Катастрофа образува тапа на Околовръстното в София

Произшествието е станало до отбивката за "Драгалевци"
Обновена: 27 фев 2017 10:20 | 27 фев 2017 10:19, Вера К. Александрова
23
Катастрофа образува тапа на Околовръстното в София
Кадър: "Нова телевизия"

Катастрофа стана тази сутрин на Околовръстния път в София и образува задръстване.

Инцидентът блокира движението в час пик. Катастрофата е станала до отбивката за "Драгалевци".

Свидетели на произшествието разказаха пред Нова тв, че на мястото се вижда смачкана кола и полицейски автомобил.

Придвижването става изключително бавно.

Все още няма информация дали има жертви или пострадали при инцидента.


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
zare преди 1 година
много сеяни и нема каде да се мине вече :)
19
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Така де.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди винету да почне да се занимава с пътища каастрофите бяха по-малко!
17
1
 
2
 
! Отговори
До 1 и 18 - Закона преди 1 година
Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка, използва най-дясната свободна лента.
(2) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат ... в следните случаи:
...
2. в населените места,на пътно платно с две и повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка или пътен знак,по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост не по-голяма от 80 km/h
16
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
до 1

Лявата лента е за изпреварване,но със скорост не по-висока от разрешената 80.Комуто не се харесватова,да отиде някъде на широко в полето,и да прави кушии на воля.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами като дойдохте от село и се заселихте в Драгалевските ниви, стойте и по 5 часа. Аз на жълтите павета си джиткам пеша.
14
1
 
4
 
! Отговори
Иван М. преди 1 година
Освен това МВР има бюджет над 1 млрд. лева, толкова ли няма 200-300хил. за някакво техн. оборудване? В това задръстване чакахме близо 1 час около 2000 души. При средно възнаграждение 30лв./час - 60 000лв. хвръкнаха заради методите на КАТ от соц. времената.
13
1
 
3
 
! Отговори
Иван М. преди 1 година
И аз висях в това задръстване, но причината за него не беше само катастрофата. Имаше две, три таратайки (извинявам се, но как да нарека 30-годишна кола), които бяха издъхнали в самото задръстване и правиха трафика още по-труден. От трите ленти под моста само едната беше запушена от катастрофиралият автомобил и зад него естествено бяха ченгетата с астрата. Какво им пречи да имат някакви светещи мобилни табели, за регулиране на трафика, за да се виждат отдалеч?
12
12
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 година
Много е просто - като не изпреварвате - марш от лявата лента ! Защо всички ме нападате ?
11
1
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Такива като номер 1 шофират като изоглавени поради простия факт, че в България няма контрол за спазването на Закона за движение по пътищата или казано по друг начин, защото КАТ не работи. Изобщо не става въпрос за култура, манталитет или други подобни дивотии, с които КАТ на манипулират и много балъци им се връзват. В държавите, където правилата се спазват, държавата със силата си е наложила спазването на правилата - навсякъде, без изключения.
10
2
 
12
 
! Отговори
Бахуро преди 1 година
Най-вероятно някой си е оправял грима... или си е пил кафето... или си е чатил / говорил спешно по телефона с майка си по 1 час...
9
10
 
14
 
! Отговори
писна ми преди 1 година
Аз такива дето карат по околовръстното като на NFS и със 150 и предизвикват такива предпоставки за ПТП съвсем скоро ще ми падне пердето окончателно и ще им счупя ръцете или краката при опит за саморасправа....въобще не ми пука кой кой е!!! Писна ми от такива нещастни комплексари...мене не ме е страх от нищо..само от Господа...
8
0
 
18
 
! Отговори
Me преди 1 година
До Щерев

Много сте прав! Тапата е в посока ИКЕА. Наистина беше кошмарно придвижването и не знам дали някой успя все пак да стигне навреме на работа. Иначе катастрофиралата беше дама, мисля, че се беше отървала само с уплаха, беше във видимо добро здраве до колата разстроена.
7
0
 
15
 
! Отговори
Щерев преди 1 година
Ако имаха малко пипе в главите си и искаха писанията им да свърши полезна работа на шофьорите, авторите следваше да напишат и в коя посока на околовръстното е станал инцидента. Иначе цялата им "публикация" си е чиста плява и замърсяване на ИН-пространството!
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудна новина - в осем реда се казва "една жена каза, станала е катастрофа, ама не знаем нищо друго"
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 4. Кара се с 50 в средна заради едни джигити минаващи през 3-те ленти като на NFS. Има едно клипче в тубата, където може да се види колко е дълъг ефекта от рязка спирачка на натоварен път. Много време след като е минало, колите все още забавяха там защото е лавинообразен процес.
4
9
 
14
 
! Отговори
Фитипалди преди 1 година
В този участък най-бърже се кара в дясна лента. Най-изнервящи са всъщност тези с 50 в средна лента, при положение че има дясна.
3
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че ограничението на околовръстното е 80. Тези нервните да си стоят по къщите!
2
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
80 ти е ограничението на пътя. Трите ленти са равноправни.
1
50
 
11
 
! Отговори
1 преди 1 година
Единствената причина за ПТП-та на Околовръстното са шофьорите, които карат с 80 в лявата лента и не я освобождават дори и когато не изпреварват! По този начин изнервят останалите и ги принуждават да изпреварват отдясно и така стават белите.