София, час пик: Дъжд, дупки... 3 километра, 50 минути

Огромни задръствания се образуваха в различни части на столицата
Обновена: 7 фев 2017 12:03 | 7 фев 2017 12:00,
117

Дъжд, дупки и убийствен трафик. Това е София в час пик.

Столичани са свикнали с традиционните задръствания по централните булеварди и обходните маршрути. А тапите стават все по дълги и неподвижни.

"Днес изминахме 3 километра по Източната тангета за 50 минути", разказа читател на Dnes.bg.

"По трасето няма светофари, които да образуват опашки, нямаше и аварирали автомобили, но участъкът е много тесен за огромния поток коли", допълни той.

Ремонтът на Източната тангента влиза в плановете на Столичната община периодично, но до разширяване така и не се стига. А трасето е често използван обходен маршрут на бул. "Цариградско шосе", по който съще се образуват километрични задръствания.

Огромно задръстване днес се образува и в западната част на София.

Километрична тапа се оформи по бул. "Сливница" преди моста на "Захарна фабрика" в посока центъра. Разстояние от около кимолетър се изминава за около 10 минути, съобщи "Фокус".

Читатели на Dnes.bg сигнализираха и за голямо задръстване и на бул. "Александър Стамболийски". В час пик там не работеха светофари, а това в комбинация с дъжда и трамваите създаде сериозни затруднения в придвижването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
7
 
! Отговори
истината преди 7 години
До Против Бойко ????Истината е, че тъпият човек си е ***! Мързеливият човек си е МЪРЗЕЛИВ! За съжаление повечето ни сънародници са такива и то не само в София. За София спедиално има много удобен градски транспорт и въпреки това масово хората ходят навсякъде с коли, даже и до тоалетната! Забележете да видите в колко от колите се возят по повече от 1 човек? В белите държави масово се карат колела и мотори дори и като има сняг, ако не вярваш отиди и виж! Иначе Инфраструктурата е важна също - ДА
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако искаме да имаме хубави пътища и да няма задръствания в София, трябва да гласуваме за други, различни от досегашните. Фандъкова е особено тежък случай и при нея София много западна. Очевидно е, че при ГЕРБ почти всички средства за пътищата се откраднаха и ако пак са на власт, пак няма да имаме свестни пътища. Така, бяха за съжаление и почти всички след 1989-та година.
39
3
 
10
 
! Отговори
До 45 преди 7 години
Хайде стига с тези твои мантри!Примерно аз имам следните вариант за пътуване с багаж до вилата ми близо до София:- пеша - около 19-20 км за близо 4 часа според google- с градски транспорт с едно прекачвания и ходене пеша - около 2 часа- с кола - 25-30 минути, вкл. задръстваниятаСпоред теб може би пеша трябва да ходя. Аман от промити мозъци като твоя.
38
1
 
7
 
! Отговори
Гневен преди 7 години
"Дъжд,дупки и убийствен график".Нищо ново.А никой не се интересува,защо столицата вече трети ден е без парно и топла вода.ЗАЩО КРИЯТ ИСТИНАТА? Никъде не се вижда да се извършват ремонти.Услужливите медии отбелязват факта,но не разкриват истината.Пълно мълчание...Що за народ сме,бе?У нас няма нещо,което да не създава "сериозни затруднения".Как се къпете,бе? В корито с бързовари ли? ...Пази Боже нещо по-страшно и в България ще настъпи апокалипсис.Хаос,безпомощност и никога няма виновни.Ад...
37
12
 
3
 
! Отговори
Против Бойко ???? преди 7 години
Всички реваха , асфалт асфалт стига с този асфалт , но истината е че без инфраструктура няма как да сме нормална държава и на следващите избори трябва пак Бойко колкото и да е лош но поне да довърши Хемус и цялото околовръстно на София , пък нека е лош. Той поне не краде нагло като БСП ( опа БКП).
36
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека не забравяме мантрата: КОЛАТА СИ Е ФАКЪНА НЕОБХОДИМОСТ. В двадесет и първи век е направо незаменима. Всеки трябва да има по десет.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Задръстването ли? Шоферската радост е това, какво се оплаквате? Пушиш си, бъркаш си в носа, клатиш си краката 3 часа в едната посока. Накрая се чувстваш много по-умен от преди. Непоклатими сме ние, шоферчетата.
34
1
 
0
 
! Отговори
asd преди 7 години
До ДаниЗа 6 литра газ си стой в задръстването :)
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 1989-та година, от ж.к.Младост колите "извираха" една след друга на Цариградско шосе, а сега идва една малка група коли и затишие, после пак малка група коли и пак затишие. Въпрос на организация на движението и паркирането, а сега в София от над 20 години няма никаква организация и как няма да има задръствания. Ще има и още по-голями ще стават при това безхаберие в кмета и община.
32
0
 
3
 
! Отговори
Баш софиянец преди 7 години
До СеленинЗащото си ограничен и такъв ще си останеш :)
31
0
 
13
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Задръстванията в София са резултат на лошата организация на движението, като след всяка промяна, организацията на движението се влошава, както и задръстванията. Принципно всеки би трябвало да знае в кварталите, които добре познава, какво трябва да се направи, за да се отпуши движението, но никой не пита знаещите и можещите, а нещата се решават в общината от поредните некадърници назначени от още по-некадърния кмет.
30
5
 
5
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Гледам, че се правят яко аналогии с комунизма. По това време на селяните им отнеха земята, натикаха ги в градовете, за да работят по фабрики с абсурдни производствени процеси. в момента в който трябваше да излезнат на свободен пазар всичко фалира или беше фалирано и окрадено. София от 400 хиляди 46-та става над 1 милион 40 години по-късно. Та кога казвате града е бил превърнат в клоака?
29
2
 
7
 
! Отговори
ss преди 7 години
за дъжда комунистите са виновни ! вскички в затвора ! ааа 10 години не можем дупките да оправим от крадене на пари ся и дъжда сме длъжни да им оправим ! не ги е срам комунистите и дъжда са измислили ! продажници !
28
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един тамПо времето на същия този соц, некадърниците като баща ти са вземали същите жълти стотинки каквито са вземали и вишистите натикани в същия миризлив цех цял живот, от които впрочем преди това е взето насилствено целия им поминак и имоти и са хвърлени в олющен панел.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
красота, изпарения, мъгла + смог и 500,000 човека на път за работа. Да им е честито на печелившите богоизбрани да дишат този чист планински въздух с аромат на нафта!
26
3
 
4
 
! Отговори
Цивилизация преди 7 години
Стига сте мрънкали бе, 21 век, европейска столица - какво да има карети и каруци естествено, че ще има движение, шум, хора, коли, задръстване и всичко като във всеки един голям град в света. Винаги има какво да се желае от инфраструктурата и организацията на движението, но не става с магическа пръчка. Като не ви харесва хващайте гората на тихо и спокойно и стига сте реавали.
25
0
 
16
 
! Отговори
Дани преди 7 години
При ползване на градски транспорт с едно прекачване- 6.40 лева на ден. За тези пари се купуват над 6 литра газ. При разход 9 на сто- това са близо 70 км. с таралясника. И затова всеки, който не му се стои прав в претъпканите автобуси или в метрото, бръмчи с колата си. Благодарете на даскалицата от Самоков.
24
5
 
0
 
! Отговори
one преди 7 години
е какво очаквате от този селски път като гледам на снимкитехайде на метротоама не всеки да се вози;))
23
2
 
9
 
! Отговори
Баш софиянец преди 7 години
Като правителствата унищоха прехраната на хората от малките населени места така ще е...По-скъпа ГО и адекватен данък според степента на замърсяване на двигателя!
22
0
 
13
 
! Отговори
Iphone8 преди 7 години
Няма грижи, нали се похарчиха 8 млн. лв. за неработещите жълти светофари. Пълна тъпотия!