Шест столични квартала с дървена ваканция за учениците

Ако градусите са под 18 в други райони - часовете намалени
Обновена: 8 фев 2017 17:16 | 8 фев 2017 17:06, Камелия Цветанова
21
Шест столични квартала с дървена ваканция за учениците
Снимка: Булфото, архив

Служебният просветен министър Николай Денков обяви 9 и 10 февруари за неучебни дни в училищата в шест столични квартала, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Още по темата
До края на седмицата няма да се провеждат учебни занятия в "Младост" 1, 1А, 2, 3 и 4, "Студентски град", "Дървеница", "Мусагеница", "Витоша" и частта от кв. "Малинова долина" между кварталите "Студентски град" и "Витоша".

Министърът разпореди учителите да преструктурират учебното съдържание, това да бъде одобрено от директора на училището и съгласувано с началника на Регионалното управление по образованието в София-град.

С писмо до директорите на столичните училища началникът на РУО-София-град Ваня Кастрева разреши на директорите да намаляват учебните часове в останалите квартали на София, в които топлоподаването в класните стаи не е достатъчно за поддържане на температура от минимум 18 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
4
 
! Отговори
Пипи преди 7 години
А къде е Фандъкова?
8
3
 
1
 
! Отговори
S преди 7 години
До евентуално оцелелите деца и подрастващи: Искали да ви отвличат и убиват, внимавайте къде оставате заключени и дали всъщност родителите ви/близките ви/приятелите ви не са вече подменени двойници!Няма нужда училищни заведения да се затварят с разни чипове,най-нагло с опционален оторизиран от съмнителни лица,както и дистанционен достъп!Някой от разстояние може да отключва/блокира! И това не са никакви психиатри, а убийци!
7
1
 
3
 
! Отговори
S преди 7 години
И в дървена ваканция, и в училище, все ги убиват! Европа БЕЗ деца, браво! Да не е само при нас..
6
1
 
9
 
! Отговори
Баш Майстора преди 7 години
Може би ме лъже паметта но до скоро, повечето училища в България когато имаха проблем с парното можеха да изкарат поне седмица със собствено парно(мазут,нафта).Какво се случи с тези инсталации.Знам,че изброеното по горе гориво замърсява въздуха.Но към днешна дата повечето градове са газифицирани.Толкова ли е трудно да се преправят въпросните инсталации на газ и да не се налага тази простотия с ваканция по никое време!Явно тук няма как да се откраднат пари и за това!!!
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" Министърът разпореди учителите да преструктурират учебното съдържание",... мъка отново! Не разбрахте ли че това ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ е едно нищооо! Била съм учителка зная много добре, прах и замазване на очи. Всичко си е по план, само се отчита дейност. Както и в цялата държава!
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е цяла София е без парно, щом и Надеждите вече се включихаГЕРБЕРСКА работа
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера, защо междусрочната ваканция свършва в сряда, по средата на нищото. Пуснете децата до петък включително или да е само събота и неделя, какво толкова?!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кварталите без топло непрекъснато се увеличават. М-р Денков да обяви за цяла София.
1
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Топлофикация да подсигури бавачки за най-малките ученици! Родителите все пак работят. Кой ще ги гледа?