Част от София остава без вода на 10 февруари

Вижте къде ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 9 фев 2017 12:06 | 9 фев 2017 12:00, Василия Пейчева
0
Част от София остава без вода на 10 февруари
Снимка: Софийска вода

На 10 февруари 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ , с. Иваняне гр. Банкя,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Иваняне.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Иваняне- пред кметството.

На 10 февруари 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Нишава“ , жк. „Стрелбище“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Кестенова гора“ от ул. „Нишава“ до ул. „Хайдушка гора“; по ул. „Нишава“ от ул. „Твърдишки проход“ до ул. „Червена роза“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нишава“ ъгъла с ул. „Кестенова гора“.

На 10 февруари 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 89, жк. „Мусагеница“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 89, бл. 91БА, бл. 91БВ, бл. 91.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 89.

На 10 февруари 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Тодор Джебаров“ жк. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Тодор Каблешков“, ул. „Луи Айер“, ул. „Хенрик Ибсен“ и ул. „Перловска река“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 256.
 
На 10 февруари 2017 г. (петък), във връзка с установяване на скрит теч на уличен водопровод на ул. „Войводина могила“ кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Войводина могила“ от №88 до №160; ул. „Селище“, ул. 605, бул. „Цар Борис III“ от №358 до №400.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войводина могила“ ъгъла с ул. 605. 

На 10 февруари 2017 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод в близост до ул. „Хан Аспарух“ , местност „Терасите“ с. Герман,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Герман – вилна зона „Терасите“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до моста на ул. „Хан Аспарух“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари