Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад
10 фев 2017 09:14,
180
Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка
Снимка: Facebook

Повече от две минути трима униформени се мъчат да натъпчат младеж в патрулка.

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад".

Клипът с полицейската "мъка" е качен във Facebook, а потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола.

През цялото време младият мъж крещи името на баща си, който в края на клипчето се притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му.

Към момента няма информация какво е сторил младежът, нито пък има официално съобщение от МВР за инцидент и издирван младеж от столичния квартал.

Дали полицаите са прави или не, решете сами! Чакаме отговорите и от МВР.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: арестМВРпатрулка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
4
 
33
 
! Отговори
ПроЗД народ преди 7 години
Ревете, че не ви пазят полицаите. Ревете и когато арестуват престъпници. Вие изобщо нормални ли сте? И мен са ме арестували на млади години. Пиянски изпълнения. Бяха ми праснали няколко палки, но и през ум не ми мина да мрънкам, когато научих от приятели какви съм ги вършил. Я да иде този малък наркоман да се прави на отворен на немската полиция. Не тъпкане, ами с чукове ще го вкарат в колата. При американците не ми се мисли. На тях и спусъка им е лек. Ще го гръмнат и око няма да им мигне.
122
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
у нас могат да те изкарат дилър и за една трева в джоба ... доколкото прочетох няколко трудно разбираеми коментара на приятели на задържания, май точно за това са го хванали.И все пак, дали е така или е имал и други екстри в джоба не се знае. Тоя цирк сам си го е спретнал да си носи последствията.
121
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това филмче спокойно може да се използва против задържания. Вижда се само, че той оказва съпротива по време на арест, полицията се държи изключително културно, даже доста културно а разлика от други подобни клипчета по света.Заглавието няма нищо общо с клипчето.
120
7
 
7
 
! Отговори
skunka do 140 преди 7 години
Ей, сигурно си чедо на милиционер.ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ДА НЕ ВЛИЗАТ престъпниците в панделата е,допуснатите РЕДИЦА ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ в досъдебната фаза. Второ - редица пъти милиционерите превишават правата си,подхвърлят,подменят доказателства и любимото им - АКТ ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ.АЗ ако не съм направил нищо,никога не бих отишъл за справка в районното.никога.Не поставям всички под общ знаменател, но 85 % са най-глупавите същества,с които съм общувал.
119
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е странна поведението на полицаите. Много е смешно, ако не е жалко. Изобщо какви са тия издевателства, и по този начин. Много по-лесно се неутрализира, без да се стига до тези ексцесии.Той дали има вина и защо го качват в патрулката е друг въпрос. Но тяхното е много безхаберно поведение.
118
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не е направил нищо, защо не седне нормално и отидат в РУ.Щом се дърпа и трима не могат да го усмирят, определено има сериозна причина да го задържат. Малко бой няма да му навреди, защото полицаите ни пазят от такива като него.
117
11
 
5
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
НАИСТИНА НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ПО-НЕАДЕКВАТНИ ПОЛИЦАИ НИКЪДЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ.
116
1
 
17
 
! Отговори
. преди 7 години
Абе да бяхте написали, че е заловен наркодилър и оказва съпротива... Та да се знае за какво действат така. Пак че не са му посинили кокалите с палките, да омекне малко и после лесно влиза в колата.
115
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 7 години
https://***/crime/hvanaha-17-godishen-s-droga-okazal-saprotiva-pri-aresta.html
114
1
 
29
 
! Отговори
До пастира преди 7 години
Ало, в другите сайтове го пише, че наркодилър.
113
2
 
35
 
! Отговори
Кольо преди 7 години
Днес.бг, защо защитавате наркодиларите и пускате "сензационни новини"? Проверявайте си първо иформацията, не бъдете непрофесионалисти!
112
4
 
49
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 7 години
Преди около две години имаше една която рева ,че са и бъркали в гащите ,баща и щеше да съди държавата ,а тя се оказа лъжла и наркоманка .Докато плюем полицията и тези които си изпълняват съвестно задълженията ,ще ни бият ,изнасилват и убиват ,защото няма резспект към тази институция.За да отидат две патрулки и този да реве като луд за баща си значи има защо.
111
2
 
34
 
! Отговори
el_barbudo преди 7 години
Тия гадове са арестували наркодилър! Оставка!
110
3
 
47
 
! Отговори
1 преди 7 години
Момчето отказва доброволно да се качи в патрулката! Какво очаквате полицията да му се моли да се качи ли? Стига сте защитавали престъпници! От тези псевдо защити оставаме с вкуса, че цари беззаконие в БГ. Ако беше в САЩ, а е мръднал, а е взел няколко куршума.
109
2
 
40
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Ама чакайте малко,вие престъпниците с перце ли искате да ги галят, щом е престъпник само това е начина, а ако не е престъпник защо ще боиства и няма да се подчинява, за да са там полицаите има защо, а като е решил пикльото да се прави на мъж получава шамарите!!!!
108
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така някой като се изкаже кой кого зарибявал с наркотици. Ми мен що не ме зарибяват се чудя. Предлагането е според търсенето, не обратно. Ти реши да се друсаш, а чакай баба ти да ти каже "внимавай да не ти сложат нещо в чашата в дискотеката'. Не го защитавам, ако е дилър, ама не го и нападам. Иначе твърдо против съм полицейско насилие, чъпреки че някои заслужават
107
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаите не са отишли там случайно. Две патрулки има. Най-вероятно младежът е дилърче, направил е някой лев и си мисли, че е велик, но са го хванали и сега не му се иска да търка пейките в следствието.
106
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом е дилър на дрога никаква милост знаете ли такива *** колко млади човешки живота погубват дано не ви се случи с вашто дете защото е голяма трагедия да глераш детето си как вехне и нищо не можеш да направиш а в това време това *** чака на отсрещния ъгал да му продаде поредната порция отрова
105
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак някакви псевдо проблеми.
104
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бригадите в САЩ също са много полезни и действат като казарма на нашите разглезени младежи. Проблема е, че много малко успяват да отидат по тези програми.