Гледки в метрото: Кал и паднали плочки

Вода се стича по стените на една от станциите, на друга падна таванът
27 фев 2017 11:00,
131
Гледки в метрото: Кал и паднали плочки
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кал, мокри перони и паднали плочки посрещат пътниците в станцията на метрото "Княгиня Мария Луиза".

Тя бе открита през 2012 година, а вече е в неугледен вид. Част от пода на перона й в посока центъра е мокър и кален и се налага пътниците да го заобикалят.

Заради теча и окаченият таван е отстранен на няколко места. Вода се стича и по стените, а влагата е отлепила плочките на цяла колона от стената на същия перон.

Още по темата

Проблемите са наложили да бъде демонтирана една от пейките на перона, пише "Сега".

Вече трети месец пък ескалаторът на изхода към Пета градска болница не работи, но явно управата на дружеството няма и намерение да го поправя.

За неработещите ескалатори в метрото писа преди време и Dnes.bg. Тогава шефът на "Метрополитен" Стоян Братоев обясни, че причината била текущи ремонти.

Проблеми има и на друга от спирките на метрото, но по първия му лъч - "Люлин" - "Младост". От известно време вода капе от тавана в метростанция "Стадион Васил Левски". Метростанцията влезе в експлоатация в Деня на Европа през 2009 г.

"Нормално е, навсякъде стават такива неща. Оправяме ги тази седмица", коментира проблемите на двете метростанции изпълнителният директор на "Метрополитен" ЕАД инж. Стоян Братоев пред "Сега".

Той обясни, че майстори вече работят за отстраняването на проблема на метростанцията при стадиона.

Преди няколко дни се срути пък част от тавана на входа за метростанция "Св. Климент Охридски" откъм пл. "Орлов мост". От дружеството демонтираха увисналото осветление, но металните конструкции продължиха да висят над главите на хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако чакаш добронамерен твърд управляващ в България, ще има да си чакаш...Българинът се кефи на някакви позьори, които го убеждават колко работят в негова полза и какви пичове са.Дори да се появи такъв, да - няма да бъде на власт.
39
4
 
6
 
! Отговори
38 преди 7 години
Много ми напомняш за един виц:На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата: - Вижте каква красива и луксозна кола! - А колко гори? Руснакът го поглежда и продължава: - Изключително меко вози! Можете да пътувате 1,000 км и нищо да не усетите! - А колко гори? Руснакът си знае своето: - Елегантен външен вид - А колко гори? - А вие защо биете негрuте?
38
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бяхте публикували и снимки, щото аз всеки ден пътувам с метрото и не съм забелязал някакви големи проблеми. Повечето станции са в много добро състояние. За тази на Мария Луиза не мога да кажа щото не минавам от там, но на стадиона и университета минавам всеки ден и не съм забелязал "кал, паднали плочки и срутени тавани"
37
5
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
То е ясно, че Бойко е виновен за всичко, но само да питам за драсканиците по седалките и опаковките от закуски хвърляни в метрото пак ли него ще виним ? Хапваме и хвърляме при положение, че е забранено да се коснумират храни и напитки в метрото ? За качеството на строителството няма да споря, там е ясно, но и българите хич ги няма по опазването на публичните блага ! Може би ако се научим да пазим ще се случи чиудо и общите блага ще са достъпни по-дълго, но знам ли ?
36
4
 
7
 
! Отговори
гошо преди 7 години
Абе вчера ви го каза човекът: и да има грешки, те са без да иска. Господ прощава такива грешки. Вие Господ ли сте, та ще го съдите този невинен грешник?
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев със самолета е бомбардирал част от метростанцията. Борисов пътува натам със новата Лада-нива 4х4 и ще даде пресконференция.За баланс на Нивата е сложил Лиляна Павлова в багажника.
34
1
 
14
 
! Отговори
Бацковеца преди 7 години
Живков не е бил "твърдия управляващ" за когото говоря. Бойко Борисов пък...не е какъвто и да бил управляващ, още повече пък твърд. На народи като българския им трябва диктатура за известно време. Не диктатор с болен мозък, ами човек, който иска държавата да просперира и има ясна визия за това. Дали има такъв човек - най-вероятно. Дали ще дойде на власт такъв човек - не...
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още като ги откриваха си личеше, че е евтинджос. Ама нали е новичко, чистичко...
32
2
 
34
 
! Отговори
Герб версия 1.0 преди 7 години
На едната метростанция е забелязан Орешарски с чук да разбива хидроизолацията, а на другата Костов да троши плочките. Естествено, всичко се финансира от Путин.
31
3
 
41
 
! Отговори
Боко преди 7 години
Виновен е Орешарски, ако не е той - Костов, ако не е Костов - цар Борис, хан Кубрат или марсианците. Само ГЕРБ и БОКО са невинни за всичко.
30
4
 
36
 
! Отговори
Една проста истина преди 7 години
Само едно ще кажа! Борисов ни застопори развитието на европейска държава! Това е един човек с комунистически манталитет, разсъждения и маниери на управление!Отделно си мисля, че има психически проблеми!
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-неграмотно написан сайт от този няма!
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България вариантът "твърд управляващ" води до създаване на покорно, властоугодно стадо. Живях при един такъв (Живков), после при друг (Боко) и не става. Появи ли се такъв, всичко се юрва или да му лиже обувките, или да емигрира, или се капсулира в малки общности, за да оцелее. Но до истинско гражданско общество не се достига, за съжаление :(
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още по лошо ще става. Държавното устройство е за смяна. Трябва лична отговорност /частна фирма/ , не колективна или партийна фирма от пишман работодатели на ДС. Гаранциите са важни.1.Събират хора за такава работа от безработни без практика.2.Новото строителство нараства по ЕС програми, но за поддържане не стигат пари.3. Такса смет и такса сгради се прибират от общината и потъват в администрацията.
26
1
 
18
 
! Отговори
До 22 преди 7 години
Ахахахаха , и аз мисля че най-вероятния виновник е Орешарски или в краен случай Нинова хахахаха
25
1
 
13
 
! Отговори
Бацковеца преди 7 години
Няма как да има гражданско общество без някой да създаде това гражданско общество...отиваме пак на манталитета и на твърдия управляващ...
24
20
 
4
 
! Отговори
Кутев преди 7 години
До БългаркаБраво !За копейките както сме се разбрали - имам бюджет. Но,получаваш бонус - лист от в.Работническо дело използван в тоалетната, лично от др.Т.Живков !Венсеремос дрОгарко !
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственият вариант за БГ не е твърд управляващ, ами мислещи хора и гражданско общество. Но не виждам как ще стане.На това стадо, сложиш ли му твърд управляващ и се бетонира за години напред. Справка - бай Тошо и бодигарда му. Ако не беше ЕС, Тиквата щеше да ни яха, дорде е жив.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези пропуски са незначителни на фона на усвоения прекрасен комисион от Фандъчка, "Котараците" и останалите лешояди.
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все си мисля че това е дългата ръка на Орешарски;)То като работническо дело от едно време.Враговете на партията и как под ръководството на нашия лидер ще победим класовия враг.Ако не-катастрофа.