Пуснаха топлото и водата в "Слатина" и "Дружба" 1

Продължава работата по аварията в "Люлин"
8 фев 2017 11:45, Василия Пейчева
13
Пуснаха топлото и водата в "Слатина" и "Дружба" 1
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Възстановено е топлоподаването към квартал "Слатина" и сградите в ж. к. "Дружба"-1, които се намират в района на ул. "Искърско шосе", бул. "Цветан Лазаров" и бул. "Брюксел", информират от "Топлофикация София" ЕАД.

Още по темата

От дружеството съобщават, че е възможно в по-високите райони на кв. "Редута" и кв. "Яворов" да има временни колебания на топлоподаването.

Продължава работата за възстановяване на топлоподаването към ж.к. "Люлин"-3,4,5,и 6 част, което беше преустановено вчера вечерта.

Всички аварийни екипи на топлорайон "Люлин" са включени в отстраняването на аварията, посочват още от "Топлофикация".

Дружеството поднася извинения на засегнатите клиенти.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Робовладелец-Олигарх преди 3 години
Робите да стискат зъби и да не тракат много със зъби, че ми пречите на износа за съседните държави. Тези ТЕЦове не са направени за вас робите, те са единствено за мен аз да прибирам печалбата. Роби замислете се защо никоя партия не се обажда по никоя телевизия. Много е прост отговора, защото всичките им лидери съм нахранил.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е това колебание в топлоподаването за което се говори за Младост 4. Без колебание от неделя няма нитож парно нито топла вода. Това са приказки, с които си измиват ръцете за да може хората да нямат основание да предявят претенции за обзщетение. Друг е въпроса как се справят в детските градини и училищата и кой ще поеме извънредните разходи за лекарства, ток, закупуване на печки и т.н. Естествено на така зададените въпроси директен отговор няма няма и да има
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересува ме с Младост какво стана и защо пак няма и няма и информация...
4
11
 
3
 
! Отговори
ХАХА преди 3 години
Така ще е,като герберасите не са на власт-да ви стане мъчно за тях и пак да ги изберете!!
3
3
 
14
 
! Отговори
смЕх преди 3 години
Нещо май не съм на ясно Младостите,Дружба 1 и 2 ,Слатина ,Лозенец ,Люлин 3,4,5и 6 та това си е почти цяла София някъде прочетох и за Надежда та за какво всъщност иде реч това не е авария това катастрофа къде е фандъчката да го обясни.
2
2
 
6
 
! Отговори
Шуменец преди 3 години
А защо не казвате кога ще пуснат парното и топлата вода в Шумен?
При нас също ги няма, а и дума не се казва.
1
2
 
6
 
! Отговори
Слатина преди 3 години
лъжа. В Слатина няма и в момента. Звънях и ми казаха взъстановяване до 48 часа от снощи. Помолих поне да махнат лъжливото съобщение от сайта си.