Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
23 фев 2017 10:09, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 24 февруари 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Партений Нишавски“ жк. "Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: Бл. 2, бл. 3, бл. 5, бл. 6, бл. 7, бл. 10, бл. 15, бл. 16, бл. 18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Партений Нишавски“ ъгъла с ул. "Осогово“.

На 24 февруари 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. "Екзарх Йосиф“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Екзарх Йосиф“ от ул. "Чумерна“ до ул. "Дунав“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Екзарх Йосиф“ №74.

На 24 февруари 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Полк. Антон Кръстев“ вилна зона "Киноцентър“ III част, се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Голяма могила“ от ул. "Тричкова могила“ до ул. "Димитър Димитров“, ул. "Полк. Антон Кръстев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Тричкова могила“ ъгъла с ул. "Голяма могила“ .

На 24 февруари 2017 г. (петък), във връзка с помяна на сградно водопроводно отклонение наб ул. "Цар Борис III“ кв. "Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по бул. "Цар Борис III“ от №152 до №166.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цар Борис III“ № 160.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари