11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

Първоначално детето нямало признаци за сериозна травма
Обновена: 24 фев 2017 22:22 | 24 фев 2017 22:22,
250
11-годишно момиче почина, било ритано от съученик

11-годишно дете почина в болница в София, а полицията разследва случая.

Инцидентът е станал днес следобед в 52-о Основно училище в столицата, съобщи "Нова тв".

Часове преди детето да издъхне, негов съученик го е ритнал в областта на корема. Първоначално момичето не е имало признаци за сериозно нараняване, но след няколко часа започнало да плюе кръв и било пред припадък.

Извикана е линейка, която пристига в двора на училището и откарва 11-годишното момиче в Пирогов.

Въпреки опитите за реанимация, детето е починало. По предварителна информация момичето е било със спукан далак.

Полицаи от Шесто РУ и от СДВР изясняват обстоятелствата, свързани със случая.

Директорът на училището отказва коментар преди да излезе съдебно-медицинската експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
5
 
23
 
! Отговори
Василев преди 7 години
Псевдодемокрация с псевдодемократи.Липса на ценностна система.Правилата се определят от богатите,които ставаат все по богати,а бедните все по бедни.Игра на законност,а то безаконие.Ние сме си виновни докато ги избираме-вички без изключение.Честният стои и наблюдава,защото вижда ***.Медиите са тяхни и само те са героите и само те могат да ни "оправят" и доограбят.
91
7
 
36
 
! Отговори
Толерастия преди 7 години
Детето ми е на 4 години и от раждането му съм се зарекъл, че някой пипне ли го, ще му откъсна ръката и ще го пребия с нея, независимо дали е на 4 или на 24 години. Съветвам бащата да направи нещо, защото държавата няма нищо да направи, а с такава болка не се живее.
90
7
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До 119Във вашите представи хората стоят затворени в стаята си и щракат по клавиатурата и така докато станат умни и красиви евроатлантици.
89
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, моите нормални коментари ги изтривате, а на оня *** "чикиста" сте оставили мозъчната диария да седи под такава тежка новина.Горкото семейство, пожелавам им сили за да се преборят с най-лошата загуба... Моите съболезнования! Нямам думи да изразя колко нелепо е всичко това.
88
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Vijte se gyauri kakvo predstavlyavate v selo sofiya
87
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасно, да беше поне бой между две момчета, а то - момче да рита в корема МОМИЧЕ!!? Тези родители не учат ли синовете си на малко джентълментство?! Или детето копира модела на поведение на своя баща в семейството.... Толкова агресия има в обществото ни , че може с нож да се реже, метафорично казано. И на вербално ниво. Хората свикнаха да ругаят, да удрят и шамаросват, преди да са се опитали да чуят гледната точка на другия. Това е признак на страшен комплекс за малоценност. Този манталитет няма да ни донесе нищо добро
86
2
 
51
 
! Отговори
NY преди 7 години
това е резултата от чалга възпитанието, нагли и прости родители!
85
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атакиста, прав си - нека им треснат глоба както казваш, да останат голи и боси, и да видим тогава няма ли го повъзпитат малко това лай*ненце...
84
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре стига с тоя бай Тошо, как не ви омръзна.. *** народ, много *** народ, ама то така лесно се управлява.
83
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой отговаря за безопасността на децата в училище? Разбира се че Директора. Той трябва да ГАРАНТИРА безопасността на ВСЯКО дете, пристъпило прага на повереното му училище. Камери ли ще слага, охрана ли ще наема, превантивно ли ще изключва побойниците, това е негов проблем! Ако детето ми пострада в училище, ще държа лично отговорен директора. Всъщност защо все още е на свобода? Не е ли това нрестъпно нехайство?
82
21
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При бай Тошо такива неща не ставаха! При бай Тошо съм се прибирал в 3 часа през нощта стотици пъти! Никой нищо не ми е казал, не ме ограбил. Ако пък случайно станеше убийство, се разкриваше за 2 часа! А сега 3 години или въобще никой не хващат. При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре!
81
8
 
31
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Искам да ви кажа, че ако, да не дава Господ, беше моето дете.... Черва със зъби ще влача!Съд за копеленцето, съд за мързеливите и безхаберни даскалици!Бой с тояги за родителите на копеленцето!
80
2
 
38
 
! Отговори
До 102 преди 7 години
Точно казармените методи ще ги направят хора. При някой деца само с добро се получава, но при други трябва малко строгост, защото са по инатести. И разбира има и малък процент, които не ги слуша главата изобщо и при тях трябва малко твърда ръка. Неможеш да сложиш всички деца под един знаменател. Просто трябва да се научат всички, че има правила които трябва да се спазват, без значение от мнението им.
79
11
 
24
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Тоя сто на сто, е чел Тимур и неговата команда от край докрай. Ритнал момиче. Това е завършен изверг. Със такива могат да се оправят само едни чичковци във униформи със петолъчка или череп на кокардата. Във специализирани санаториуми.
78
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори и най-доброто дете поставено в тази агресивна училищна среда е способно да направи неща, които дори не би и помислило иначе да направи. Ако не се промени модела на образованието, агресията няма да намалее. Децата са добри и поставени при подходящи условия от тях може да се извади най-доброто, а не най-лошото. Децата много страдат, много материал, остарели казармени методи...все още някои смятат, че с методи от преди 30 г. и със сила децата ще се подчиняват.
77
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е дете бе хора, дете!! Мир на праха му! Първо помислете за това, после търсете вината в другите, в полииката и държавата ни! Това всичкото идва от нас самите, ние отглеждаме разхайтено поколение, ние не влагаме ценности в семейството, ние нямаме достатъчно време за да обърнем малко внимание на децата, те не се нуждаят от много! Едното води до другото, а след това кръговрат, до уши сме затънали! Нека просто бъдем по-добри, за да бъдат по-добри и следващите след нас!
76
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"*** крава си,..."Ти при самозащита ли обиди жената?
75
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До майкаTъпа кpaва си, а не майка... Ако твоето дете при самозащита удари друго на лошо място и другото дете умре, дали ще мислиш така?
74
3
 
12
 
! Отговори
taka e преди 7 години
kat0 ne poka3vate licata na prestupnizitekriete imenata impr0i3hoda impa3ite gi3a da ima 3a kakvo da pi6ete
73
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрисльoвците е крайно време да се вкарат в релси. Прекрачат ли прага на училището се спазват всички правила там. Непълнолетните нямат право на глас.