Гледки в метрото: Кал и паднали плочки

Вода се стича по стените на една от станциите, на друга падна таванът
27 фев 2017 11:00,
131
Гледки в метрото: Кал и паднали плочки
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кал, мокри перони и паднали плочки посрещат пътниците в станцията на метрото "Княгиня Мария Луиза".

Тя бе открита през 2012 година, а вече е в неугледен вид. Част от пода на перона й в посока центъра е мокър и кален и се налага пътниците да го заобикалят.

Заради теча и окаченият таван е отстранен на няколко места. Вода се стича и по стените, а влагата е отлепила плочките на цяла колона от стената на същия перон.

Още по темата

Проблемите са наложили да бъде демонтирана една от пейките на перона, пише "Сега".

Вече трети месец пък ескалаторът на изхода към Пета градска болница не работи, но явно управата на дружеството няма и намерение да го поправя.

За неработещите ескалатори в метрото писа преди време и Dnes.bg. Тогава шефът на "Метрополитен" Стоян Братоев обясни, че причината била текущи ремонти.

Проблеми има и на друга от спирките на метрото, но по първия му лъч - "Люлин" - "Младост". От известно време вода капе от тавана в метростанция "Стадион Васил Левски". Метростанцията влезе в експлоатация в Деня на Европа през 2009 г.

"Нормално е, навсякъде стават такива неща. Оправяме ги тази седмица", коментира проблемите на двете метростанции изпълнителният директор на "Метрополитен" ЕАД инж. Стоян Братоев пред "Сега".

Той обясни, че майстори вече работят за отстраняването на проблема на метростанцията при стадиона.

Преди няколко дни се срути пък част от тавана на входа за метростанция "Св. Климент Охридски" откъм пл. "Орлов мост". От дружеството демонтираха увисналото осветление, но металните конструкции продължиха да висят над главите на хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До WTF????????????? 103 Другари , спрете с тия долни лъжи. Знаем , че това са опорните точки на Позитано 20 . Просто кажете какво са направили БСП при тяхното управление. Просто искаме да знаем .
99
5
 
32
 
! Отговори
до анонимен 96 преди 7 години
Не може да оставим ГЕРБ - те управляват 8 години /все недовършени мандати/ и тяхната гордост са метрото и магистралите! Едното се руши, а магистралите с дупки. Но за тяхното безсилие и некадърност всички други са им виновни! Сега прокапаха и санираните със стереопор блокове!
98
13
 
3
 
! Отговори
сдф преди 7 години
троловете на Юлиана Тролова са се активизирали :):) Хора намерете си истинска работа. Защо позволявате да сте такива гнусни по-дло-ги на комунярската из-мет??
97
10
 
3
 
! Отговори
gh преди 7 години
троловете на Юлиана Тролова са се активизирали :):) Хора намерете си истинска работа. Защо позволявате да сте такива гнусни *** на комунярската ***??
96
4
 
20
 
! Отговори
WTF????????????? преди 7 години
Я кажете, уважаеми гербероиди, как точно едно саниране на гарсониера може да струва 17 000???? Нормалните цени са в пъти по-ниски. За 17 000 можеш цял апартамент да купиш в провинцията.
95
9
 
2
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Идат избори и подобни статии никнат като гъби. + или - няма значение фактите са тези.
94
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комисионерските схеми нали са ясни? Няма как да вземеш поръчката, ако "доброволно" не кихнеш поне половината от парите. Трябва да платиш данъци върху цялата сума, и да и докажеш разход. Така си 3-4 пъти вътре и колкото и да си съвестен с пр.ъдня боя не става. А, забравих. После като падне плочката, ТИ си виновен, не крадливия гробаджийски министър.
93
3
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ = ПРОВАЛ преди 7 години
Молете се само да не се срути някъде, че ще избие доста народ. Че е строено некачествено е ясно. Че трябва да се разследват виновните е ясно. Проблемът е, че няма да стане. Пак някой ще пострада, като женицата в Ечемишка. Бог да я прости.
92
2
 
13
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
КАЧЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО НА ГЕРБ. И МЕТРОТО КАТО МАГИСТРАЛИТЕ И САНИРАНЕТО...
91
0
 
13
 
! Отговори
M преди 7 години
Кое му е нормалното, гусин Братоев??? Мястото Ви изобщо не е там!!!
90
0
 
7
 
! Отговори
Радомирски преди 7 години
Идее!! Иде! Пурко казва, че ще капа, щото вали... При бай Тошо нямаше кражби и мигранти... нямаше и компютърни игри и таблети... и телевизори с маймунки... ех
89
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 92 Другари оставете ГЕРБ за момент. Кажете при управлението на БСП какво е построено или направено. Вече ще свърши кампанията , а вие не знаете какво да кажете .
88
1
 
14
 
! Отговори
Брутални кражби преди 7 години
ГЕРБ паднаха от власт и медиите почнаха да изнасят истината за построеното по схемата "Ниско качество на тройна цена". Кражбите са били брутални и са за милиарди евро. Дано следващите не потулят престъпленията на ГЕРБ. Дано най-накрая има министри и премиер в затвора.
87
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОРИСОВ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯТОЙ Е ВРЕДЕН ДОРИ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ
86
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРИ БАТЕ ВИ БОЙКО Е ТАКА.ТЯ ПАРТИЯТА МУ ТЕЧЕ ВЕЧЕ, ЧЕ КАКВО ОСТАВА ДО МЕТРОТО.
85
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да ревете ей!!! Аз ви направих метрото,Аз давах кинтите за него,ако АЗ не бех още у конски каруци да се бехте возили! Кво ми ревете сега под прозорците,детето ми да плашите! Я одете да си пасите овците пи източните тангенти мангенти!
84
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен 60 До кк преди 7 години
Така де и тогава пак Бойко беше виновен ? Нали всички плюят, този който е на власт или политическите простотии имат давност 10 години и тази на управлението на БСП изтече ? След тях дойдоха и крадците от СДС, които свършиха същото - откраднаха каквото могат и т.н. ! За мен всички са еднакви, всички са измамници, но явно доста от коментиращите тук не могат да погледнат отвъд политическите си пристрастия, за да видят, че който и да управлява от наличните партии и политици резултатът ще е еднакъв !
83
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера прокапал покрива на Позитано 20 и веднага г-жа Лъжа написала , че ГЕРБ са виновни и лично Борисов . Ура другари . Така се печелят избори .
82
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАПРАВЕНИ СА ГОЛЕМИ ИКОНОМИИ, ЗА ДА СЕ ОТКРАДНЕ ПОВЕЧЕ.ГЕРБАРСКА МУ РАБОТА
81
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 83 Другарю червен *** , изброй поне три неща , които са направени по време на управлението на БСП. Абсолютно нищо , ама голямо нищо . Нещастници .