11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

Първоначално детето нямало признаци за сериозна травма
Обновена: 24 фев 2017 22:22 | 24 фев 2017 22:22,
250
11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

11-годишно дете почина в болница в София, а полицията разследва случая.

Инцидентът е станал днес следобед в 52-о Основно училище в столицата, съобщи "Нова тв".

Часове преди детето да издъхне, негов съученик го е ритнал в областта на корема. Първоначално момичето не е имало признаци за сериозно нараняване, но след няколко часа започнало да плюе кръв и било пред припадък.

Извикана е линейка, която пристига в двора на училището и откарва 11-годишното момиче в Пирогов.

Въпреки опитите за реанимация, детето е починало. По предварителна информация момичето е било със спукан далак.

Полицаи от Шесто РУ и от СДВР изясняват обстоятелствата, свързани със случая.

Директорът на училището отказва коментар преди да излезе съдебно-медицинската експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
15
 
! Отговори
Миро: преди 7 години
Виждам,че тук тази тема доста се разгорещи,въпреки че случаят е доста нещастен и трагичен!!!Нека всички заедно се захванем в ръце и да сложим край на тези неща-неправилното възпитание и неговите последствия!!! Накрая ще попитам, тези,дето ме апострофират в каква морално-ценностна система да си възпитаваме децата сега!Пак призовавам да се учат на труд,родолюбие,ВЗАИМОУВАЖЕНИЕ!!!
131
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забележете Веднъж.Бог да прости за тази нелепост. Трагедия за две деца. не го е пребил, а го е ритнал веднъж. Деца бият се, карат се това е толкова нормално, че не може да бъде. Просто е станала една трагедия без умисъл. По добре е такива новини да не се отразяват шумно от медиите. Насажда се един негативизаъм в обществото.
130
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На насилието между децата никой не обръща внимание.За тях няма закони.Това било детска работа.
129
2
 
21
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
а учителите гледат и нищо не могат да направят! или пък не гледат учителите и пак нищо не могат да направят! къде е проблема ?
128
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалгата е новата култура на България. С евроатлантическите ценности, които отричат православното християнство няма начин да не стигнем дотук.
127
2
 
10
 
! Отговори
Бивша звероукротител преди 7 години
Е, случи се!Сега като почнат и да се посамоубиват заради психотормоза, на повечето да им се изясни ситуацията в българското училище.
126
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
173Винаги има изключения като мен теб и много други. Говоря общо какво се случи с децата на демокрацията
125
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
170 Аз не мога да си представя как 11 годишно момиче ще ме ядоса толкова че да я ритам в корема. При бай Тошо даже си спомням че момиче като обиди момче, то си мисли че го харесва и започват игрите на думи и закачките. Агресията от хамериканската демокрация в пълния ви блясък! Ей я на!
124
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
родителите в оня строй не можаха да се справят с внезапната демокрация връхлетяла децата им, ...А моите родители как се справиха тогава?
123
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднага да се въведе изучаване в училищата -Морал и Право,Етика и Христянска религия !докато върхушката се джавка за парата , народа издивя
122
4
 
37
 
! Отговори
. преди 7 години
Що за възпитание трябва да дадеш на малкото си к0пеленце за да рита момичета в корема ? Съд за чалгарите изср***ли това *** и ТВУ за него и не ме интересува,че е дете и аз съм бил дете, не ритах съученичките си в корема и не заплашвах с пергел съучениците си като онова хиперактивното психо дето вместо да го пратят в клиника му сменят училищата.
121
4
 
34
 
! Отговори
художника преди 7 години
Покой на душичката му и сила на близките да преживеят този кошмар.А на побойника-убиец: Да му се случи същото, когато някога стане баща!!!
120
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
165К'ви правила за подрастващите само? То няма правила за ония които ни управляват, ти искаш да се спазват такива от подрстващите. Всичко идва от горе.
119
3
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Ей заради това ония от Европа не ни щат никъде !
118
2
 
42
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Това не е демокрация това е анархия !!! Не може в 21 век да няма правила за подрастващите и родители да не носят отговорност !!!
117
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 160 аааа..бъркаш- родителите в оня строй не можаха да се справят с внезапната демокрация връхлетяла децата им, защото за изведнъж да се почувстваш свободен и да усетиш какви придобивки дава тази демокрация и започваш да се отнасяш в грешната посока...и накрая я превърнаха в свободия!
116
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миро, какъв личен пример искаш от родителите, като тези родители са на по 30-35 години и са закърмени с началото на така наречената ни демокрация....А родителите на родителите от кого са възпитани? Нали те са възпитали родителите на убиеца, а са живяли в уж "правилният" строй?
115
2
 
41
 
! Отговори
Марин преди 7 години
Няма друга реалност. Повечето родители знаят кои са Азис или Бойко Борисов. Повечето обаче не знаят кои са Шекспир Давинчи, Аристотел, Декарт, Айнщайн те не знаят кои са дори Левски и Ботев. Какво очакваме от тях освен да възпитават престъпници и нехранимайковци. Хайде чакам минусите да видя колко хора ще се разпознаят в моите думи.
114
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 151Миро, какъв личен пример искаш от родителите, като тези родители са на по 30-35 години и са закърмени с началото на така наречената ни демокрация- тоест без морал, без и ценности. От такива очакваш да възпитават децата си? И след родителите идват и ограниочените права на учителите. е..
113
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Територия населена от диваци. Затова Европа предпочита мигранти.