Заради авариите на ТЕЦ-а учениците в София с ваканция?

Важно било парното да бъде пуснато бързо, защото идва застудяване
26
Заради авариите на ТЕЦ-а учениците в София с ваканция?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Възможно е да бъде обявена допълнителна ваканция за учениците в София, ако продължат проблемите с авариите в "Топлофикация", съобщи кметът Йорданка Фандъкова.

Още по темата

Тя обясни, че ще изисква ежедневна информация от ръководството на монополното дружество.

"Обяснения ще се дават и тепърва ще се дават и обяснения и проверки. Най-важното е да се реагира бързо, възможно най-бързо, за да може хората да имат топла вода и парно, особено в следващите дни, когато очакваме застудяване", каза още Фандъкова.

Утре е първият учебен ден за децата след зимната ваканция. В последните дни обаче редица столични квартали останаха без парно заради аварии.

Без топла вода и парно все още остават кварталите "Дружба-1" и "Слатина", както и във високите части на "Младост-4", в "Студентски град" и "Лозенец", където са възможни смущения.

За да се поправи аварията, в следващите 48 часа топлоподаването ще бъде спряно за целите "Младост", "Студентски град" и "Дървеница".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 7 години
Парно и топла вода има в южните квартали на София, като Хиподрума, Лагера, Сердика, Зап. парк, Красна поляна, Славия и Овча купелите. Не съм изчерпателен.
15
1
 
1
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
СОФИЯНЦИ БЕЗ ПАРНО,ЗАЩО НЕ СТЕ ПРЕД КМЕТСТВОТО,СВИВАТЕ СЕ ЖИЛИЩАТА СИ,КОЙ ЩЕ ВИ РЕШИ ВЪПРОСА ТАКА,АЗ СЪМ ЖИВЯЛА 40 Г. НА ПАРНО,ОТ 20 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯТА Т.С. СДС НИ РАЗРУШИ ПАРНОТО И СЪМ НА ДЪРВА 1ОО ГОДИНИ В МИНАЛОТО."АЗ НЕ САКАМ ДА СЪМ ЗЛЕ,АЗ САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ."
14
0
 
3
 
! Отговори
пак преди 7 години
В Надежда 1,3 и 5 няма парно и топла вода. Който слага минуси да пише къде има да му дойда на гости.
13
0
 
3
 
! Отговори
честит преди 7 години
Еб... ти и държавата. При първата по сериозна зима и се окъкахме. Пътищата непочистени, тунелите падат, няма ток , няма и парно.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Топлофъкация София е общинска, както знаем в София управлява ГЕРБ почти 12 години.Видими резултати! Сметките постоянно нагоре, качеството надолу, подръжка и инвестиции никакви.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в Лозенец нямамай вече няма в цяла София щом и Надежда се включи
10
1
 
5
 
! Отговори
Надежда преди 7 години
Някъде в София има ли парно и топла вода? От днес няма и в ж.к. Надежда.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4 То баба ти все на парно и топла вода ве отгледала!
8
2
 
3
 
! Отговори
Призовавам преди 7 години
Жалба 01-21298-08.02
7
0
 
6
 
! Отговори
Робовладелец-Олигарх преди 7 години
Не ми пука дали моите робите стоят на студено, защото ТЕЦа трябва да произвежда евтина електроенергия, която ще изнасям в съседните държави. За Робите в България ще внасям скъпа енергия, те и без това са свикнали да плащат.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво ще става с детските градини? Децата ще бъдат на студено? А после кой ще плаща лекарствата? Или компирската даскалка по руски ще даде компенсация на всички родители, чийто деца посещават някоя засегната детска градина?Алооо, Пъдпъдъкова, бягай да садиш компири, а не да управляваш София, доказа че си некадърна.
5
1
 
12
 
! Отговори
Ехооо.., преди 7 години
Абе,няма ли най-после да изпратим монополистите на май --та им ,че цяла България да излезе в постоянна ваканция от тях.Държавна политика-умиране има,отърване от тях-няма....Следват гръмки сметки,после гръмки оплаквания из сайтовете и накрая....обърнал се Илия,пак в тия.В тая държава всеки идва,тъпче,извива ръце,получава концесии,развява си коня,изпразва ни джобовете,отнема ни идентичността,налага ни "ценностната си система"налага ни правила,а *** доволно маха с опашка.Какъв народ.Смайващ ума...
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Гео Милев отново няма топла вода и парно.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това с парното е отмъщението на Тиквата. Всички знаем че Топло фикция е изцяло на негово подчинение и че той командва парада.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Некадърницата Фандъкова разказа играта на София и на софиянци. Но краят й идва. Покровителя й утече в канализацията.
1
2
 
32
 
! Отговори
Призовавам преди 7 години
Призовавам всички потърпевши да подадем жалба в КЗП! Живея в Младост 2 и водата и парното не са идвали и за минута от Неделя насам... В сайта на топлофикация постоянно дават лъжлива информация!