Вижте къде няма да има вода утре в столицата

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
7 фев 2017 10:57, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в столицата

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на  столицата

На 8 февруари 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Лерин" , жк "Белите брези",  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Лерин" от ул. "Проф. Димитър Атанасов" до ул. "Битоля"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Лерин" №67.

На 8 февруари 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на на сградно водопроводно отклонение до бл. 255 , жк "Дружба" 2,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: Бл. 255

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 255.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска водаремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари