 10:04 | 7 фев 2017 10:00,
83
Джигитът с джипа от "Ботевградско": Пие, псува, бие
Снимка: МВР

37-годишен мъж с метална тръба потроши кола, в която се возят мъж и малкия му син. Инцидентът е станал вчера сутринта на бул. "Ботевградско шосе" в посока към кв. "Враждебна".

Още по темата

"Около 10:20 бяхме засечени от джип. Опитахме се да го изпреварим, но той биеше спирачки пред нашия автомобил. Искаше да ни избута от ляво в дясно. В един момент се изравнихме, отвори прозореца и крещеше като обезумял, че иска да ни убие, псуваше, обиждаше. Синът ми се разплака, много се притесни", разказа потърпевшият Йордан пред Нова тв.

"Попитах го какъв му е проблемът? Каза, че ще ни избие, да слизам да видя какво ще ми се случи. Затворих прозореца, тръгнахме", разказва още Йордан.

След това мъжът с джипа ги пресрещнал на около 100 метра, препречил платното и ги принудил да спрат.

"Не можехме да продължим пътя си. Той слезе с метална тръба около половин метър и опита да удари предното стъкло на нашата кола. Аз върнах назад, но човекът се затича и нанесе удар на автомобила", разказва Йордан.

Синът му снимал нападателя и колата му. Снимката е предадена на полицията за откриване на извършителя.

Не след дълго агресивният шофьор е бил задържан. Той е криминално регистриран - за шофиране след употреба на алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
4
 
! Отговори
ник преди 7 години
Джипа не е виновен. Спомнете си Стависки и другите бити на пътя. Ударените от коли на пешеходните зони. Убити деца. И аз карам джип. И какво от това? Лисичков закон трябва. Добре,че претрепа друг такъв.
31
3
 
13
 
! Отговори
до 24 преди 7 години
Пич, щом ти харесва да бъдеш бит и щом за теб това е хубаво нещо пожелавам ти от сърце на теб и на двойте деца и внуци все такива случки да ви се случват по пътищата !!!
30
3
 
6
 
! Отговори
до 24 преди 7 години
Пич, щом ти харесва да бъдеш бит и щом за теб това е хубаво нещо пожелавам ти от сърце на теб и на двойте деца и внуци все такива случки да ви се случват по пътищата !!!
29
26
 
6
 
! Отговори
Груйо преди 7 години
Защо не каже бития, защо е бит? Може би се е държал доста нахално и нагло и сега вика: Другарко пък този ме би. хаха
28
2
 
25
 
! Отговори
Fanatic преди 7 години
Купете си спрей бе хора има един против мечки, пръскаш го веднъж със струята с обхват 11 метра и си тръгваш кротко докато му пада лицето. Чиста работа :)
27
7
 
6
 
! Отговори
До: 24 преди 7 години
Моля ти се, душицо, прочети някоя книга, стига дрема в интернет. Ограмоти се за какво са изтезавали хора през т.нар. социализъм и за какво са пращали в лагери и тогава пак коментирай. Че така много се излагаш.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на такива б.....и се прилагат крумовите закони.каквото повикало това се обадило
25
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай СтавриЮмручно право има само сред неграмотните. Ако за теб това е нормално, сам си прави изводите. За нормалните хора просто си има правила. Ясно е, че и лицето с баничарката не е бил сълза от сърна на пътя. Но щом се позволява всеки да си прави каквото му душа иска, така ще бъде. Онези от Околовръстното да не мислите, че са получили някакво наказание? Като вкарат петима за година в затвора за агресивно поведение, ще се промени. Но докато наказанието варира от забележка до мъмрене - не.
24
0
 
27
 
! Отговори
nqkoi преди 7 години
Няма за какво да се изненадваме на подобни случки. Вече чувството за безнаказаност е повсеместно, не само за тези които имат пари и контакти, но и за обикновеният човек. Всеки вече си мисли, че може да прави каквото си поиска без да има последствия. Дали ще при шофиране, измами, кражби, без значение, свикнаха да няма последствия. При липса на контрол, не може да се очаква правилата да се спазват, но и ако не започне да се прилага закона, нещата ще станат още по зле.
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 27 Нещо много ти харесва това държание на простака, а едно време дате бият в мазето , нещо си згафил много , да би мирно сидяло не би чудо видяло
22
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да ви питам що преди 27 години нямаше такива "мъжаги"? Защото за един месец следствие и тръгваха към "Слънчевия остров" да чукат камъни за пет години. -------------------------Преди 27 години мъжагите ги имаше и им викаха ченгета от ДС. Водеха те в мазето и те биеха защото имаш чичо в САЩ или си разказал виц за бай Тошо. Всеки партиен секретар си позволяваше да бара чужди булки и раздава шамари понеже знаеше, че е е недосегаем.Като ти липсва комунистическият строй ходи в Северна Корея
21
33
 
7
 
! Отговори
бай Ставри преди 7 години
Интересно как така хем джипа го засякъл, пък и после чак спрял и му потрошил колата. Е, то е ясно, че така ще каже господинчото със потрошената кола. Дим без огън няма. Поредния нахалник, който след като го набият започва да пищи като госпожичка. Напълни се с такива. Криво разбрана демокрация.
20
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако някой има неблагоразумието да излезе срещу мен с тръба и да тръгне да бие, а аз да съм в колата със децата си, определено няма да дам назад...
19
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да ви питам що преди 27 години нямаше такива "мъжаги"? Защото за един месец следствие и тръгваха към "Слънчевия остров" да чукат камъни за пет години.
18
1
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Защо не пишете докъде стигнаха разследванията и на предишните биячи и на убиеца заради направената му забележка за клаксона в центъра на София. Щом няма наказани безумията ще продължават.
17
17
 
6
 
! Отговори
Вихър Райчев преди 7 години
Стига с тоя ДЖИП ей,какъв ДЖИП може да е Хюндай Санта Фе на 15 години?!
16
2
 
16
 
! Отговори
123 преди 7 години
Наркоман.
15
2
 
41
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Дано нападателя да умре. И ако няма деца, дано да няма и за в бъдеще....не ни трябва такъв *** в генофонда.Да може да кажете, че съм Социопат, но реално ми е се тая за такава ***.
14
2
 
33
 
! Отговори
Д преди 7 години
ТАКИВА ПЕРЧОВЦИ ПРИ КОМУНИЗМА ,ДОСТА МИНИ ПОЗНАВАХА ЗА КОПАНЕ, НЯМАХА ВРЕМЕ ДА СПЯТ , А НЕ ДА ПОСКАЧАТ ПО ПЪТИЩАТА , *** ТАКЪВ
13
2
 
33
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Явно ти не си срещал такива хора, които смята че всичко им е позволено, че са безнаказани, че лошотията им е оправдана.....но повярвай ми има...и стават все повече от този дух на безнаказаност, мафиотизъм и простащина за който са виновни всички управляващи, та дори и ние обикновените хора, защото кой от нас се е намесил да спаси някой от друг побойник? Кой е казал в очите на Борисов, Сидеров, Доган , Каракачанов че са агенти и престъпници.....Кой?