Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад
10 фев 2017 09:14,
180
Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка
Снимка: Facebook

Повече от две минути трима униформени се мъчат да натъпчат младеж в патрулка.

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад".

Клипът с полицейската "мъка" е качен във Facebook, а потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола.

През цялото време младият мъж крещи името на баща си, който в края на клипчето се притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му.

Към момента няма информация какво е сторил младежът, нито пък има официално съобщение от МВР за инцидент и издирван младеж от столичния квартал.

Дали полицаите са прави или не, решете сами! Чакаме отговорите и от МВР.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: арестМВРпатрулка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
7
 
! Отговори
Ченге преди 7 години
Днес.бг Какво направихте? отклонихте вниманието на всички следователи-търтеий от пасианса днес! Колеги !спокойно си джъткайте карти, това Борисов няма да го види!
82
2
 
17
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Ченгетата са непрофесионални - не знаят как да постъпят!?А Америка щяха да му извият ръцете назад и да го набутат в колата за 10 секунди, ако се съпротивлява(както тоя) - с ритници.
81
2
 
5
 
! Отговори
ограбен съм преди 7 години
До i6Не всички "си седят на топло пред компютъра".Има нЕкои на студено стоят.
80
1
 
13
 
! Отговори
* преди 7 години
Истината е, че въпросните 'младежи' много се изродиха. Не знам дали защото няма казарма или пък родителите тотално абдикирахме (т.е. отказахме се - бел. на автора) от родителството и решихме, че 'училището и обществото' някак си ще възпитат децата ни, а те, милите като им посочиш пръст и получават нервно разстройство, депресират се някак си и като цяло растат като лузъри (т.е.несретници - бел. на автора).Айде стига вече. Сигурен съм, че въпросния 'младеж' доста е попилил по нервите на полицаите
79
11
 
4
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Насилието е монопол на държавата. Точка.
78
5
 
13
 
! Отговори
i6 преди 7 години
Същите, които тук плюят полицаите, които изпълняват служебните си задължения, питат "Къде е полицията?" в коментарите под статията за разрушената спирка. Та се чудя защо вместо да си седят на топло пред компютъра, не отидат в полицита да предложата полезни съвети как полицаите да си вършат работата?
77
2
 
13
 
! Отговори
OGGY преди 7 години
Тези полицаи заслужават наказание, за това че не си вършат качествено работата. Едно момче не могат да арестуват, а ако бяха двама или трима бандити, какво щяха да правят. А бащата на момчето, само дето не им издърпа ушите на полицаите и не ги изгони. А, това дали са имали право да го арестуват и защо са решили така - това ние не занем. Но факт е, че са безпомощни пред едно момче. Трябвало е всичко да приключи за 30 сек, но те просто не могат да се преборят с момчето - 4 полицаи!!!
76
0
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 7 години
Има реклама на някакъв метод за печелена на 8000 и малко лева месечно. За един-два часа работа. Какво се произвежда, полезно ли е? И защо всички хора по света не работят точно това-така няма да има бедни и недоволни. Четири милиарда човека да работят, по 4000 евро месечно, това дава 16 хиляди милиарда месечно. Голям ръст на икономиката. Изобретателят да бъде президент и ръководител на ООН. Браво. А и на рекламиращата медия-Нобелова награда. Много моля.
75
2
 
7
 
! Отговори
qwe преди 7 години
Разбирачите, да намалят американските филми. Полицият е длъжен да каже защо е ареста и правата на задържания, а негово право е да информира някой за задържането си. В Бг се действа изключително непрофесионално - какъвто народа, такава и полицията.
74
1
 
7
 
! Отговори
ВЯТЪР и МЪГЛА преди 7 години
Работих това Лято на паркинг в центъра на Сънито.Ако знаете колко престъпления станаха - все неотразени от медиите.Защо ?!
73
0
 
3
 
! Отговори
До 77 преди 7 години
Неграмотнико, пише се *** а не Зган. Плюеш тук а си личи, че средното, ако го имаш, са ти го дали по милост.
72
1
 
15
 
! Отговори
месара преди 7 години
ама може ли така , полицията що не носи погача и мед и молейки да приканват да влезе - например престъпника , в патрулката , а пък още по добре за да не се нарушават правата на престъпниците ще е - извършва се престъпление и след това престъпника отива сам в районното ! ако момчето е болно полицията да си понесе отговорността , но ако е престъпник това е начина - за вратъ и с шут в патрулката ! на полицията това им е работата , ако не вземат мерки пак недоволство . нема угодия !
71
0
 
6
 
! Отговори
Пак съм аз преди 7 години
Бай журналист, твоето име три звезди три звезди ли е? Някой ще помисли, че пиша нещо обидно.
70
1
 
14
 
! Отговори
киро преди 7 години
Абе това не е такси. Да влиза и да не мърка.
69
6
 
24
 
! Отговори
as преди 7 години
според мене даже се лигавят тия полицаи, ипери му една палка във врата да видим дали ще се пъне като магаре.
68
4
 
13
 
! Отговори
Няма име преди 7 години
Извинете, господине, ще ви бъде ли удобно да ни позволите, да ви повозим с нашия служебен автомобил? Ако не, то повикайте някого, който да оправи нещата. Много се извиняваме за безпокойството. Сигурни сми, че сте невинен, много добър човек и съвестен данъкоплатец. Така трябва да говорят полицаите. Нали Златко Желев?
67
1
 
27
 
! Отговори
A преди 7 години
3-*** катаджии не могат да арестуват един наркоман.Това ако бяха жандармеристи вече да са в РПУ-ТО.
66
0
 
5
 
! Отговори
Ха преди 7 години
До 79 АнонименАз ли сложно Ви го казах, Вие грешно ли ме разбрахте!Нямам намерение да споря какво се чува и какво не във видеото. Тук става въпрос за правилен изказ на български език!А пък Вие си мразете (за да Ви е по-лесно да го разберете - хейтвайте) колкото си искате.
65
11
 
8
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Излезеха нови факти от съседи на детето,то е болно от епилепсия и е имало странно държание заради болестта си и единственото му "законно нарушение" е било че не е носил лична карта!?полицаите явно са заловили голям престъпник а?
64
8
 
19
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До до хейтъритеЕдно време имаше ред.Хубав или лош, руския ред действаше в България !Скачаха по площадите след 1989 и какво ?!Дойде държавата на Мафията.Другото са празни приказки.