Половин София е все още без парно и топла вода

Аварията в топлоподаването още не е отстранена
9 фев 2017 08:16, Елка Василева
56
Половин София е все още без парно и топла вода
Снимка: Булфото

Аварията в топлоподаването в София все още не е отстранена напълно и части от столицата продължават да са на студено.

Продължава работата за пускане на топлата вода и парното към кв. „Люлин” 4 и 5 част, след като беше възстановено топлоподаването към 3 и 4 част.

Още по темата

Снощи беше открит пробив, за отстраняването на който се е наложило спирането на топлоподаването към „Надежда” 3, 4, 5 и 6. Всички аварийни екипи на топлорайон „Люлин” са включени в отстраняването на авариите и са работили и през нощта.

За отстраняването на пробив на топлопровод на „Цариградско шосе” бе спряно топлоподаването към „Младост” 1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница” и част от „Малинова долина”.

В части от центъра продължава да няма отопление и топла вода вече четвърти ден, въпреки че според официалния сайт на "Топлофикация" проблем няма, съобщи bTV.

В кварталите със спряно парно днес и утре са неучебни дни, но детските градини ще работят с алтернативно отопление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: парнотопла водаСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
13
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Квартал Гео Милев - 5 дни без парно. Лъжат че повредата е оправена преди 3 дни. Ако нямахме климатици и бойлер, щеше да ми разболеят детето тези ***. Какви ще са последствията? Никакви. Ще пуснат парното и всичко ще бъде бързо забравено. Отново.
23
1
 
14
 
! Отговори
Патриота преди 7 години
Топлофикация, *** мръсни мислете за децата си. 500 000 българи ви кълнат секи ден, ще започнат да ви се раждат змии вместо деца. От кухнята на апартамента ми виждам обекта ви на цариградско. Вече 2-ри ден е белюден, няма екипи, няма никой, само пуши. Всеки нормален човек знае, че топли тръби се охлаждат за 1 час !!! Спрете шибаното топло в цяла София за няколко часа и оправете проблема. Много некъдърна зган работи там!
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко това което в момента се случва в София е умишлено и е по нареждане на бога ББ.Първо с тока сега парното.Всичко е дирижирано.Вече почти цяла София е без парно.Ай сиктир бе.Половин век имаше тук там по някоя авария сега за 10дена цяла София.Хора замислете се какво се случва.За такива провокатори директен разстрел.
21
0
 
17
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Направено от сганта на ГЕРБ..
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не забравяме че Топлофикция е общинско дружество. Управлявано от Картофелия Самоковска.
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз година половината, догодина цялата
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На ви сега. Бойко си отиде и си взе и парното. Отмъщението на Пожарникаря.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видимите резултати излазат наявЕ! Токот се свърши, а топлото ойде нейде в странство. Еееех, така ако върви и герберунгелите си купят изборите отново ще започнем да си палим огньове по домовете, да си светим със свещи, да си шием ямурлуци, а тези които имат по-големи апартаменти ще ди гледат по 2-3 овчици, ще си доят млекце и правят сиренце. Ще заживеем честито. На Петров ден ще се къпем а за Коледа подстригваме. Хей живот, здравей, здравей!
16
3
 
17
 
! Отговори
Батко от Б преди 7 години
Не ме искате, а? Избирате льотчика вместо хубавата Цецка, а? Ще ви се стъжни, да знаете. Парното ще го сънувате, а тока ще ви е коледен подарък, цените германски а пенсиите и заплатите, занзибарски. Ако ми гласувате ще ви вдигна пенсийкате с по 5 лева, не с по 3 както преди. 75% увеличение, хей! И не ми гледайте румънците, те са объркани, глупави. Не бъдете като тях, бъдете овци и стадо, и нема да ви казвам, че сте лош матриал.
15
1
 
16
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 7 години
До кога ще лъжат............?Няма вода в Младост от неделя,всеки ден казват... "до... 48 ч.ще я пуснат...."Казват пишете жалби,но сайта на Топлофикация не работи.После сметките за парно щели да бъдат намалени, как и кой знае как ще се смятат,а тези за тока?
14
0
 
14
 
! Отговори
Класна журналистика преди 7 години
Новината е потресваща:Цитат: " Продължава работата за пускане на топлата вода и парното към кв. Люлин 4 ... част, след като беше възстановено топлоподаването към ... 4 част. "
13
2
 
30
 
! Отговори
ГЕРБ=мафия преди 7 години
След ГЕРБ държавата се разпада. 7 години кражби няма как да ни се разминат. Тепърва ще страдаме, заради тези мафиоти.
12
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма работа. Все не може да им се угоди на абонатите. Едни се чудят как да го спрат. Други как да го платят. Трети надписани. Какафония. На народа му е най-добре, когато нищо не е добре. С БСП напред!
11
10
 
7
 
! Отговори
Някой 1 преди 7 години
Идея си нямам какви сметки плащат за парно и топла вода. Аз плащам ток , фактурата ми за студения януари е около 100 лв, иначе през другите месеци се движи между 40 и 70лв . С климатици и разумна температура в дома ми всичко е ОК.
10
1
 
27
 
! Отговори
абсолютни гадове са! преди 7 години
Твърде съмнително изведнъж станаха 10 аварии наведнъж из цяла София!? Намирисва ми на саботаж от страна на крадливата топлофикация, защото са ги погнали в съда и вероятно ще им клъцнат част от кражбите! Иначе сутринта на Цариградско беше пълно затишие- парата си се издигаше от дупката, а наоколо нямаше никого и не се виждаха никакви ремонтни дейности. Явно не се готвят да отстраняват скоро, каквото и да било! А ние си траем ли траем! Я в Румъния какво става, а ние се спотайваме.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БаровецАбе Ф***ндъка от кои е бе?!? от сдружението на монахините ли?!
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не стига че оставиха половин София без парно и топла вода, а от Топлофикрадция говорят, че цените били ниски. Ами не крадете бе, пари има достатъчно, но вижте си заплатите, какви коли карате и в какъв лукс живеете. Там е заровено кучето. А ако вдигнете на фона на тези кражби и цените тогава ще видите дали народа е заспал.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eto tapite prodajnizi pri gerb imali parno msika ti prosta selenka deto te e vaspitala nula da si komunistite ot gerb li schte hvalisch pisernik selendurite v sifia sa mnogo i nahalni mirislivi da si godat po selata i provinziite jivkovistite na gerb kradlivite kmetove iministri da opravat plo4kite na vitoscha kolko komisioni vsega i milioneti stanaha
6
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Топлофикация - София е общинско дружество което е подчинено на Софийска община. А СО се ръководи от най-добрата кметица в България, дясната ръка на Бай Муй. А той натика България в тинята на бедността, разрухата и корупцията. Даже ни направи на Първо място по корупция в ЕС. Днес берем плодовете на това управление с всичките му последствия за българите. А те са отчайващи!
5
42
 
8
 
! Отговори
Баровец преди 7 години
При ГЕРБ имахте парно нали? Мислете на следващиите избори и пак ще имате. Между другото парно ще има в неделя.