Фандъкова се закани: Оправят ли аварията на топлото – проверки

Била на място през нощта, без предупреждение – да види как работят
9 фев 2017 09:50,
67
Фандъкова се закани: Оправят ли аварията на топлото – проверки
Снимка: архив, Bulphoto

Най важно е да се възстанови топлоснабдяването, но след това ще започнат проверките на всички нива, зарече се кметът на София Йорданка Фандъкова.

"За съжаление наистина изключително тежки аварии в последните дни оставиха без отопление и топла вода хиляди хора. За поредна нощ екипите на "Топлофикация" работиха, така че рано тази сутрин са приключили заварните действията. Вече започва пълненето на системата. Това е много бавна дейност, така трябва да бъде, за да не възникват нови аварии, но все пак се надявам това да приключи", посочи Фандъкова пред БНТ.

Още по темата

"Тази нощ бях на място без предупреждение, за да проверя, защото за мен е изключително важно да се работи денонощно, защото за хората цялата ситуация, която продължава дни наред е изключително неудобна. Така че най-важното в момента е да се възстанови топлоподаването", допълни тя.

"В същото време ръководството на дружеството забави надежда информация, затова още във вторник разпоредих да правят ежедневни брифинги, да информират хората", отбеляза още столичният кмет.

Тя допълни, че е поискала днес, на заседанието на Столичния общински съвет да бъде изслушано ръководството на "Топлофикация" София за причините и за действията по отношение на аварията.

"Най важно е да се възстанови топлоснабдяването, но след това ще започнат проверките на всички нива, за да се установи начина на действие. Никой не е застрахован от аварии, но е много важно хората на бъдат на време и надеждно информирани и да се прави всичко възможно по-най добрия начин, за да се възстанови най-бързо топлоподаването", каза още Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам усещането, че всичко се случва, за да заплачем за ББ! Ефектът обаче не се получава, защото и слепите виждат, че краденето и безотговорността са от години! Сега Юрданка да си напише оставката и да се маха! Въздухът е мръсен, ТЕЦ няма - т.е. и останалите ще минем на въглища и дърва, транспорта дава слаби признаци на подобрение, водата поскъпва, мръсотия, сини и пембени зони ...Юрданке, не ставаш!
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаме си ний кметица,мила, корумпирана женица,от 'де намери Бойко да я тури,барабар със селските потури.
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наслушали сме се на закани от страна на ГЕРБ, за жалост само до заканите си останаха, оказа се, че всички важни въпроси в държавата през последните две правителства на ГЕРБ са останали така - нерешени и затулени, за да са удобни за крадене и разграбване.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога й свършва мандата на тая, знае ли някой?
10
0
 
25
 
! Отговори
Трандафор Босев преди 7 години
Оставка! Вече е непоносима тази боза Фандъкова! Ще направима, ще проверим, ще затегнем, ще ..., ще ..., ще...!!! Десет години управляват София и все някой друг виновен и те ще направят нещо по въпроса! София прилича на картофена нива! Оставка!
9
0
 
25
 
! Отговори
ооох мъка, мъка преди 7 години
данче, май е време да си ходиш - гаф след гаф.Сега виждам, че слагате знаци по цариградско за ремонт на ремонта. И пак за сметка на времето на гражданите
8
0
 
23
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Жалко за софиянци, но те си избраха магарето на бобо
7
1
 
16
 
! Отговори
Вихър Райчев преди 7 години
Да бе да,иху-аху и смех голем,това е цялата държавица.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това нещастие ме кара да се смея с глас. Тя взе да отговаря за топлото за да краде. Хубаво, крала що крала, но поне да имаше контрол и начин да работи това дружество. Защо независими не направят една проверка на всичко в това да се види, кое колко струва, реално ли е, къде отиват парите, кой ги взима и по колко? Ще разберете, че сметките са надути, работата никаква, контрола по приятелски и резултата е това, няма топло но е скъпо.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господа, не се залъгвайте! Фандъкова е с мафията !
4
2
 
23
 
! Отговори
Дуле Савич преди 7 години
За това ли в Слатина в момента няма парно и топла вода? Защото се работело денонощно? Що за глупости?!
3
1
 
26
 
! Отговори
Върни парите ма преди 7 години
Фъндъкова, ти си принципал на дружеството и му разписваш документите. Което значи че много крадеш. Отивай при Мишо Бирата. Махай се.
2
1
 
24
 
! Отговори
дедо гоше преди 7 години
слабо фандъкова, много слабо...вие бяхте една последна надежда за вършене на работа...балонът се спука и тук!!
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова не бързат, страх ги е от фастъкова