Пара в излишък! Най-топлото място в София

Обещаха ни намяляване на сметките, но не и скорошно къпане
8 фев 2017 14:30,
44

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Хиляди софиянци продължават вече трети ден да зъзнат в студа и да се къпят с подварена вода след тежката авария, споходила "Топлофикация София".

И докато монополното дружество се суети около доклада, който му поръчаха от КЕВР с един единствен въпрос: Защо столичани нямат парно? – десетки работници се суетят покрай зейналата огромна дупка на Цариградско шосе, което се оказа най-топлото място в София.

Дали и кога източната половина на столицата ще има парно и топла вода се оказват въпроси с повишена трудност. Обещаха на столичани да им намалят сметките, но не им обещаха скорошно къпане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
4
 
! Отговори
промяната преди 7 години
Президента Радеф обеща истината за комунизма, ама не да не спекулираме с миналото.Президента Радеф обеща да разсекрети доклада за КТБ, ама не. Не ми го дават.Президента Радеф обеща като много питаш ще останеш без топло и вода. И позна.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миналата зима на точно това, място пак имаше авария и пак имаше пара, но имахме вода и отопление
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Киро кофражиста"Киро, Киро-о, мачка к*ро да ти яде. :)Голем поет си, бе, Пишурката репа да яде пред теб. :)Ама как гладко ти тече мисълта, бе! Като на пациент от Четвърти километър. :)
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Още по лошото е че от ,,Топлофикация''обявиха край на безкрайните профилактики защото всичко било подменено и нямало нужда от тях. Представи си ако не бяха подменили всичко какво щеше да бъде.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"... тежката авария, споходила "Топлофикация София".---Много поетично - "споходила". Те, авариите "спохождат" хората, дупките в асфалта "спохождат" магистралите ...Преди да ни "споходи" Герб, всяко лято се правеше прфилактика на съоръжения и тръби, отстраняваха се дефекти. А, Герб само крадат!!
27
1
 
28
 
! Отговори
машина на времето преди 7 години
камионите на аварийната група са ГАЗ-ки, останали от соца. Пробитите тръби са остнали от соц-а... чичото от снимката е бил млад през соца... В Топлофикация времето сякаш е спряло, за разлика от паричните потоци, които потъват в нечии джобове. В България не остана много за крадене. Вече сме в епохата на саморазрушаването.
26
4
 
51
 
! Отговори
Та значи! преди 7 години
Ситуацията е следната:"Държавата е стабилна".Пуснеш лампа-нЕма ток.Искаш топло-нЕма парно.Караш си колата-тряс в дупка.Ходиш си по тротоара,я в плочка ще се спънеш,я саксия ще падне,я балкон,я керемида,я ледена шушулка.Градски транпорт-1,60 билета.За болнично лечение-пръстов отпечатък.За пазар-празен джоб.Обучение-полуграмотни.Престъпност и корупция-нЕма.Наркотърговия-нЕма.Имигранти вече също почти -нЕма.Има "стабилно управление и премиер-слънце".Има магистралки..Кеф!Кой лъже-на въже!Стана топло
25
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво толкова. Останали 2 блока в Младост при това на червени шапката без парно за 2 дни и Сестра Ганева орела орталъка.
24
5
 
18
 
! Отговори
Истинския Киро преди 7 години
Тука се появиха разни имитатори. -Ало, това Топлофикация ли е? -Не, тук е Столичен Общински съвет.-Нищо, и на вас да ви .
23
2
 
26
 
! Отговори
Гошо Парнаджията преди 7 години
Студено ли ви е? Че видите вие кат ви пратим изравнителната сметка юни месец. На море че одите у Панчарево!
22
1
 
13
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Софиянецо ще си честити отново банята... не че се къпе редовно, но поне сега има оправдание. Мийте си поне краката бе хора... и под мишниците, за вас е не е за пред чужденците.
21
1
 
16
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
Скоро ще има топло - МАЙ. А Май, Юни, Юли е топличко.
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 21Споко пич ! - Южен поток иде,газ да искате тогава направо океан.
19
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАварии стават навсякъде по света.но при *** са ежедневие
18
7
 
11
 
! Отговори
червен каскет преди 7 години
До Помпа-дюзаВие за 2 мандата не успяхте лампите в един тунел да сменитеза разлика от предишните правителства, при които ги сменяха всяка седмица :)))
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аварии стават навсякъде по света.
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алооо Лукойл ли е? - а бензина и дизела ще спирате ли скоро че много мръснa София бе.
15
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
камуняките още не са дошли на власт и вече се започна - няма ток, няма парно, чакаме хиперинфлацията на Румен Гечев.
14
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3явно енергийната мрежа издиша и предизвиква аварии не само в София а и по цяла България.в скоро време май ще я караме на свещи.при бсп/дпс е така - забрави ли? Очаквайте купоните!
13
4
 
14
 
! Отговори
Развей прах преди 7 години
До Киро кофражистаКире, много работа ви се е отворила на тpoловeте напоследък. Побъркали сте се тотално и бълвате невероятни глупости. Опорните ви точки издават голямата паника, която ви е обзела "умните и красивите".