2-годишното момченце без мама и тате. Къде са?

Малкият е настанен в специализирано заведение
24 фев 2017 08:52, Петя Славова
29
2-годишното момченце без мама и тате. Къде са?
Снимка: МВР

Втори ден полицията издирва близките на 2-годишно момченце, намерено в района на жп прелеза при ул. "Първа Българска армия" в София.

Още по темата

На детето е осигурена полицейска закрила и е настанено в специализирано заведение, съобщава Нова тв.

Хората, които могат да помогнат с допълнителна информация за момченцето или негови роднини и близки, могат да се обадят на тел.: 112, 02/9825920,  9825921, 9441502 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: родителиизгубено дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Мъник преди 7 години
Бяла кожа има като онази 13 годишната ромка родила първото бебе на България за 2017. Но нейните черти подсказват етноса, това детенце си прилича на не-ромче. Само прокъсаното бие на блузката ме усъмни вчера. Дано майка му го отглежда по-отговорно занапред.
20
0
 
2
 
! Отговори
Е, открили са ги преди 7 години
Други сайтове вече съобщиха:Майката е ромка.Имала и други деца.Известена е, че са намерили детето, но досега не е отишла да си го вземе.Бащата не поддържал контакти с нея и с детето.Има ли смисъл да коментираме повече?
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бонбон, Сладур! Дано мъничето намери мама и тате. Много сладко детенце.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това дете е намерено в орландовци,но може да е от кой знае кой край на БГ. покажете го по ТВ. все някой съсед ще се сети,че е играло с децата или внуците му. показвайте го няколко пъти. или показвате само реклами,че са платени?
17
0
 
6
 
! Отговори
:( преди 7 години
В първата част на "Познат сценарий" се разказваше как подставено лице сигнализира, че уж случайно е видяло дете без придружител. След много месеци пристигат в РПУ родителите на детето и обясняват, че са мислили, че то е при роднини. Чак сега разбрали, че не е при тях. И като отишли да го търсят там, откъдето си мислили, че са го взели роднините, започнали да разпитват и "случайно" срещнали лицето, което преди време е видяло детето им и се е обадило на 112.Отдавна отработена схема е това.
16
1
 
6
 
! Отговори
Крис преди 7 години
Голямо е сладурче. Дано всичко с майка му и баща му да е наред. Стискаме ти палци малчугане!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде ли се дяна първата част на сценария?
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детето от снимка изглежда беличко, но сред онези има и такива.Най-вероятно ще си го потърсят след Коледа, когато някои сезонни гурбетчии се прибират.
13
0
 
5
 
! Отговори
Който се чуди на преди 7 години
описания по-долу сценарий, нека попита във всяка болница, в която има детско отделение. Защото е много честа практика, изоставени по този начин деца под 3-годишна възраст да бъдат настанявани там. Най-често такива деца биват "откривани" уж случайно от някого в късна есен, а щом времето се стопли, пристига майката на детето заедно с лицето, което уж случайно е намерило детето й и сега уж случайно са се срещнали и заговорили.Това дете е изоставено през пролетта, може би мама е тръгнала за чужбина
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Познат сценарийИма само един проблем, това детенце не прилича на онези от етноса.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Познат сценарий - 2Колкото и безумно да звучи, за онзи етнос това си е напълно възможно. Като имаш 9-10 деца, къде ти ще ги следиш всичките? Че 1 изчезнало, ми много важно. Нали си взимат помощите за него.
10
3
 
9
 
! Отговори
Познат сценарий - 2 преди 7 години
и разбрали, че детето не е приученайката. И понеже много се разтревожили, не се сетили да се обадят в МВР, а отишли на мястото, където са го изгубили преди 5-6 месеца, да не би още да е там. И там срещнали една жена. Като я попитали дали е виждала еди какво си дете, тя им казала, че преди половин година го е видяла точно тук и се е обадила на 112. После отиват заедно с нея в полицията, жената свидетелства и хоп, взимат си детето, което 6 месеца е отглеждано и хранено за сметка на данъкоплатеца!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТъпчоИ на 20 да стане пак няма да може да си каже. Хората обикновено нямат много ясни спомени от първите си 3 години. То нали така стават отвличанията, отвличат някое детенце на 1-2 и след 30 години случайно, разбира, че "мама и тате" не са му родители и е било отвлечено. Никакви спомени от толкова ранна възраст. Друго щеше да е ако детето беше на 5-6. Тогава щеше да си знае поне името, имената на родителите и евентуално къде живее.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да се е случило какво ли не. Да има някакъв инцидент и родителите му да са пострадали, да е било отвлечено, да се е загубило... като знам днешните родители как си цъкат по телефоните и хич и не гледат къде са им децата... колко му е, да се е загубило. :( Даже вчера видях една такава пред мола. първо помъкнала детето в мола с тротинетката, после седи отпред, пуши си говори с някаква друга, а детето си кара тротинетката наоколо. Чист късмет, че не излезе долу на платното. Тая нямаше да види.
7
1
 
4
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Abe....... barajte nekoja bolna baba ili dedo koja ne mozi da stani da si pazi vnuceto....
6
14
 
1
 
! Отговори
Тъпчо преди 7 години
да го изчакат да порасне и ще си каже всичко...
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До do 6И това не е възможно, та нали първото нещо което ще проверят полицаите са жертвите в катастрофи и др. подобни. Пък и това дете е намерено насред София?!
4
0
 
19
 
! Отговори
do 6 преди 7 години
Казаха че говорело български.Може да са го изоставили, а може и да е станала някоя трагедия като например недай боже и 2-та родители да са пострадали в катастрофа и да няма други близки.
3
1
 
33
 
! Отговори
OMG! преди 7 години
дано родителите му да са живи и здрави!!! но освен ако нещо не се е случило с тях, не мога да повярвам, че това дете има родители!!!
2
0
 
42
 
! Отговори
Хм преди 7 години
ако никой не го иска - ще го взема вкъщи!