Фандъкова се закани: Оправят ли аварията на топлото – проверки

Била на място през нощта, без предупреждение – да види как работят
9 фев 2017 09:50,
67
Фандъкова се закани: Оправят ли аварията на топлото – проверки
Снимка: архив, Bulphoto

Най важно е да се възстанови топлоснабдяването, но след това ще започнат проверките на всички нива, зарече се кметът на София Йорданка Фандъкова.

"За съжаление наистина изключително тежки аварии в последните дни оставиха без отопление и топла вода хиляди хора. За поредна нощ екипите на "Топлофикация" работиха, така че рано тази сутрин са приключили заварните действията. Вече започва пълненето на системата. Това е много бавна дейност, така трябва да бъде, за да не възникват нови аварии, но все пак се надявам това да приключи", посочи Фандъкова пред БНТ.

Още по темата

"Тази нощ бях на място без предупреждение, за да проверя, защото за мен е изключително важно да се работи денонощно, защото за хората цялата ситуация, която продължава дни наред е изключително неудобна. Така че най-важното в момента е да се възстанови топлоподаването", допълни тя.

"В същото време ръководството на дружеството забави надежда информация, затова още във вторник разпоредих да правят ежедневни брифинги, да информират хората", отбеляза още столичният кмет.

Тя допълни, че е поискала днес, на заседанието на Столичния общински съвет да бъде изслушано ръководството на "Топлофикация" София за причините и за действията по отношение на аварията.

"Най важно е да се възстанови топлоснабдяването, но след това ще започнат проверките на всички нива, за да се установи начина на действие. Никой не е застрахован от аварии, но е много важно хората на бъдат на време и надеждно информирани и да се прави всичко възможно по-най добрия начин, за да се възстанови най-бързо топлоподаването", каза още Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Ясно Е преди 7 години
Гербаджииски саботажи
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да беше оправила проблема с кучешките изпражжнения ***, прототикво гербава нехигиенична.
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу фирмата герб журналистите няма ли наи после да спрат да ни занимават с тях това беше най лошото управление за държавата ни.
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво доверие може да се има на човек с фамилия Фандъкова?
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До иванБрат'чед, нещо си се объркал! Я кажи, т.нар. комунисти откога не са управлявали София? Опорните ти точки не вървят по тази тема!
49
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Защо я показвате тази ?
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До софиянец36И другата партийна каса -ЦГМ ЕАД.
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не лъжи хората.Никакви проверки и санкций не правиш.Колко пъти ти писах за нередности и пръста не си мръдна.Даже и отговор не благоволихте да ми изпратите.Време е за нови избори
46
7
 
5
 
! Отговори
иван преди 7 години
Само така!Още трагедии,без парно,дупки по пътищата...Ясно ли ви става какво наследство ни оставиха комунистите...не искате магистрали,не искате пътища,не искате пречиствателни станции и прочие,а сега яжте си ***!За десерт и "независимия"герджиков,който ще ни оправи за 800 дни!Кеф!Гласувайте само за червените петолъчки!ОФ-то се връща!
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живея на Ресторанта. Парното си ми е супер. Не мога да разбера за какво плачат Герберастките селяни, начело с тая
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако не я оправят?
43
4
 
12
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Най-добре ще бъде да си подаде оставката на всички ще им е по-лесно иначе ще трябва по трудния начин който няма да и хареса.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе приятел,пиши на руски по хубаво,ще те разберат по добре твоите!
41
1
 
3
 
! Отговори
до Славейков преди 7 години
Първо се научи да пишеш на български с кирилица.Няма кой да ти чете шльокавицата.
40
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Фандък трябва да го свалим,за да спре да ни тормози с глупостите и далаверите си
39
3
 
4
 
! Отговори
Slaveikov преди 7 години
Na 3 mart obstonationalna bezsrochna bulgarska stachka za "belgiiski zaplati v Bulgaria"! Nali sme edno europeisko semeistvo?! Vsichki bulgarski bratia i sestri, barabar s muzikalnite sasedi da idvat na plostadite s praznite tendjerki, tigancheta, rendeta, daski za hliab, cherpaci, sabi, koi kakvo ima - ste pravim massov muzikalen pohod na gladnite rabotesti bulgari v studa s 200 euro zaplati v robovladelskata Bulgaria. Nosete si i patronite s cveten pushek i bayracite svoboda ili smart unashka
38
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е точно сега почнаха да се пукат тръби,да изнемогват без мощности електроцентралите, да преливат язовирите след малко!!! Уж зимата,ама май червените идват!
37
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тотална некадърница! Проличава си в такива ситуации - обилен снеговалеж,аварии,екстремно замърсяване. Вместо конкретна организация и мерки бла-бла по телевизиите и заплахи със санкции,прокурор и т.н.
36
2
 
22
 
! Отговори
ИСКАМ ДА ИМА ред преди 7 години
Това не е авария а "брифинг" на кметицата.Следва Импийчман.Не се управлява така столица-на автопилот.Кое е това престъпно дружество"Топлофикация" с машини от 1968г.-вижте снимките.Печелят" малкО" и нищо на правят.Имали едно ел.захранване в Лозенец за всичкоаВАРИРАЛО И ОТТАМ ПОГРОМ..Кой *** постъпва така .това не е безотговорно.Това е ПРЕСТЪПНо!!!
35
2
 
16
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 30, ами според мен Каракочев е прав - София има бюджет 1,2 млрд лв. Извън булевардите за хвалба всичко е леш и след всяка зима положението е все по-зле. Тротоари реално няма, паркинзи също, няма един читав капак на шахта, уличните кучета са си все толкова, всеки нов ремонт се ремонтира наново до година-две, велоалеите са смех и плач, чешмички има общо пет при сигурно 100 минерални извора. От друга страна все пак се затвори околовръстното и има няколко сполучливи кръстовища.