София, час пик: Дъжд, дупки... 3 километра, 50 минути

Огромни задръствания се образуваха в различни части на столицата
Обновена: 7 фев 2017 12:03 | 7 фев 2017 12:00,
117

Дъжд, дупки и убийствен трафик. Това е София в час пик.

Столичани са свикнали с традиционните задръствания по централните булеварди и обходните маршрути. А тапите стават все по дълги и неподвижни.

"Днес изминахме 3 километра по Източната тангета за 50 минути", разказа читател на Dnes.bg.

"По трасето няма светофари, които да образуват опашки, нямаше и аварирали автомобили, но участъкът е много тесен за огромния поток коли", допълни той.

Ремонтът на Източната тангента влиза в плановете на Столичната община периодично, но до разширяване така и не се стига. А трасето е често използван обходен маршрут на бул. "Цариградско шосе", по който съще се образуват километрични задръствания.

Огромно задръстване днес се образува и в западната част на София.

Километрична тапа се оформи по бул. "Сливница" преди моста на "Захарна фабрика" в посока центъра. Разстояние от около кимолетър се изминава за около 10 минути, съобщи "Фокус".

Читатели на Dnes.bg сигнализираха и за голямо задръстване и на бул. "Александър Стамболийски". В час пик там не работеха светофари, а това в комбинация с дъжда и трамваите създаде сериозни затруднения в придвижването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
10
 
6
 
! Отговори
123 преди 7 години
ако селя-ците слязат от таралясниците ще спестят стотинки и ще дишаме по-чист въздух. Йорданка не е виновна за тези неща.
20
8
 
11
 
! Отговори
g преди 7 години
Никога не се качвам на колата в такова време, защото цялата селска *** е на пътя и се упражнява в шофиране. Има автобуси, метро... Ако всички, който висят в задръстването се замислят по темата София ще е доста по-чист град. Иначе всеки мрънка за скъпите горива, а като гледам задръстванията има още да се повишават цените.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те това си е Софията в цялата си прелест :)
18
3
 
10
 
! Отговори
един там преди 7 години
всичко възможно населението му да не се увеличава, а дори да намалява, а не обратното!Обърнете внимание и на останалата част от България- стига с тази София!
17
3
 
20
 
! Отговори
един там преди 7 години
По времето на противния на всички ни "комунизъм" София като че ли нямаше толкова големи проблеми! Доста е тъпо и недалновидно да 1/4 от населението на една 7 милионна държава да се наблъска в една котловина! По времето на същия този "комунизъм" даваха пари, работа и жилище на хората, които се заселваха в китни малки градчета с чист въздух като Тополовград например! Сега отидете да видите каква мизерия е там! То за тази работа си трябва подход, а за големия град в котловината трябва да се прави..
16
10
 
20
 
! Отговори
сдф преди 7 години
...и във всяка кола по един оли-го-френ. Като има дъжд и дупки да ползват метрото!
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че и нас няма корупция, иначе и ние да сме излезли на улицата, като Румънците.
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъжда са го поръчали от чистота за са СВ справят слод кафяво. Постояното спиране на тока и липсата на парно е част от подготовката ни за преседателството на европейският съвет.
13
1
 
27
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
В София все още дават заплати,в провинцията проблема отдавна е решен.
12
3
 
34
 
! Отговори
На конгрес на ГЕРБ преди 7 години
За два мандата Партия ГЕРБ постигна видими резултати. Отрязани бяха 1000 километра лента, построени бяха 100 км. магистрала (80 за съжаление се нуждаят от леки ремонти в момента). Поддръжката на тунелите в страната е на висота, а винетката поевтиня. Билетите за градския транспорт в София също са по-евтини и хората не си и помислят да бръмчат с Голфовете и да замърсяват въздуха. Корупцията е изкоренена и парите от данъци и такси се разпределят правилно. Като пример: 17 000 лева за саниране.
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма как полови бантустан да живее в един град при това в котловина. Кат спрат да наливат пари в тази бездънна яма и нещата ще се оправят.
10
0
 
29
 
! Отговори
Софиянка преди 7 години
София не е построена за такъв поток коли. За съжаление ремонтите и разширяването и отнема на нашите мили управници 10 пъти повече време отколкото в една цивилизована държава в ЕС
9
0
 
26
 
! Отговори
Конфуций преди 7 години
"По-добре дупки по пътя и кинти за ремонт на окачване и изправяне на джанти, отколкото падащи арматури от тавана."Сун-дзъ, IV в. пр.н.е.
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интересното е че народа продължава да се бута да живее в тази кочинкаа (София)....:)
7
0
 
5
 
! Отговори
ivan преди 7 години
До АнонименЕдно по-приятно място за живеене!!!
6
2
 
28
 
! Отговори
No comment преди 7 години
"...дупки има, защото винетките са много евтини..."No comment!!!
5
1
 
43
 
! Отговори
5 кинта билета преди 7 години
Фандъкова ще оправи нещата. Като вдигне билетите на 5 лева, и последните ентусиасти ще спрат да го ползват . Всеки ще качи на една таратайка и ще кеси по задръстванията, а въздуха ще е 100 пъти по-замърсен от нормата. Когато избирате най-глупавите и неморални да ви управляват - така ще бъде. Лидерите трябва да са най-умните и най-моралните от групата. Вие избирате мутра прочела една книжка да вие е Премиер и една селска даскалица за кмет на София.
4
2
 
27
 
! Отговори
Играч(95% от българи преди 7 години
срам ме е да хода с метро и градски така че си купувам кошница на газ и си карам счупената :D
3
2
 
27
 
! Отговори
Чакаме още преди 7 години
Вие докарайте още 1-2 милиона в града и чакайте да се подобри...
2
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двумилионен град с население колкото Македония. Всеки с по две коли. Тесни пътища, дупки, смог, пушек, препълнени контейнери за смет. Мизерия.