11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

Първоначално детето нямало признаци за сериозна травма
Обновена: 24 фев 2017 22:22 | 24 фев 2017 22:22,
250
11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

11-годишно дете почина в болница в София, а полицията разследва случая.

Инцидентът е станал днес следобед в 52-о Основно училище в столицата, съобщи "Нова тв".

Часове преди детето да издъхне, негов съученик го е ритнал в областта на корема. Първоначално момичето не е имало признаци за сериозно нараняване, но след няколко часа започнало да плюе кръв и било пред припадък.

Извикана е линейка, която пристига в двора на училището и откарва 11-годишното момиче в Пирогов.

Въпреки опитите за реанимация, детето е починало. По предварителна информация момичето е било със спукан далак.

Полицаи от Шесто РУ и от СДВР изясняват обстоятелствата, свързани със случая.

Директорът на училището отказва коментар преди да излезе съдебно-медицинската експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
2
 
38
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Агресията на децата е изцяло по вина на родителите. Родителите трябва да носят съдебна отговорност за агресивните си деца.
151
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забележете, убиецът е много малко дете, не можем да говорим за някакви вилнеещи хормони, големи драми в живота или злоба. Тук говорим за неовладяна, да не кажа култивирана агресия. Говорим за пълна липса на възпитание, на уважение към другия пол и към себеподобните си, за пълна липса на дисциплина. Аз мисля, че в такъв случай, трябва да се съдят родителите на момчето и то да им се отнеме. Ако са позволили нещата да ескалират до там, нямат право да бъдат родители. А то няма право да има родители.
150
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление родителите на момчето са се првалили като такива.Ако си бяха свършили работата и бяха възпитали сина си може би нямаше да стигне до тук.Най малкото той трябва да знае,че на момиче не се посяга.
149
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, той кандидатът за Бойко 3 бе събрал хлапетата от бившето си училище и им обясняваше как едно време като имал спор с някой съученик не търсил учителите, пионерската организация и комсомола, а уреждал всичко с тупаници ,,ей там между физкултурния салон и трансформатора...''. Всеобщо възхищение, пърхащи възбудени журналетки...! И стигнахме до ей тук!
148
45
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както във Враца. Момичето си е имало заболяване, а ритникът не е причинил кой знае какво.Факт!
147
6
 
11
 
! Отговори
Продължение преди 7 години
До онзи,който твърди, че не са го джобилиСлучваше се някои от изчезналите неща да бъдат намирани по чантите на щерките на старшините. Веднъж портиерът хвана сестричката на една от тях да изнася открадната дреха - разбра се, че я е получила от сестра си.Една доста едра милиционерска щерка направо да се пресягаше, за да вземе предмет, който й е харесал - напр.,красива химикалка. Разправяхме се, казвахме на класната, а грабителката после ни псуваше вулгарно. След 9-и клас се отървахме от тези.
146
2
 
12
 
! Отговори
Продължението преди 7 години
До онзи,който твърди, че не са го джобилиМилиционерските синове бяха дисциплинирани, с изключение на един, който още в 9-и клас показваше болнава склонност към алкохола.Щерките обаче бяха нещо друго - много простички,завистливи,мързеливи. Амбициозната ни директорка ги наричаше "селски моми" и беснееше,защото разваляха общия успех. Още в 9-и клас момтеи останах да повтарят. Но думата ми е за друго - редовно, в час по физическо, от женската съблекалня изчезваха хубави блузки, ботушки /продълж/
145
2
 
15
 
! Отговори
набор78 до 182 преди 7 години
Хм, интересно, аз съм в средно голям провинциален град, и там значи е било доста по спокойно от софийските училища.Както и мен никога, никой, не ме е джобил, или да ми иска пари.Най-много някоя картинка от дъвки турбо да са ми вземали или топче, но дребни неща.За насилие над момиче, само 1 път се сещам - имахме едно момиче от чехия временно и един съученик съм го виждал да я рита, но не и в ранима част на тялото, или в крак или в ***
144
2
 
10
 
! Отговори
До онзи,който твърди преди 7 години
че не са го джобилиПомня няколко случая в основното училище, когато по-едро дете, без да се крие, отнема хубава вещ на друго, по слабо.Грабителите бяха два типа - или от най-простичките семейства, или от презадоволените, които трудно приемаха факта, че някой друг може да има нещо по-хубаво от тях.В елитната гимназия, по силата на някаква временна наредба, по класовете бяха разпределени по 1-2 деца на милиционери, на които навремето са били дадени жилища в същия район. /продължавам/
143
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Насилието между учениците трябва да се наказва, а не както сега се приема за нормално.Държава ,в която ненормалниците са нормални започва от училището.
142
3
 
13
 
! Отговори
До Набор 78 преди 7 години
В повечето случаи беше така.Но аз помня как грозновато малко момиченце се засили и удари в гръб едно от най-кротките, което обаче беше хубавицата на випуска. В следващия момент няколко малки грознушки вече удряха настървено онова, хубавото. Но учителката веднага се намеси.Помня и седмокласник, син на посланик, който неколкократно заливаше с най-гнусни обиди момиче, което беше дадено за пример от преподавателка по един предмет, а посланическият ко/пел/дак беше посочен като мързелив и ***.
141
27
 
3
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Ако е било побой с много удари и т.н.- тогава разбирам, ще трябва сериозно да се подгони и накаже побойника. Ако е било един удар, то по- скоро е било супер малшанс :(. Това единичен случай ли е или рецидив? Трябва да се изяснят обстоятелствата.Съболезнования на родителите, светът за тях сигурно вече е свършил :(.Без да искам да оправдая някой, но: сакатлъци стават. Държавата обаче трябва да обърне внимание на джигитите по пътя, където блъскат хора ДОРИ на пешеходни пътеки.
140
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ученикът убиец - трябва да лежи в затвор.
139
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
крайно време е да се действа агресивно към агресивните деца !Вече 30г се вижда че толерантността към лошия и агресивния го прави още по агресивен !!!Не трябват психолози за такива деца, а бой.Но народа ни, както винаги, не го интересува нищо и пасува
138
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във въпросното училище има школа по таекуондо. Има много ученици пострадали от възпитаниците на "школата", но не са регистрирани защото досега нямаше смъртни случаи. 10 годишният убиец Светлин е от четвърти клас. Агресивен е. Налитал е даже на седмокласници. В класа на сина ми също има от таекуондистите. Перчат се, доминират и търсят кого да предизвикат да се сбият. Говоря за малки деца от втори до пети клас.
137
6
 
26
 
! Отговори
Набор 78 преди 7 години
И едно време като малки имаше бой, но имаше етика в боя!Никога не сме се били много срещу един, а само един срещу един.И като набиеш или като те набият - спирате се.Както не е имало озлобление или удари в лицето.А колко бой сме яли от даскалите или в къщи - това ясно.НО СТАНАХМЕ ХОРА!А сега - децата, които по природа са зверове, нямат контрол и затова са жестоки.Учителите нищо не може им направят..Преди 1г разтървавах едни жестоко биещи се деца на 9-11г - с юмруци в лицето.демокрация?!
136
6
 
8
 
! Отговори
Кой? преди 7 години
Децата се възпитават не от родителя, а от телевизията, а сега вече предимно от нета. Как да се спре насилието там?
135
3
 
15
 
! Отговори
redordead преди 7 години
и трябва да платят кръвнина от 1 милион лева на родителите на детето, не че това ще го върне де - солидарно разделена между родителите на убиеца и училището.
134
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е сега това дете, което го е ритнала трябва поне 4-5 годинки в ТВУ да полежи. А забравих - то в България съд, справедливост и закони няма :(
133
2
 
45
 
! Отговори
redordead преди 7 години
каква трагедия бе анонимен - децата на 11 години хич не са малки и слаби - разбирам от случаен удар дете на 3-4 години, което е много крехко да умре, ама ти знаеш ли с каква сила и злоба трябва да ритнеш 11 годишен човек, особено, когато и ти си на толкова и нямаш сила на удара като 30 годишен - т.е. - това момче е вложило сила, злоба и ярост в един убийствен удар. Дори няма да подхващам темата, колко е грозно да удряш момиче/жена. Но това не е случайност, това е възпитание, и е убийство!