Половин София е все още без парно и топла вода

Аварията в топлоподаването още не е отстранена
9 фев 2017 08:16, Елка Василева
56
Половин София е все още без парно и топла вода
Снимка: Булфото

Аварията в топлоподаването в София все още не е отстранена напълно и части от столицата продължават да са на студено.

Продължава работата за пускане на топлата вода и парното към кв. „Люлин” 4 и 5 част, след като беше възстановено топлоподаването към 3 и 4 част.

Още по темата

Снощи беше открит пробив, за отстраняването на който се е наложило спирането на топлоподаването към „Надежда” 3, 4, 5 и 6. Всички аварийни екипи на топлорайон „Люлин” са включени в отстраняването на авариите и са работили и през нощта.

За отстраняването на пробив на топлопровод на „Цариградско шосе” бе спряно топлоподаването към „Младост” 1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница” и част от „Малинова долина”.

В части от центъра продължава да няма отопление и топла вода вече четвърти ден, въпреки че според официалния сайт на "Топлофикация" проблем няма, съобщи bTV.

В кварталите със спряно парно днес и утре са неучебни дни, но детските градини ще работят с алтернативно отопление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: парнотопла водасофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно как така за няма и седмица 2/3 от мрежата им аварира? Последните 20 години по няколко пъти спираха топлоподаването в различните квартали за по 3-4 месеца, уж за да подменят топлопроводи, пък сега защо така катастрофираха?
43
0
 
0
 
! Отговори
честито за изток пак преди 7 години
Спряно топлоподаване в жк. "Изток"Топлофикация София ЕАД уведомява своите абонати в жк. "Изток", че поради авария на топлопровод е временно преустановено топлоподаването в района между ул. "Райко Алексиев" 48, ул. "Самоков" и ул. "Димитър. Н. Гичев". Аварийните екипи вече работят по отстраняване на проблема и възстановяване на топлоподаването.Топлофикация София ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти.
42
0
 
0
 
! Отговори
S преди 7 години
Нито от хранителните стоки, нито клиентите им са психично болни!
41
1
 
3
 
! Отговори
некой преди 7 години
Не се бойте бе - изпълнителният директор на Топлофикация София ГеоргиБеловски обясни, че хората ще бъдат компенсирани - за времето, когато не е имало топлоподаване, няма да бъдат начислявани суми.Разбрахте ли - 'Топлото' е толкова щедро към нас - няма да ни караме да плащаме (ама само сега) за студеното! Иначе си плащаме де. Малко ама от сърце както се казва! Тези *** са за затвора всичките.
40
2
 
9
 
! Отговори
Врачанин преди 7 години
Бойко подаде оставка и ето какво се слячи.. А сега сериозно. Всичко което е построено някога ,вече е амортизирано. Няма град в който В и К не е амортизирано. Пътища , подлези и надлези , панелките от соца , всичко. Как ще се оправим , нямам идея.Тук не става пъпрос за боядисване , а за строеж на ново.Бойко обеща "Строим България " и го изпълни. Ако Корнелка вземе властта " Ремонтираме България"...Дано изпълни.
39
1
 
10
 
! Отговори
до Евроатлантик преди 7 години
Това не са комунисти, а антикомунисти на които комунистите са убили дЕдовците им.
38
1
 
10
 
! Отговори
Евроатлантик преди 7 години
Комунистите Плевнелиев, Борисов, Бъчварова, Павлова, Цачева, Атанасова, Танева, Василева, Караянчева, Захариева и т.н. са виновни
37
1
 
9
 
! Отговори
Сандокан преди 7 години
Бойко е мутра а ГЕРБ са прости като мене
36
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига правихте от мухата слон.Аварии винаги ще има.Като не искате да стават аварии-минете на твърдо гориво.Ние от провинцията масово сме на твърдо.Защото заплатите са ни доста по-ниски от тези в столицата.
35
19
 
8
 
! Отговори
Сандокан преди 7 години
Дойде БСП и ДПС на власт със служебното правителство и почнаха проблемите.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще им лафове като Вие от София ли сте или така си миришете :)
33
2
 
13
 
! Отговори
Нима? преди 7 години
До АнонименНима? Кои комунисти са виновните? Йорданка Фандъкова, принципал на Топлофикация или предишните кметове и сосове комунисти?
32
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите са виновни!
31
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божеее! Тази Картофка можеше да ни я набутат за президент!!!! А Бойко каза, че държавата ще се счупи скоро. Той е знаел. Сега и ние знаем - на 26 март ще кажем!
30
2
 
20
 
! Отговори
Съпричастност! преди 7 години
Искрена съпричастност към съгражданите ми в София. Прави ли ви впечатление, че в другите квартали в широк център, топлоподаването е намалено. Почти са хладни радиаторите?Сега да навляза в теорията на конспирациите, а да не би ББ, да е знаел, че назряват подобни проблеми. И хората да си мислят, че заради едната чест подаде оставка? Защото не ми изглежда да не си е преценил ходовете, отделно че се създават изкуствени партии, които да са в коалиция с ГЕРБ.
29
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече 3 дена цяла България знае,че половин София е без парно и топла вода.А дали София знае за проблемите на цяла България?
28
2
 
18
 
! Отговори
Фандъкова преди 7 години
Аз тази нощ направих внезапна проверка на топлафикация и веднага докладвах на господин Борисов като му и предложих да спаси за пореден път гражданите и селяните на София. Той се съгласи.
27
9
 
6
 
! Отговори
ШОП преди 7 години
Мене ми дреме на бай *** че немам топла вода. То водата е бесполезна и служи само да напоим кравата или кокошките ама дъждо е достатъчен за две кофи Даже не требе да се мием та да не ми се изтъни кожата
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема страшно софиянци, идват по-добри времена. Ще изтърпите до Май и топлото само ще дойде. Колко му е, Февруари, Март и Април, некакви си 120 дни! Разглези ви Бат Бойко, разглези ви Данчето, толкова се трудиха за вас, а вие недоволни. Как се оправяха българите през времената, до огнището, с греяна ракийка и чакаха зората.А Бат Бойко има своите нужди, идва старост, малки пенсии, заделя за старините и той. Има и Фнуче, то трябва да учи в САЩ.И Данчиту е човек, голяма челяд има, трябват кинти също
25
1
 
14
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Всяка година ще е така. Ифраструктурата на София е леш. Вземете мерки и газифицирайте София, каквото е в цял свят. Всеки апартамент или блок със собственно парно. Определете паркинги по2 за апартамент. Както е по Европа. Не се разлайвайте като кучета по парламента. Мислете за обикновенния гражданин, за държавата...