Авария след авария... и цели квартали пак без топло

Дните без парно и топла вода ще бъдат приспаднати от сметките
8 фев 2017 07:22,
53
Авария след авария... и цели квартали пак без топло
Снимка: архив "Булфото"

Цели квартали на София ще продължат да бъдат без парно и топла вода.

От днес за 48 часа услугите на "Топлофикация"  ще са недостъпни за жителите на всички части на "Младост", "Дървеница", "Мусагеница" и "Студентски град".

Още по темата

Проблемите с топлоподаването са от няколко дни. В някои квартали то беше възстановено, но е възможно отново да спре.

Причината за нея е авария, предизвикана от токов удар от преди няколко дни.

Според експертите такава авария не е имало от много години.

От "Топлофикация" увериха, че от сметките на засегнатите потребители ще бъдат извадени дните без топла вода и парно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: парнотопла вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В белите страни направо анулират измервателните уреди. ЗА ЦЕЛИЯ МЕСЕЦ.
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35Глупендер от енеолита, сто на сто чакаш юли за да се изкъпеш в селската река. Ама напоследък глобяват за замърсяване на водите и отравяне на рибата. Така че, слез до мазето и си вземи няколко цепеници, стопли си вода в котела на прабаба ти, измий се и си издави бълхите, че еманациите ти задушават културните домове с топла вода и баня.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Ти ако си бил член на БКП, това не значи, че всички са били. Имаше и честни хора. А неграмотни лъжци като тебе заблуждават, че ако не си бил партиен член, те пращали в Белене. Но си подъл и ***, та не знаеш, че Белене беше до 1962 г., когато партията беше около 400 х. души, а набъбна до 1 000 000 през времето до 1989 г. от такива подмазвачи, диви кариеристи и нагаждачи, които веднага след 1989 станахте "малтретирани" и "дисиденти"! Плaзмoдии.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Към 38Ама вкусна, тлъста помия, а, събирана 45 години, дарена от Бога по полята и планините и недрата на България!Ама и копанята си я бива! Огромна, ненаситна, сипваш, сипваш и все празна - Бермудски триъгълник - какво влезе - изчезва без следа, в много дупки се всмуква - все патриоти, все себеотрицателни, а като ги гледаш по ТВ-то - тлъсти, подпухнали от софри, с тлъсти обездвижени от държавните коли зaдници, абе ... кибрит...
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 36Е-е, не съм Методиандров, не съм Ивоминджев, не съм прасчо Огаминчев, не съм никой от тези, които социализмът отгледа грижливо, отхрани сито, изучи богато, за да плюят срещу него с бясна плюнка на уста, презрени хамелеони, мислят че хората са забравили, кои бяха и как се "променяха" поне 3 пъти вече. Смpад...
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 41"Никога повече БКП-БСП на власт . Това е поредната катастрофа за България ." Никога! Само ГЕРБКП, само пазарджийски търговки и сергиджии. Те знаят как да грабят. Дай на всеки десети от печалбата и той ще мота останалите. С магистрали от юфка, с "модерни технологии", които сменя на половин година за да се насмучат всички приятелчета дето им пазят гърба, със смешни ИТ дейности, с огромни заплати (от идиoтските цени). Само ГЕРБКП. Българинът е тъn самоубиец и отцепредател!
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава "верижна" и масова авария не "от много години" - никога не е имало. Няма вода от надлез "Надежда" до Илиенци, няма парно в Дружоба, Люлин, Младост, по центъра, по други квартали... Кво стаа, бе неолиберали, къре е вашият пазарен рай, бе ситни мошеници с лъжливи теории станали милиардери? Дерете малодушен и *** народ от старци, наркотизирани пубери, циrани и др., които почти нищо не разбират, продавате България на парче срещу тлъсти подкупи... Дзержински за вас, Дзержински ...
40
2
 
4
 
! Отговори
Към 38 преди 7 години
До до 36 Обикновено по ми ята се хвърля на прасетата.Така българинът попадна в копанята на ГРОБ.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ха,ха 39Ако случайно БСП спечели изборите на другия ден всички нормални хора са по улиците да ги свалят . Никога повече БКП-БСП на власт . Това е поредната катастрофа за България . Ако трябва ще се бием но това е . Не може червените бабички и ромоциганите да определят нашето бъдеще . Това и никой не ви пита дали го харесвате .
38
1
 
3
 
! Отговори
психолог преди 7 години
Този под 36 е най-вероятно към 78 годишен здравеняк с вид на месар от кварталния магазин, който си е надписвал мястото за паркиране на москвича и си е държал подпетените обувки пред вратата на панелния си апартамент. Станал е член на БКП, защото много е обичал др. Т.Живков, а сега обича др. Бойко БОРИСОВ и се оправдава с комунистическото си минало. Типичен гербаджия.
37
1
 
3
 
! Отговори
Ха,ха преди 7 години
Усещате ли как "богът-слънце" ще ни огрее отново след гръм и трясък. Дано до тогава все някой и нещо оцелее в тая държава,че ще огрее само руини...Така Жар птица се възражда от пепелта.Започна се...
36
1
 
5
 
! Отговори
до 36 преди 7 години
Теб май прасетата са те яли още като малък и затова си станал член на БКП. Сега си член на ГЕРБ, НАЛИ!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а?
34
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 34 Всички бяхме членове на БКП или хвалихме БКП , защото иначе те пращат в Белене да те ядат прасетата . Не случайно на избори БКП печелеше с 99.99% .
33
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който го мързи да си вземе дърва от мазата така ще е ще стой на студено а аз на топло хехехехех
32
3
 
6
 
! Отговори
Към 31 преди 7 години
До Анонимен 23 Борисов никога не е бил комунист.Той е бил САМО член на БКП.И всички като него.За толкова години не разбрахте разликата.
31
0
 
6
 
! Отговори
някой преди 7 години
Кадрите ни учили ,недоучили и работата им такава ..свършена ,недовършена или таткови ,мамини парашутисти дето от нищо не отбират,нооо "меринджеии"и резултатите не закъсняха ,пълен батак в цялата държава ,постижим само при условие ,че решенията се вземат от тотални некъдърници!
30
0
 
2
 
! Отговори
На ви сега.. преди 7 години
Отритнахте сата нин ското чАдо и дяволът се развихри.Връщайте си го дорде съвсем не е обърнал каруцата.Ние и без това живеем в сата нинско свърталище.Вече и Бог едва ли ще ни помогне.За инак мислещите отдавна са приготвени казаните.Никой друг няма право да съществува,освен "право верните" боцовисти.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен 23 преди 7 години
Бойковизмът е новия комунизъм и аз като предан войн на ПП ГЕРБ силно обичам другаря Бойко Борисов, новия ВЕЛИК КОРМЧИЯ, ВЕЛИКИЯ ВОЖД И ЛЮБИМ РЪКОВОДИТЕЛ. СЛАВА!
28
4
 
1
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
Другарю 23 и аз казвам също че другаря Борисов е най-добрия Държавник, защото се грижи за хората. Също така смятам, че неговите министърки са най-добрите и красиви министърки и другарки на другаря Борисов. Времето на спасението идва и всички знаем КОЙ е Спасителя. ТОЙ Е !!!