Затварят центъра на София за коли на 3 март

Ограничението е в сила до обяд
3
Затварят центъра на София за коли на 3 март
Снимка: Булфото, архив

Въвежда се временна организация на движението в София заради честването на Националния празник на България - 3 март, съобщиха от Столичната община.

Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането от 8.00 до 12.30 ч. на 3 март по ул. "Оборище" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски"; по ул. "Московска" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски"; по ул. "11-ти август" между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски" и по ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

Забраната е в сила и от 14.00 до 21.00 ч. на 3 март по бул. "Цар Освободител" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски"; по ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски"; по ул. "Аксаков" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски"; по ул. "Цар Шишман" между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание"; по ул. "6-ти септември" между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител"; по ул. "Хаджи Димитър" между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман", както и от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Да се покани Путин преди 7 години
Да се покани Путин. Срамота е да не се покани представител на Русия. Благодарение на Русия днес си имаме държава. Без Русия, днес Турския щеше да бъде официалния език.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЕНТЪРЪТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВОРИ ЗА КОЛИ ЗА ПОСТОЯННО
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво го спират, но защо в толкова малък район?Защо не спрат движението в цяла София, за да се види, че замърсяването ще си остане същото и е един голям мит, че колите били основния замърсител с фини прахови частици (ФПЧ),а колите даже не са основен замърсител с ФПЧ.