Гледки в метрото: Кал и паднали плочки

Вода се стича по стените на една от станциите, на друга падна таванът
27 фев 2017 11:00,
131
Гледки в метрото: Кал и паднали плочки
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кал, мокри перони и паднали плочки посрещат пътниците в станцията на метрото "Княгиня Мария Луиза".

Тя бе открита през 2012 година, а вече е в неугледен вид. Част от пода на перона й в посока центъра е мокър и кален и се налага пътниците да го заобикалят.

Заради теча и окаченият таван е отстранен на няколко места. Вода се стича и по стените, а влагата е отлепила плочките на цяла колона от стената на същия перон.

Още по темата

Проблемите са наложили да бъде демонтирана една от пейките на перона, пише "Сега".

Вече трети месец пък ескалаторът на изхода към Пета градска болница не работи, но явно управата на дружеството няма и намерение да го поправя.

За неработещите ескалатори в метрото писа преди време и Dnes.bg. Тогава шефът на "Метрополитен" Стоян Братоев обясни, че причината била текущи ремонти.

Проблеми има и на друга от спирките на метрото, но по първия му лъч - "Люлин" - "Младост". От известно време вода капе от тавана в метростанция "Стадион Васил Левски". Метростанцията влезе в експлоатация в Деня на Европа през 2009 г.

"Нормално е, навсякъде стават такива неща. Оправяме ги тази седмица", коментира проблемите на двете метростанции изпълнителният директор на "Метрополитен" ЕАД инж. Стоян Братоев пред "Сега".

Той обясни, че майстори вече работят за отстраняването на проблема на метростанцията при стадиона.

Преди няколко дни се срути пък част от тавана на входа за метростанция "Св. Климент Охридски" откъм пл. "Орлов мост". От дружеството демонтираха увисналото осветление, но металните конструкции продължиха да висят над главите на хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
24
 
! Отговори
Селяк преди 7 години
На "стадиона" тавана тече над половин година.. на перона протече преди 3 - 4 месеца..... На Орлов мост пътеките и единия ескалатор вече година и нещо са оградени и не се ползват... На Кюри и Г.М.Димитров плочки падат ...... Явно чакаме да стане инцидент и да почнем да разследваме кой не си е свършил работата ....
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През 1997 имаше едни които направиха милиони от разликата в курса на долара печелейки от народните бунтове.Всичко беше организирано и резултата от това е днешния ден.
58
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До и пак вицАнонимен глас поптиал радио Ереван :- Може ли един народ да живее само от въздух ?- Не може г-н Виденов - отговорило радиото.Нещо много ви е къса политическата памет ! Хич и не харесвам Бойко, ама такъв глад, какъвто беше при Виденов, при Бойко не си спомням ! Ясно е, че е зле, ама нещо много бързо забравихте 1997 година !!!
57
0
 
19
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
И метрото ни като магистралите :)
56
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кажете, конгратулейшън борисофф и фандъка.всичко което е направено от герб се разпада след година мах. просто бай х.. требе да реже лентички.
55
4
 
2
 
! Отговори
Istinata преди 7 години
Hora vijdate li che samo pretenciite sa vi golemi.deistvitelnosta e che rabotite ne kachestveno.boiko ne vi e vinoven ne go zavariava toi ili da postavia mazilkata
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опасявам се, че всичко върви в низходяща спирала с все по-некачествено и лошо изпълнение и не след много ще си говорим почти със завист за "добре свършената работа" при строителство от втория лъч на метрото.Да не говорим, че всички отговорни по веригата констатират недостатъците уж със съжаление, и толкоз. Имало гаранции, щели да ги отстранят за своя сметка, и куп още нещо не значещи словоблудства, но никой така и не поглежда на какво прилича отремонтираното само отпреди няколко месеца.
53
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миналата година бях в командировка в Париж. Уау Париж, великия град, центъра на културата и символ на благоустройството.Истината - централната част, забележителности на всеки ъгъл. Но въоражени до зъби жандарми също. Ние се оплакваме от нашите *** и мигранти. Там да видиш !Един се изходи по голяма пред очите ми.Кварталите с пъти по-зле от Люлин. Метрото доста по вехто и занемарено от нашето.И на всяка крачка *** и жандарми.Хубаво е да сме критични, ама да не прекаляваме.
52
2
 
15
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Всичко е правено толкова, колкото да изкара мандата на ГЕРБ. После да му мисли следващия. Крадоха и със задните си части. Къде седне социалист или гербер трева не никне.
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За успокоение на фенклуба на Бойко-това не е истина.Вчера каза на предизборната си изява че с Мамалев са подготвили няколко скеча за противника си.
50
0
 
11
 
! Отговори
Политически игри преди 7 години
Нещо не ми е ясно защо всичко опира да политически пристрастия ? И едните и другите крадат, и едните и другат рушат, и едните и другите се интересуват само от собственото си благо ! Всички партии пред последните 27 г. имат еднаква вина за текущото състояние. Независимо кой управлява губещия е само един - българския народ ! На България не и трябват леви или десни идеи, на България и трябват държавници милеещи за гражданите и българското, а такива в настоящето политическо пространство няма !
49
0
 
11
 
! Отговори
и пак виц преди 7 години
Анонимен глас попитал радио Ереван: - Може ли един щастлив народ да живее цяла година без да яде? - Не може, г-н Борисов! отговорило радиото.
48
0
 
12
 
! Отговори
Баце преди 7 години
Кражби, Кражби...В тази държава никой политик нищо не е откраднал. Нищо не правят хората, само гледат народа да е добре и то е добре. Като се отнасят към хората като към допитак, ще има и кал и локви и тояга. Ама не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Седят си хорицата и си преживят и преживят и си мислят днес намя да дойдат за мен и утре ще изкарам. но когато си допитък за доене и стигане, утре ще е твоя ден, няма как да те пропъснат човече. По-добре се събоди, юнак балкански!
47
1
 
7
 
! Отговори
рускиня до 39 преди 7 години
"не съм забелязал "кал, паднали плочки.." Ами откъсни погледа от смартфона. Ще добавя ,че на централна гара редовно спират ескалатори, вероятно за да тренират хората с багажа. Днеска е отново спрян. Предишния път отне 1 седмица да го включат. На Сердика още от построяването му преход м/у станциите тече. както каза Братоев - ЗАКИСВА
46
0
 
21
 
! Отговори
Виц преди 7 години
Бойко Борисов питал Радио Ереван:- Как да направя така, че България и българите да са по-богати. Да живеят по-добре. Да не бягат на Запад.- Спри да крадеш! - бил краткия отговор
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е ясна, ти въобще излизаш ли от форума, или смао когато ти дойде смяната?
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нива-та на Бойко се е обърнала и образувана тапа на околовръстното пътувайки към метрото.Пожарникари режат с шлайфове за да изкарат Павлова. Борисов обвини Орешарски.
43
1
 
19
 
! Отговори
Истината е ясна преди 7 години
Колкото и герберски трола да пуснат по електронните медии, всички виждат реалността. А тя е - България е все по-бедна, българите живеят все по-зле, цари анархия и беззаконие. И да, преди ГЕРБ беше по-добре. Не много, но по-добре.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тва е.саботаж от БСП то и Нинова .Фъндъкова ще даде днес пресконференция з основна тема как БСП рушат всичко което ГЕРБ начело с техния пръв учител ,ръководител ,Капо Ди Тути КАпи и Тиква от Банкя са създали и как ако БСП спечелят изборите метрото просто няма да го има я
41
0
 
16
 
! Отговори
39 преди 7 години
Свали си розовите очила, напусни работата като *** на ГЕРБ, прочети поне 30-40 книги и всичко ще видиш. Сега виждаш само това, което ти наредят в Тиквената мафия ГРОБ.