София, час пик: Дъжд, дупки... 3 километра, 50 минути

Огромни задръствания се образуваха в различни части на столицата
Обновена: 7 фев 2017 12:03 | 7 фев 2017 12:00,
117

Дъжд, дупки и убийствен трафик. Това е София в час пик.

Столичани са свикнали с традиционните задръствания по централните булеварди и обходните маршрути. А тапите стават все по дълги и неподвижни.

"Днес изминахме 3 километра по Източната тангета за 50 минути", разказа читател на Dnes.bg.

"По трасето няма светофари, които да образуват опашки, нямаше и аварирали автомобили, но участъкът е много тесен за огромния поток коли", допълни той.

Ремонтът на Източната тангента влиза в плановете на Столичната община периодично, но до разширяване така и не се стига. А трасето е често използван обходен маршрут на бул. "Цариградско шосе", по който съще се образуват километрични задръствания.

Огромно задръстване днес се образува и в западната част на София.

Километрична тапа се оформи по бул. "Сливница" преди моста на "Захарна фабрика" в посока центъра. Разстояние от около кимолетър се изминава за около 10 минути, съобщи "Фокус".

Читатели на Dnes.bg сигнализираха и за голямо задръстване и на бул. "Александър Стамболийски". В час пик там не работеха светофари, а това в комбинация с дъжда и трамваите създаде сериозни затруднения в придвижването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
1
 
! Отговори
Коренак Софиянец преди 7 години
Всички след 1990 год вън от София гмеж ***
100
0
 
0
 
! Отговори
Коренак Софиянец преди 7 години
Браво на 106
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още преди 1989-та година имаше проекти за подземни паринги в каретата в Центъра н София, но .... дойде демокрацията и вместо да се реализира, тази идея се забрави, а точно такива паркинги ще отпушат значително движението в София. Разбира се това трябва да е иницаитива на общината, но там освен да се краде, друго не се прави.
98
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами хората си разрастват градовете навън,ние - на вътре. презастрояваме...презастрояваме....паркираме вече до входвете си. улиците отесняха..........то не може по сокаците на село подуене да се построят улици за 500 000 а да карат коли 1 500 000 човека.
97
6
 
2
 
! Отговори
Колко сте зле ! преди 7 години
Московчани и те са селяни как говорят меко ,пък София с македонския си диалект са гоУеми гражданЯ. Проумейте го ,че без провинцията няма и София....София нез прованса не може обаче прованса без София даже ще е по-добре.
96
3
 
7
 
! Отговори
Кореняк софиянец преди 7 години
София стана отвратителен град и за мене, но живея тук, само защото нямам друг избор.
95
14
 
6
 
! Отговори
До прованса преди 7 години
Вие, хейтърите от провинцията, защо не се върнете на село, бре ? А сте ми дошли тук да ми " мякате " и да мрънкате, въпреки че навсякъде ви взимат на работа и сте напълнили университетите. Усъвършенствайте се на село, не тук. И спрете да си мислите, че говорите правилно, като говорите на " миеко ". Аман от вас !!!
94
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нe може София да има за кмет несофиянец и да иска да е добре.Според мен за кмет трябва да се избира, човек роден в София, който е израснал тук и милее за града, а не някъкв новодошъл селянин от Банкя или пък *** от Самоков.Видя се че не става.
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мечтата на всеки селянин е да стане софиянец.Оттам идва и основният проблем.
92
1
 
2
 
! Отговори
Popa преди 7 години
До Колко сте зле! Koi te izluga che v izbroenite ot teb gradove nqma podobni problemi? Molq te ne mi kazvai che v NYC nqma zadrustvaniq :D
91
1
 
11
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
НА СЕЛО НЯМА ПИК.
90
7
 
16
 
! Отговори
София= мръсотия преди 7 години
Софиянци не разбрахте ,че на никой не му се идва до умрелия ви мръсен и гнусен град...ама скапаната администрация е там и НАСИЛА идваме! Дори морската администрация е в СОФИЯ ! 100 пъти ми е по-кеф да отида в Пловдив, Варна или Търново отколкото в клоаката наречена столица с разбити тротоари, паркирали в зеленината коли , мръсен въздух и задръствания. Нищо интересно няма освен района около жълтите павета ,всичко друго е леж и свинщина !
89
8
 
3
 
! Отговори
Край преди 7 години
Абсолютно не се връзва - живеещ в панелен кафез да има лична кола в София.
88
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София беше добър за живеене град до преди 20-30 години.Сега е една клоака, пълна с новодошли прости, невъзпитани, но с големи претенции ***.Нормалните хора отдавна избягаха от София.
87
3
 
10
 
! Отговори
Колко сте зле! преди 7 години
Какво означава изсипват се прованси на тумби??? Ами тя София преди 100 год е била 50 000 градче...нали точно това я прави столица. В Ню Йорк,Лондон и Париж не се ли изсипват 10 пъти повече хора всеки ден? Защо там няма тези проблеми ? Какво са виновни хората ,че имат бизнес и работа и трябва да пътуват. Всеки с мисленето да не идват хора в София е супер *** и дребна душа.
86
7
 
1
 
! Отговори
Край преди 7 години
Коли трябва да имат около 20-30 % от хората в София и трябава да си плащат здраво за това - другите на градски транспорт. Само че сега който има кола се мисли за велик. София е най-евтиния град в Европа от тази големина за кола.500 лв. - барутник и е готов - в момента е по-евтино от с градския транспорт.
85
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е тъжната истина ... мръсотия, мизерия, беднотия.Останалото са Тиквени лъжи и медийни манипулации.
84
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София е пълна със ***. Това са родени в София убитаци от панелните квартали с ниско образование и големи претенции. Те са 10 пъти по-вредни от работещите и културни хора от провинцията. И докато повечето млади от прованса стават много модерни граждани тези от панелните гета са със старите коли и проблемите.
83
5
 
5
 
! Отговори
Край преди 7 години
Софиянчетата си искат колите - няма къде да играят децата им - нищо искаме си колите. Няма къде да минат родителите им от коли по тротоарите - нищо искаме си колите. Въздух нямат за дишане - искаме си колите.Е те така се изчезва - когато колата ти е по-скъпа от децата, от родителите от въздуха.Според мен в София има повече коли на глава от населението от във всеки подобен европейски град и това е така защо на онези общината им е направила да им е скъпо да имат коли. Дано някога озреете.
82
4
 
6
 
! Отговори
alf преди 7 години
Изсипват се прованси на тумби. Друг е въпроса че цариградско тряя да влиза с тунел под жълтите павета и да излиза след люлин за да няма задръстване. Метрото е бавно и супер зле и вътре яко селяни