Спират водата в части от София в четвъртък

Причината са строително-ремонтни дейности
Обновена: 22 фев 2017 10:32 | 22 фев 2017 10:32, Елка Василева
0
Спират водата в части от София в четвъртък
Снимка: Софийска вода

На 23 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на съоръжение за управление на налягането във водопроводната мрежа  на бул. "Цар Борис III", кв. "Хиподрума",  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
жк. "Хиподрума"
жк. "Лагера" - района между ул. "Йосиф Цанков", ул. "Мокренски проход", бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов", бул."Цар Борис III, ул. "Добротица Деспот".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. "Хиподрума" на ул. "Урвич" ъгъла с ул. "Връх Тумба"; жк. "Лагера" на ул. "Добротица Деспот" ъгъла с ул. "Боговец".

На 23 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" с. Иваняне гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Иваняне.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 23 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Алберт Лонг" жк. "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Панайот Хитов" от ул. "Скайлер" до ул. "Макгахан"
по ул. "Макгахан" от ул. "Панайот Хитов" до бул. "Владимир Вазов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Алберт Лонг" ъгъла с ул. "Панайот Хитов".

На 23 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Руй планина" жк. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Руй планина" от ул. "Елин връх" до ул. "Ран Босилек".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Руй планина" ъгъла с ул. "Ран Босилек".

На 23 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. 1 местност "Нова махала" кв. "Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 13.00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
Местност "Нова махала".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кривински път" №46.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари