Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад
10 фев 2017 09:14,
180
Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка
Снимка: Facebook

Повече от две минути трима униформени се мъчат да натъпчат младеж в патрулка.

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад".

Клипът с полицейската "мъка" е качен във Facebook, а потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола.

През цялото време младият мъж крещи името на баща си, който в края на клипчето се притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му.

Към момента няма информация какво е сторил младежът, нито пък има официално съобщение от МВР за инцидент и издирван младеж от столичния квартал.

Дали полицаите са прави или не, решете сами! Чакаме отговорите и от МВР.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: арестМВРпатрулка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Асоциален преди 7 години
Браво Златко!Топ журналист!Трима на един!Това някакво съзтезание ли е?Феърплей ли гоним?Имаме НЕПОДЧИНЕНИЕ НА ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ!Да ти напомня ли за полицайката получила наранявания при опита да задържи такъв"юнак".Жена,един на един.За нея нищо!За какво общество работим???Аз разчитам на полицията като институция и не е това начина да се прочистват редиците й.Вижте си заглавията и вижте какво нагнетявате!Посегателствата над униформени се увеличават!Защо ли?Вие не носите отговорност?
142
0
 
4
 
! Отговори
да преди 7 години
дааааа.. "епилептипен припадък" получил б'оклука, след като го хващат с наркотици..колко удобно само....
141
4
 
2
 
! Отговори
void преди 7 години
От друга страна според медиите момчето било получило епилептичен пристъп... Ако е така и го бият - трябва да са наистина ***.
140
3
 
5
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Да беше като в щатите , да му пуснат малко ток и жица да дапълни гащите и после да го приберат целия в кафяво до ушите.
139
2
 
10
 
! Отговори
Искал е преди 7 години
сигурно да полежи на земята с белезници, вместо да го возят, но не са го разбрали правилно полицаите. Трябвало е да го оставят за час-два по очи на асфалта, като е толкова буен. На клипа се вижда брутално неизпълнение на полицейска заповед.
138
12
 
8
 
! Отговори
ПИНКО преди 7 години
факт е че полицията в момента е най-голямата мафия...
137
8
 
5
 
! Отговори
evln преди 7 години
За туи миналия ден правиха оценка в българия българите колко доверие имат на полицаите 83 процента нямат доверие на полицаите
136
1
 
7
 
! Отговори
Davigo преди 7 години
Policiyata si virshi rabotata ne dishayte v vratay, arestuvalisa porednia narkoman ili plasyor
135
8
 
9
 
! Отговори
Hermann преди 7 години
Скоро ще намирате празни патрулни автомобили,все по-често и по-често.Бездушните ни ченгета в общ гроб и без почести,Вашата семка безродна.
134
5
 
4
 
! Отговори
skunka преди 7 години
Драги коментиращи,преди да сравним отношението на гражданите от Германия,САЩ и т.н. към органите на реда, нека първи сравним самото поведение на тези органи.Кажете не е ли двупосочен процес, както от страна на гражданите да показват уважение,респект и дори исканото от милиционерите страхопочитание,то да видим как се държат те.Когато те се държат на ниво, ще бъдат респектиращи. Сравнете поведението на немските полицаи и българските милиционери.Въпросът в отношението е доста специфичен.
133
0
 
10
 
! Отговори
четящ простотии преди 7 години
От тук нататък само с молба и с бъклица до кога ще се пишат простотии та и ще мине по всички телевизии
132
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дано излезе момчето живо и здраво от ареста
131
12
 
9
 
! Отговори
Суека преди 7 години
И аз не бих влязал в патрулка там е студено , амортизирано , неподдържано , мирише , возени са *** които не се знае от какво са болни , возени са братя роми които не се знае от какво са болни , има понички и т.н. и т.н. ! ГНУС МЕ Е да вляза в такава кола по-зле е от таксиметровите коли !
130
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен - До 151 преди 7 години
Нека българските полицаи да се доблестни като германските, нека българското правосъдие да е като германското и ще спрем да ги хулим полицаите. Уважението се заслужава не се дава ! Защо полицията не задържа така настървено убийците на пътя, които бягат от местопрестъплението и се укриват от правосъдието ? За българската полиция важи принципа - "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка !".
129
7
 
13
 
! Отговори
Хахахахах преди 7 години
Абе вие чувате ли се?!?! Горкото момченце... Самият факт, че не ще да влезе в патрулката трябва да ви говори много. Да пробва в Германия да не влезе. То щото всяко *** може да ти се качи на главата в тая държава и затова сме на тоя хал. Без нищо не са го прибрали. Вас някой полицай да ви е "малтретирал" за нещо?!
128
13
 
9
 
! Отговори
skunka преди 7 години
абе ей, варвари бездушни.Никой не е виновен докато не получи осъдителна присъда. Какво ми защитавате тези милиционери?Мен да ме напъват така, ще ги съдя за незаконосъобразно поведението всички алинеи на Европейската конвенция за защита на човека.Не бъдете овце.
127
6
 
6
 
! Отговори
Неанонимен преди 7 години
Българинът е много чувствителен към полицейско насилие, защото се нагледахме на полицейщина през последните 26 години. Ако лицето е виновно и трябва да се извърши арест закона позволява предприемането на определени физически мерки при съпротива. Аз лично нямам доверие на българската полиция и ще трябва доста вода да изтече, за да се докажат отново в моите очи, а предполагам и пред целия български народ. Скъпи полицаи вместо трима да арестуват младеж пратете хора на лъвов мост да прибират бежанци
126
3
 
17
 
! Отговори
123 преди 7 години
Може би е трябвало да му кажат: "Бихте ли били така добри да влезете в патрулката"!За да се случва това е имало причина!!!
125
3
 
12
 
! Отговори
Перко преди 7 години
Ако го бяха набили като хората щеше да дойде линейка и щяха да си спестят "мъката" да го наврат в патрулката :). Можеше и да го гръмнат ...
124
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младежа трябва да бъде подведен под отговорност за оказаната съпротива при арест.