Мръсотия, течове... Централна гара – година след ремонта!

Основните нередности са констатирани в пешеходния подлез
14 фев 2017 13:10,
105
Мръсотия, течове... Централна гара – година след ремонта!
Снимка: bgonair.bg

По-малко от година, след като приключи мащабният ремонт на Централната жп гара в столицата, вече се появяват проблеми. Течове, мръсотия и пропуски в противопожарната система откриват служебният министър на транспорта и директорът на НКЖИ при изненадваща проверка.

Още по темата

Първата тръба избива в началото на месец януари. Проблемите с влагата продължават и до днес. Основните нередности са констатирани в пешеходния подлез, който свързва отделните коловози. По почти всички стени личат петна от конденз. На места покривът капе.

"Разпоредил съм да започне да работи комисия и в рамките на една седмица да ми бъде представен доклад и мерките, които трябва да се предприемат", каза директорът на НКЖИ Красимир Папукчийски пред Bulgaria ON AIR и допълни, че нередностите ще бъдат отстранени за сметка на изпълнителя.

Проблеми има и в други части на Централна гара. Помещение, подготвяно за обслужване на колетни пратки, а впоследствие обособено за съблекалня за служителите, не се използва заради състоянието му.

След проверката са взети основно мерки по чистотата. В пешеходния подлез се чисти усилено.

Представители на фирмата изпълнител на ремонта на Централна гара също бяха на място, за да се опитат да намерят причините за течовете.

Какви нередности ще констатират проверките и дали ще има санкционирани, предстои да видим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затвор за гербаджиите! Те са еманация на крадци! Ако и сега не ги ги вкарате в панделата край с държавата наречена България!
81
4
 
6
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Кражбите на правителството "Тиква 2" нямат аналог в 1300 годишната ни история!!!Факт!
80
2
 
11
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Българска работа, мърлява. От работника изпълнител до инспектора "проверил" и приел работата.. После защо заплатите били ниски, не било държава като държава и т.н..
79
2
 
0
 
! Отговори
S преди 7 години
EMP под колите!!!
78
2
 
1
 
! Отговори
S преди 7 години
Никому непотребните психиатри да останат без достъп до заключващи се системи! Това не са психиатри, а измамници и съучастници в убийства и подмяна на хора.Колите повече без иемпита отдолу да предизвикват катастрофи..Подменят и убиват близките ви, заменяйки ги с двойници-убийци, не се доверявайте никому!
77
14
 
7
 
! Отговори
Награда!! преди 7 години
Давам 10 000 лв награда на този, който ми посочи какво БСП ремонтира за тези 26 години?На БСП строежите са много качествени и не текат, защото такива не съществуват!
76
2
 
3
 
! Отговори
Vrajdebna преди 7 години
Ei taka posresta i aeroport sofia - mrasno, petnisto i studeno.
75
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте един пример за кражба на Герб, не ги прикривайте ако имате конкретна информация дайте ги на прокурор, иначе всичко това се превръща в едни брътвежи на някакви платени от БСП ***
74
13
 
9
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
Чета-чета-чета: Тиквата-тиквата-тиквата .............................*** много драскате брЯ!Че като сте толкоз Утворковци защо не я праснете пустата му тиква?
73
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мръсотия, течове... Централна гара след Тиквата и Фандъкова.
72
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На обектите, на които Тиквата реже лентите, трябва да им се поставя печат: "Срок на годност 1 година".
71
5
 
28
 
! Отговори
haha преди 7 години
До Категоричен 65Гласувайте за ГЕРБ -за 10 мутренски години България почти заприлича на Централна жп гара.____________________________________________________________________________Централна гара е зле но Бьлгария като цяло е още по-зле. Не е лесно мутрагени да са начало на тая дьржава ама какво да се прави. Бьлгарския народ си пада по мафиози... Айде сполука и пак си изберете титана на мисьлта Бойко и неговата кохорта от "добри хора - тия които ви водеха кьм комунизма но си построиха капитализма за тех ....
70
2
 
5
 
! Отговори
М преди 7 години
А, така ли?? Не може да бъде.
69
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В цял СВЯТ любимите занимания на МАФИЯТА са: строителство , хазарт и "зелена" енергия.Какво друго от премиер на мафията
68
7
 
36
 
! Отговори
Чакайте преди 7 години
Тепърва ще се рушат бутафорните строежчета на Тиквата. Крадене, рязане на ленти и медийни балони - това са ГЕРБ и цар ***. А като бонус 100 години няма да можем да изплатим дълговете, които взеха и откраднаха тези мизерници. Биха комунистите по далавери и предаване на националните ни интереси. Пред Тиквеняка дори мафиота Луканов е като малко невинно детенце.
67
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво искате друго да се случи след - по-малко от година, след като приключи мащабното пране на пари !
66
2
 
13
 
! Отговори
геолог преди 7 години
До Анонимен Фирната е на съседа в Бояна .Доста заможни ,щом се появи нов модел S клас Мерседец той е от първите .Както споменах съм работил като инспектор по качестото при строежи извън БГ съм подал множество оплакване към държавните органи .Но явно и те са получавали суми под масата и от 67 милиона са влпжени по моя преценка около15 милиона .Затова спрях бизнес в България и се отказвам да плащам данъци на мошениците и ***
65
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочутото некачествено, малотрайно и претупано строителство на Тиквата.
64
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждате на 2-3 дни даваме на българите, това което са мечтали да видят."Това бяха думите на Тиквата като ряза лентата миналата година. Всяко чудо за 3 дни.Всичко което е "строил" след година е за бок лука.
63
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са видимите резултати на некадърниците, които Прасешките медии превъзнасят два мандата и материала тича да избира самовлюбения некадърен нарцис Бате си Бойко Празната кратуна и тлъстата му Свинеподобна любовница.