Със Сталин на рамо пред Паметника на Съветската армия

Ветеран от войните отбеляза Деня на защитника на отечеството
23 фев 2017 16:15,
181

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Днес в Русия отбелязват Деня на защитника на отечеството. Празникът е отбелязан за първи път в Русия през 1922 година. Първоначално той се нарича Ден на Червената армия и флота. От 1946 г. до 1993 г. названието му е Ден на Съветската армия и военноморския флот. След разпадането на Съветския съюз 23 февруари се отбелязва като Ден на защитниците на отечеството.

Празникът намери следовници и у нас, вероятно възрастен ветеран от войните, със Сталин на рамо и развят съветски байрак сбираше погледите пред Паметника на Съветската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
щом е въювал човека има право.нека да му е честито .в русия 23.24.25.26. 02.2017г са почивни дни празника е за всички мъже служили. или не бъдещият защитник.това си е техен празник да са живи и здрави и аз се радвам на празник ама да има скакво да празнуваме.празника е мъжки
100
1
 
2
 
! Отговори
Истина преди 7 години
Комунизма е вирус, който поразява предимно хора с малко ум или пък без хич.
99
0
 
2
 
! Отговори
СС преди 7 години
Мъка комунистическа! Корнелията защо не е отишла и тя? :) :)
98
0
 
3
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Прости дядки като тая ни докараха дотук- 73 години сяха бурени,сега берем бок-луц-и!
97
1
 
5
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Сталин няма да се съживи НИКОГА повече- ще остане да ври в ада,където му е мястото заедно с другите *** като ленин,маркс и мао!
96
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАС - ПИШЕЩИТЕ КОМЕНТАРИ НЕ СТЕ ЖИВЯЛИ ПРЕДИ 1989 Г., НО ПЛЮЕТЕ ПО НЕЩО, КОЕТО НЕ ВИ Е ПОЗНАТО.НЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ ВИ СА ПРОСТИ, НЕУКИ, НЕВЪЗПИТАНИ И МОРАЛНО НЕЧИСТИ ***. ВИЕ ПРОСТО СТЕ ИЗРАСЛИ В ТАКАВА СЕМЕЙНА СРЕДА, А ОБЩЕСТВЕНА СРЕДА СЛЕД 1989 Г. НЕ БИ МОГЛА ДА ДОВЕДЕ ДО ИНТЕЛЕКТОАЛНОТО, МОРАЛНОТО, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КУЛТУРНО ИЗРАСТВАНЕ.ЕДИНСТВЕНОТО НА КОЕТО СТЕ СЕ НАУЧИЛИ Е ЯВНО ДА ПЛЮЕТЕ И МРАЗИТЕ.НЕ СТЕ ВИНОВНИ. НЕ СТЕ СТИГНАЛИПО-ДАЛЕЧЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ.
95
2
 
1
 
! Отговори
антикуманизззз преди 7 години
До Анонимен 100Така е, ето че мамалагарите цъфнаха, че даже взеха и да връзват...налъмите им.
94
0
 
3
 
! Отговори
уилли преди 7 години
До АнонименТо и сега не е късно! Само до девето коляно!
93
2
 
11
 
! Отговори
червената чума преди 7 години
Има ли смисъл да припомням кой и защо създаде групировки като СИК, ВИС, Мултигруп?!Има ли смисъл да припомням, че през 1996 г. 12 банки в България бяха фалирани по време на правителството на Жан Виденов. Тогава над 300 000 000 000 лв. (триста милиарда) необезпечени кредити бяха раздадени основно на приближени на ръководствата на тези банки кръгове, а финансовата система на държавата бе срината умишлено. Днес, след разсекретяване на досиетата на Държавна сигурност ние вече знаем, че всичките тези 12 банки бяха ръководени от кадри на Държавна сигурност и БСП. БСП, като наследник на БКП, на
92
4
 
13
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА: преди 7 години
"500-Г. ОТ Т.Н. "ТУРСКО РОБСТВО "-----НИЩО НЕ СА пред 50-Г."КОМУНИЗЪМ"!ГОРКИЯ СУЛТАН ----ЗА КАКВО МУ Е ТРЯБВАЛО ДА ПОТУРЧВА ЧАСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ...??!!!ТРЯБВАЛО Е САМО ---ДА "НАЦИОНАЛИЗИРА" имотите на раята и да ги остави ДА РАБОТЯТ ....ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ И 30-ст./трудоден в ЧАСТНОТО ТКЗС НА ПАШАТА ИЛИ СПАХИЯТА!ГЛУПАВИЯ СУЛТАН ---ОСТАВИЛ ИМ КЪЩИТЕ, СТАДАТА И ИМОТИТЕ .....И ПУСКАЛ ГИ ДА ВЪРТЯТ ТЪРГОВИЯ ДО КАЙРО ЧАК...И БОЖИ ГРОБ!КАК ШЕ МИ СРАВНЯВАТЕ ПАШАТА И СУЛТАНА --С ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАР??!
91
4
 
16
 
! Отговори
Белата златк. преди 7 години
Подли и долни ватенки....защо не питате джуджа милиардера откъде има 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА?!?!славянски ценности;)
90
3
 
11
 
! Отговори
Бай Лукойл преди 7 години
Толкова е остра паниката на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИНСТРУМЕНТИ на българо-съветската мафия , че всячески се стремят да вменяват вини , дори на най-работещите за просперитета и правовия ред в Родината ни. Подивяли са , че политическата им тежест е пропорционална на отслабващия им потенциал и в синхрон със ЗНАНИЕТО за ПОРОЦИТЕ И БАНДИТИЗМА им.
89
3
 
14
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
Ееее кво го нападнахте човечеца. Живял е цял живот зад завесата и са му промивали мозъка. Все пак той е жертва, а не престъпник.
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБрей!. Как така бе другарю ?.
87
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТДнес е един. Утре ще са двама, а в други ден - двеста !в гробищата
86
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До prokurora27 години демокрация вие продължавате да обвинявате комунизма за бедите си.така е. Ако бяха разстреляни комунистическите и ДС главатари през 89-та както Чаушеску, сега щяхме да сме къде по-добре, а не да четем за поредната проруска прoстотия.
85
7
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Нека се направи на "герой" ,човека ........преди да се гътне у гроба....!!ТЕ--ВСИЧКИ СА ОТ..... "СБЪРКАНОТО ПОКОЛЕНИЕ"!!!!ПРОСТЕНО ИМ Е ...!
84
4
 
11
 
! Отговори
АМАН ,БЕ... преди 7 години
ПАК ЛИ С ТИЯ ***.ОТИ.ЗМИ......ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦ-а..??!!!УСПОКОЙТЕ СЕ -----НЕМА КОЙ ДА ВИ ДАДЕ ПАРИ , ЗА СТРОЕЖ НА ..... "КОМУНИЗЪМ"!!!НАЙ-МАЛКО ------"КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ -КАПИТАЛИСТИ" от ПОЗИТАНО-20!МЕРАКА , ОБАЧЕ......УМИРА , ПОСЛЕДЕН...ХА,ХА,ХААААААААААААА....
83
7
 
12
 
! Отговори
добрите новини преди 7 години
Изтребител МиГ-29 се разби на беларуско летище..ха..ха.ха НАТО намери цаката на руските Искандери, ще ги брули като круши само за 1 минута (ВИДЕО)..ха.ха.ха
82
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо щяхме да сме бедни бе другарю? Съдиш по себе си ли,защото си мързелив?Българина беше работлив и предприемчив но червения ботуш и зрелия социализъм убиха най ценните му качества.И сегашната слободия е следствие ,а не причина